Dvorjanov >> DS3

Začel/a dvorjan, April 01, 2011, 12:29:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Citat od: Xandrej;98396To o pravilih bi vsem enkrat dal v roke tak avto pa da vidim vas frajerje...

Men ni treba... Na naših cestah ne vidim nekega užitka v vožnji pri velikih hitrostih... Zdaj se vozim z Berlingom 130 po AC ... pa ti povem da mi je neprijetno kar naprej pazit , da mi ne skoči ven kak avto ali šleper. Jaklinc, hitro pridem zdaj iz točke a do b... sam užitek je bil pa prej večji...

220 in več pa sem se vozil še ko ste po pleničkah vozli... Na štirih in dveh kolesih ... pa to je zgodovina. Zase ne morem rečt da sem neki specialn voznik z temi novimi avti, sem bolj previden... Z A serijo pa pebi... me ne nesete. Imam 20 let iskušenj pa Tigar gume ali savke... Ponavadi so se fantje z mišelinkami po*akali ,ko so me poskušali dohajat... Še posebej sem ljubil mokre terene in Tigar na dijani...

Res je , zdaj me postavi na tečaj varne vožnje bom z berlingom pogrnil na celi črti... itak še vedno iščem kje so šaltnge, pa maham po armaturi ko hočem prestavit hehehe

Zarad mene se vozte kolkr hočte hitr. Sam ne mi blendat, če vidite ,d asem na meji omejitev ... to je 130 na AC. Tu je pa zakon na moji strani...

Malo nazaj na offtopic... heheh ... Ja , to nalepko ti bo kak majster najlepše naredu. Pokliči Slavca v Škofjo loko, tist ,ki ima spačka in je delal Lenku nalepke za Èarlija...

janez

Citat od: Gox;98417Evo potem pa še to moraš nabavit >>>

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320680931447

Nevmesno vprašanje... To ni pravi karbon a ne ? Ali pač ?

Aja, pa kako pa zgleda zdaj tista konzola Dvorjan?

dvorjan

Zgornji del konzole je pobarvan v karbon, sredinski je pa crn. In to ne mat crn, temvec svetleca crna ... zato bi jo tudi raje v karbon folijo polepil, da bo vse v stilu ... Pa se prah se ne bo tako poznal kot sedaj.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

Aha, zanimivo, da niso tudi spodnji del dali v karbon ... Mogoče se dobi kot dodatna oprema ali rezervni del kakega drugega modela - stil modela...

dvorjan

Citat od: janez;98430Aha, zanimivo, da niso tudi spodnji del dali v karbon ... Mogoče se dobi kot dodatna oprema ali rezervni del kakega drugega modela - stil modela...

Ne, ne dobi se (no, mogoce imata Racing ali R3 drugace, to res nisem preverjal). Vsi "navadni" DS3 so crni. Ona zgornja plastika pa je navadno v eni izmed barv karoserije, od izbire, ki je bila na voljo, mi je bil tale karbon-look dalec najlepsi.

dvorjan

Tole sem gledal, kako je en model Accordovo notranjost oblekel v karbonsko folijo (od 3M) in mi je zelo vsec.

Gox

Dvorjan ... prodaj DS3 takoj .. :)

Ti rabiš DS3 R >>

Največji problem pri preoblačenju v folijo pa je pomojem te 3 kroge lepo zategnit.

Meni je pa lepša sijaj črna armaturka, kot ta carbon look :)

garac

s tem, da ima ds3r najbrž karbon in ne karbon look
Drugaæe  pa mam jaz enga majstora za to, ti bo uštimao taj karbon look, tako, ko ma on u svome passatu, pa še ti lahko da tud tistu tapentnu, što liči na dasku, al pa krom lajsne?

Torej boste pre*ukali tudi DS3, tako, kot so zjebali skoraj vse C2 by Loeb, k je že težko eno originalno dobit.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Ma, sprednjo masko bi kar pustil v kromu. Ze itak je karoserija misje sive barve in bi jo ti karbonski dodatki se dodatno posivili, krom lajstice jo pa lepo pozivijo.

Za majstra pa pusti kak kontakt. Tudi ce "podalllljsuje taj llll" in vozi passata nimam nic proti njemu, samo da dobro naredi. =)

garac

Kolkor se spomnim je postopek za karbon look nekoliko drugačen, kot z običajnimi tapetami, menda se nekaj v vodo potapljajo kosi.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

dvorjan

Takole zalozen DS3 bi bil blizu zmage v kategoriji "akustika v vozilu". =) 1/5 dnevne sobe zvocniskih sistemov gre vanj, sem pa vseeno moral narediti dve furi ...

dvorjan

No, mesec in pol je minil ... in zgodilo se je. Prva praska.

Podobno kot pri C5, nastala iz objestnosti mimoidocega ... Prav neverjetno, v Medvodah sem bil v trgovini 15 minut, pa pustil avto na parkiriscu in me pricaka tako remek delo.

Res ne vem, kaj je narobe z ljudmi, ki gredo tako unicevat tujo lastnino. Si polnijo svoj ego, res fousija ne pozna meja?

Kakorkoli, verjetno ni ne prva ne zadnja, tistemu, ki jo je zakrivil pa vso sreco v prihodnje ... ocitno jo res potrebuje.

MSrougeZX

Pa da mu jebem mater....kak mi pa to dvigne tlak....naj se mu roka POSUŠI....sem slišal da obstajajo specialci za popravljat take rise...samo ne vem kje..
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

Dolga je roka gospodova... se mu bo že povrnilo.
Ako ti nekdo popraska levi blatnik, mu nastavi še desnega.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Jagoda

Citat od: garac;100884Dolga je roka gospodova... se mu bo že povrnilo.
Ako ti nekdo popraska levi blatnik, mu nastavi še desnega.

HAHA Ko ti zmanka blatnikov nato haubo. Èe ne odneha ga spusti še noter...
Dober je za kogar je ...