Dvorjanov >> DS3

Začel/a dvorjan, April 01, 2011, 12:29:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Citat od: MSrougeZX;96713....plus navigacija. To bi bil moj sanjski DS.
Drzi, takega sem tudi sam hotel, a ni bilo modela z navigacijo na voljo, pa da se ... Narocat novega in cakat 2 meseca se mi pa ni dalo, pa se znatno drazji bi bil od tega ...

Citat od: MSrougeZX;96713Daj povej še za kolko si ga zdilal...
Ej, ne morem, ni pa veliko ljudi, ki dobi avto po taki ceni.

Citat od: MSrougeZX;96713škoda edino da nimajo xenona...ali pa vsaj leče v žarometu...
Se enkrat, deliva cisto iste misli in okus. To so verjetno nalasc pustili za mkII. Ampak bom prezivel, cez dan itak svetijo samo pozicije in ledice, tako da ni panike. Namesto teh rumenih zarnic pa bom vgradil H7 in H1 MTEC-ove zarnice in bo ponoci itak videti kot pravi Xenon.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dvorjan

Citat od: garac;96715@miran, kdaj ga vrneš u3? Menda nisi kupil brez navigacije?

Hehe, kot vidis sem pretehtal moznosti in se raje ze danes vozim z njim kot da cakam velik zaslon. Pa se touchscreen ni - so kar premeteni ti Francozi, ravno par stvari puscajo za mkII.

Citat od: goxTa se prodaja v Kopru, že nekje od decembra ... Siv, temno rdeča streha, črno usnje, navigacija ... samo kot praviš je HDi

Ej, dizla pa tokrat nalasc nisem hotel, ko sem toliko hvale prebral na racun 1.6 THP motorja in 6-stopenjskega menjalnika. Menjalnik je res poezija - se boljsi kot v podobno motoriziranem Miniju, ki sem ga vozil pretekli teden ...

janez

Moram pa nekaj priznat... Takle v "živo " slike in ne sam na reklamah videt... Je čist neki drugega. Pred leti ko je C3 prišel ven sem šel v MB na probno vožnjo. Ajde sem rekel , da še jaz enkrat v nov avto vsedem. In me je prijetno presenetil. Kak sem padel not , sem speljal in odpeljal tist krog... vmes mi je spremljevalec od citroena še omenil, da si lahko naštimam sedež pa volan in tak... sem odvrnil, ne sej je čist OK. Mu ni blo nič jasn, ker je pred mano ena mala deklca avto peljala, ma jaz pa navajen mojga furgona... se mi je zdelo da v kinodvorani sedim. No , mi je pasal, sam si ga nisem kupil... Leta potem - evo Berlingo. Èist OK sedim in nimam problemov. Me zanima kakšen občutek bi imel v DS3 ... ?

garac

Imel bi občutek, da ne sediš v Citroenu, takoj, ko bi speljal z mesta oz. zapeljal v kakšno jamo na cesti
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Ja, Janez, taksen DS3 se pelje kot "lepo oblecen" gokart. =) Sem pa vesel, da vseeno lepse pozira neravnine po cesti kot Mini, ker tisto pa ni bilo za vozit drugje kot po AC. Te pa kaka velika jama ali odsekana cesta tudi v DS3 pretrese kot vreco krompirja. Pri spacku pa bi samo ropot vrat in kakega vijaka slisal, rit bi se najmanj obcutila. =)

Pa se zadnja posodobitev - danes ima prevozenih 394 km. Je bil na izletu v Novi Gorici in po Goriskih Brdih. Povprecna poraba po racunalniku je padla ze na 6,9l/100km. Ce bo slo tako naprej, bom tako kot Xandrej zasovrazil vse dizle. =)

Ja, gigo, res ni uspelo se na Kras, ne me kregat. Pridem drugic. =)

MSrougeZX

Citat od: dvorjan;96729Drzi, takega sem tudi sam hotel, a ni bilo modela z navigacijo na voljo, pa da se ... Narocat novega in cakat 2 meseca se mi pa ni dalo, pa se znatno drazji bi bil od tega ...

Ej, ne morem, ni pa veliko ljudi, ki dobi avto po taki ceni.

Se enkrat, deliva cisto iste misli in okus. To so verjetno nalasc pustili za mkII. Ampak bom prezivel, cez dan itak svetijo samo pozicije in ledice, tako da ni panike. Namesto teh rumenih zarnic pa bom vgradil H7 in H1 MTEC-ove zarnice in bo ponoci itak videti kot pravi Xenon.

Èe si ga dobil ugodno tolko lepše...jaz sem imel ponudbo z lederom brez navi za 17.200€. Samo mi barva ni bila všeč....če bi bil tak kot tvoj bi pa že zelo resno razmislil.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

mato

Takle je pa men tud zelo lep. Pa naši gospodinji tud,to je nekaj. Lep je res je lep :emot112:  pa srečno vožnjo in čestitke.

Xandrej

Citat od: dvorjan;96767Pa se zadnja posodobitev - danes ima prevozenih 394 km. Je bil na izletu v Novi Gorici in po Goriskih Brdih. Povprecna poraba po racunalniku je padla ze na 6,9l/100km. Ce bo slo tako naprej, bom tako kot Xandrej zasovrazil vse dizle. =)

Ne sodelujem več v debati s porabo... Včeraj sem se z mojo zverino peljal domov pa sem imel porabo 8.6 3.0 V6 avt... Ds3 testn od gorazda je včeraj povedal da je imel na koncu porabo nekje 7 pa pol litra...

Joža pizza se mi lušta! Taka velka!

dvorjan

Citat od: MSrougeZXÈe si ga dobil ugodno tolko lepše...jaz sem imel ponudbo z lederom brez navi za 17.200€
Polna cena vozila in opreme je 20.507€. Stal je pa manj od tvoje cifre. =)

Citat od: XandrejJoža pizza se mi lušta! Taka velka!
Ja, bova sla na pizzo. Pa se Gorazdu bova za pir dala. =) Ne morem pa biti na 10 koncih hkrati, a si lahko preprican, da se pridem v MB. Sicer pa sem v Sl. Konjicah veckrat s spackom - a to pa ne velja? =)

janez

Meni velja... heheh.. se rad vozim s tvojim spačkom. Sej, lahko kdaj kr tak prideš brez da šraufama.

dvorjan

Citat od: janez;96826Sej, lahko kdaj kr tak prideš brez da šraufama.

Ej, to je tudi meni ze sinilo v glavo. Da gremo enkrat na kak mini vikend izlet. Poberemo se Mirchija in Xandreja, ce le ne bosta zasedena. Tebi bi pa tudi verjetno dobro del en dan brez sraufanja.

janez

Sploh ni švoh ideja... Mogoče da se malo po Pohorju zapeljemo z A serijo ?

dvorjan

Takole sem ga v soboto 3x pritisnil na meni zelo vsecni lokaciji ... pri turbini hidroelektrarne. Pac imam rad turbine, kaj morem. =)

Citroenovc

Lep DS :-)
Èestitam in varne kilometre vama želim.

Ko boš že ravno po SLO kruzal - pa pridi še v naše konce. Smo ti blizu. 15min s tole tvojo raketo od tvojega stanovanja ;-)

Mimgrede - tale zadaj pa ni samo turbina. Je še kaj električnega že "prikopljenega" na os :-)
OK

LP
Primož

Lovro

Oho, čim bolj uživaj! A to je namesto tvojega C5?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)