Dvorjanov >> DS3

Začel/a dvorjan, April 01, 2011, 12:29:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Evo, za vse nejeverne Tomaze ... Par fotk.

Sem se prav nazaj peljal do salona, ker sem zjutraj od veselja samo sedel v avto in odpeljal (no, se prej sem moral podpisati sto in eno stvar ...).

Kupljen v Avto Merkur na Samovi v Ljubljani. Nisem si nikoli mislil, da se bo kaj takega zgodilo, a se je. In moram res pohvaliti prodajno osebje, so bili zelo ustrezljivi. Avto pa kupljen v 3 minutah. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

Tablica je zanimiva, pred LJ bi lahko še B dodal. Jaz bi se sicer odločil za tistega živordečega, ki pa tebi ni všeč.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Pa se dva domaca utrinka, res na hitro. Pravi fotosession s pravim fotografom se sledi, kot se spodobi pa obljubljam tudi fotke v druzbi spacka. Nic bati, 2CV6 ne bo v pozabi, ceprav je sedaj micni gokard pri hisi.

Xandrej

Jaz bi tudi raje belo črno kombinacijo. Ker to rdečo usnje mi ni preveč všeč. Je bolj za pupe... Je pa prava raketa to res! Pa čipek noter pa 180 kobilic pa gremo...

sl1

Aha meni je sedaj jasno zakaj si se tolk vozil da ni blo casa slikat. :)
Veliko veselih km brez nezgod ti želim! Res lep avtek tale DS3 - svaka čast Citroenu! Mini in Swift, ki sta kao konkurenca, se lahko samo skrijeta.
Pa turbobencinc pod kavbo - it doesn't get any better than that. Sem ti kar mal fovš - priznam. ;)

ModelJT

Lep je. Tablica je pa res svetvovna, še dobro da res ni B spredi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Ja, jaz bi tudi enkrat rad šel v trgovino novega citroena kupit... Aja, sem pozabil... spačke ne delajo več. Ja, te pa nič...

Ma Dvorjan, tole je pa lep avtek.  Èestitam pa naj ti dobro služi... :emot112::BigThumbs:

Sam, spačka pa ne pozabit vozit...

dvorjan

Hvala, hvala.

Janez, brez skrbi, letos bos spacka videl se veckrat kot lani, saj je tudi on "nov", poleg tega pa mora ostati v kondiciji za Francijo.

Sicer pa sem si rekel, enkrat si mlad in sel po DS3. Za karavane in SUV bom imel se dovolj casa kasneje, ko me hrbet ne bo vec drzal. =)

zlikovski

Notranjost je res enkratna. naj ti dobro služi. Ob priliki, bi se pa prišuljo za kakšen krog.

dvorjan

Citat od: zlikovski;96700Ob priliki, bi se pa prišuljo za kakšen krog.

Zmenjeno. Saj bosta s spackom izmenicno na srecanjih.
Sicer pa cakam, da michoBX vidi tole temo, se mi dozdeva da bom dobil 5x ZS za testno voznjo. =)

Aja, pa najbolj smesna zadeva v avtu se mi zdi indikator prestavljanja, ki kot pravi Gorenjec vztrajno predlaga, da ze pri 2.300 rpm prestavis prestavo visje. Seveda se glede tega nikakor ne strinjava. =) Mogoce je ta del programske opreme ostal se od kakega dizelskega DS3.

gigo

Kot sem že danes ti omenil. Èestitke in srečno vožnjo. Uff smo se ustrašli ha ha.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

MSrougeZX

Moram priznat da ravno takega bi vzel če bi ga kupil, barva,felne, barva ledra(pogojno še črna), motor....plus navigacija. To bi bil moj sanjski DS. Prodaja se že dolgo en tak podoben, samo je HDI....tak je meni najlepši. Čestitam, imava enak okus pri DS3.

Daj povej še za kolko si ga zdilal...škoda edino da nimajo xenona...ali pa vsaj leče v žarometu...lep mi je...če ne bi imel C5-ke...oz. če bi imeli kak večji avto od C2 pri hiši bi si omislil Ds3 sigurno...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

Citat od: MSrougeZX;96713Prodaja se že dolgo en tak podoben, samo je HDI....tak je meni najlepši. Èestitam, imava enak okus pri DS3.

Ta se prodaja v Kopru, že nekje od decembra, je bil parkiran zraven mojega, ko sem jaz prvič pomislil na DS3 :)

Siv, temno rdeča streha, črno usnje, navigacija ... samo kot praviš je HDi ... se pa kar noče prodat ... mogoče čaka tebe :)

garac

@miran, kdaj ga vrneš u3? Menda nisi kupil brez navigacije?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

MSrougeZX

Citat od: Gox;96714Ta se prodaja v Kopru, že nekje od decembra, je bil parkiran zraven mojega, ko sem jaz prvič pomislil na DS3 :)

Siv, temno rdeča streha, črno usnje, navigacija ... samo kot praviš je HDi ... se pa kar noče prodat ... mogoče čaka tebe :)

če bi ceno še spustili bi začel resno razmišljat...ampak bi bil pol namesto C2 VTS...samo ne vem če bi bila moja zadovoljna z temi poniji.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil