Dvorjanov >> DS3

Začel/a dvorjan, April 01, 2011, 12:29:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Citat od: Xandrej;104097Kaj pa tankaš tisto svinjarijo!

Mislis, da bo res bencin kriv za tole?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Itak. idi do prve pumpe pa pljuni noter 100 pa bo videl da bo luč vgasnila. Vsaj tak je bilo pri meni pri starem c5! Pa glede na to, da ga kar ženeš nevem zakaj vlivaš noter to čmigo?

dvorjan

@Xandrej:
Prvic sem natankal Petrol 95 vanj, saj se v spacka tocim vecinoma 98/100. Pac sem prisel na pumpo, pred mano clovek toci dizla, ostali dve tocilni mesti pa samo s 95 oktancem. Toliko delikat pa vseeno ne bi smel biti. No, ce bo samo bencin problem, bo to res se najmanjsi problem. =) Dobi v petek 100-tko pa je. =)

Xandrej

Boš videl drugače pa če greš mimo servisa idi vprašaj saj je v garanciji. Pa ne povej za bencin.

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dvorjan

Danes je lucka ugasnila, stroj dela naprej normalno. Nisem niti sel na servis. Ampak ce se ponovi, mu obisk ne uide ... Cukal tudi ni nic vec ...

mato

Mogoče mu težka noga ne paše.

aygo

Najbrž mu tudi ljubljanski zrak ne ustreza...
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Danes sem podaljsal garancijo se za 2 leti, torej na skupaj 4 leta ali 80.000 km. Nekaj mi pravi, da se utegne ta nalozba se povrniti.

zlikovski

Sem imel podoben primer pri BMW-ju ko sem tankaj 95 oktanskega, mu glih nepaše, obvezno 100 oktanskeka.

dvorjan

Tudi na 100-oktancu je po cca. 3/4 tanka spet javil napako. V sredo gre na racunalnik ... Sicer pa dela normalno, se vedno se pozene cez 220 km/h, ce mu to ukazem. Poraba je tudi normalna, okoli 7,5l/100 km. Bomo videli, kaj porecejo na servisu. Jim bom sprintal se en angleski Citroen bulletin, kaj naj bi Francozi priporocali za ciscenje ... V bistvu zadeva v 95% zakaslja, ce ima recimo cel teden mestne voznje. Ko ga prepiha na AC, je potem par dni povsem dober ...

Gox

Kaj ima zdej že "sindrom" FAP filtra in mu ne pašejo preveč mestne vožnje?

Na kateri servis pa se odpravljaš?

dvorjan

Citat od: Gox;104737Kaj ima zdej že "sindrom" FAP filtra in mu ne pašejo preveč mestne vožnje?

Na kateri servis pa se odpravljaš?

Ja zgleda, da mu mestna voznja res ne pase. Grem pa na Avtomerkur za Bezigradom, ker imam naslednji teden se precej dela in se mi ne da furati dalec okoli. Saj ce ne bodo nic zrihtali, bom naslednjic prav gotovo obiskal kak drug servis. Kot sem rekel, jim bom sprintal dokument, kaj Anglezi/Francozi priporocajo za ciscenje, pa da vidimo ...

Xandrej

Èiščenje pri novem avtu?

dvorjan

Jah, tole sem nastudiral kar sem nasel drugih uporabnikov po internetu s THP motorjem.

HESITATION WHEN LOAD IS REQUIRED, WITH LOSS OF POWER  WITH OR WITHOUT ILLUMINATION OF THE WARNING LIGHT IN PRESENCE OF FAULT CODE P1385

1. Origin:
Interaction of the engine oil added at the factory with certain fuels.

2. AFTER SALES REPAIR
Reading the fault codes.
Cleaning of the cylinder head.
Draining of the engine oil with replacement of the oil filter.

2.1 Parts required
1 Drain cap seal (Parts reference according to vehicle vers
1 Oil filter (Parts reference according to vehicle version).