Dvorjanov >> DS3

Začel/a dvorjan, April 01, 2011, 12:29:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Citat od: garac;98087Pa to ni provida no!

OK, pa ni Provida. Ampak ustavi in pokasira te pa prav tako, mar ne?! Mislis, da delijo vecje popuste za prometne prekrske?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

Ja, veš 50% za takojšnje plačilo, kje pa še dobiš tak popust? Za stole si pizdil, da 5% ni noben popust, torej bi tu bil mnogo bolj zadovoljen. To so v glavnem policisti, ki so prej delali na mejnih prehodih. Za gorenjski del imajo menda sedež na platoju karavanke. Tudi član foruma bato je med njimi.
Tista, kot ti praviš provida, ti malce dokumete pregleda, pa v pritljažnik, auspuff itd, če maš kakšno nedovoljeno robo v avtu.
V glavem se mi zdi, da jih je še premalo, naj ganjajo one Romune, Bolgare in ostale modele, naše naj pa veeno pri miru puustijo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Citroenovc

Se pravi notranji nadzor iščejo drugačen tip prekrškarjev (ne prehitro vožnjo).
OK

LP
Primož

garac

ja, včasih boš opazil še temnomoder mercedez sprinter (mobilna pisarna). Sem pa pred dnevi opazil, da imamo v naši občini kar zajeten avtopark, kar se tiče kriminalpolizei od srebrnega peugeota 307, belega clia, temnozelenega nissana patrola... ni, da ni
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Tiki

Èe smo že pri tem se po NM in okolici vozijo: temno modra ter sivo-modra octavia karavan mk1, bel focus karavan ter bel focus H.B mk1, Rdeč megane mk1, zelen terrano, bel terrano, črna fabia, kup belih kangoojev, bel caddy, pa še kak bi se našel... na AC NM-LJ pa straši med drugim črn novi mondeo limuzina...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

ModelJT

Èe smo že pri tem, vozite po pravilih pa ne bo problemov.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Citat od: modeljt;98170Èe smo že pri tem, vozite po pravilih pa ne bo problemov.

:BigThumbs:

...

dvorjan

Vceraj sem prisel na zanimivo idejo. In sicer bi rad osrednji del konzole, ki sega do ohisja menjalnika, preoblekel v karbon-look folijo, da se bo lepo skladal z visjim delom konzole in ne bo svetlece crn.

Ima kdo kake sheme, kako in na katerih mestih se odstrani to plastiko?

Xandrej

To o pravilih bi vsem enkrat dal v roke tak avto pa da vidim vas frajerje...

dvorjan

Citat od: Xandrej;98396To o pravilih bi vsem enkrat dal v roke tak avto pa da vidim vas frajerje...

Lepo si napisal, sam se nisem zelel se enkrat spuscati v prepir o upostevanju znakov (bolj to, kot pa cestnoprometnih predpisov).

garac

@xandrej, kakšen avto pa je? 50km/h je 50km/h, potem pa ni važno, ali imaš V8, V6, 4Cyl turbo, ali pa 2.
Èe ste si kupli avte, katerih moč nimate, kje izkoristit, vaš problem. Z nakupom avta, še niste dobili dovoljenja za ubijanje. Da o motoristih ne začnemo spet.
Osebno se mi zdi bolj frajer tisti, ki ima tehnično izpraven avto in vozi po predpisih, kot tisti, ki se postavlja z nevarno vožnjo  in s tem ogroža druge udeležence v prometu. Ako ubije samo sebe, me boli lu*ček zanj
[SIGPIC][/SIGPIC]  

dvorjan

No, dajmo se raje prepirati o avtomobilu kot o vozniskih sposobnostih. Sam sem ze marsikaj dozivel na cesti, imam vec kot 300.000 km za seboj, bil sem na 4 (ja, stirih!) tecajih varne voznje, tako doma kot v tujini, zato si prav veliko pameti okoli tega ne pustim soliti.

In ja, verjamem, da bolje vozim vsaj od 99% svetovne populacije. Lahko zberete vzorec in grem zraven na katerikoli preizkus ... Zal je problem bolj v tem, da kaj podobnega menijo tudi ostali vozniki, ki bi ob prvem zdrsu koncali ob cesti ali pa podrli nepredvideno oviro, ki bi se jim postavila na pot, pa naj bo to pri 20, 50, 90, 120 ali pa 200 km/h ...

Gox

A misliš da bi lahko lepo oblekel tisto konzolo v folijo?

Okrogle luknje bi težko oblikoval ... edino če daš preoblečt kaki firmi, da ima prave folije za to ...

Èe ti kaj pomaga .. slike armaturke >>

dvorjan

Hvala Gox. Ja, tocno tale del st. 1 na prvi sliki bi oblekel v karbonsko folijo. V bistvu so vsi gumbi dovolj izboceni tako da z robovi ne bi smelo biti tezav, edini izziv bi znali predstavljati osrednji trije krogci, ker tam pa je par milimetrov do samega prikazovalnika ozr. gumbov. Bom vprasal koga, ki se s tem ukvarja, ce bi mu bil izziv. =)

Gox