Dvorjanov >> DS3

Začel/a dvorjan, April 01, 2011, 12:29:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Evo, sem vprasal kolega. On je dobil zraven C4GP celo dve plastiki - eno tako kot jaz - za namestitev desno in se eno za v sredino satovja. Ima pa 1.6 e-HDI.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Lepi spar pokrovi... Daj bodi raje brez... ;):BigThumbs:

north

Citat od: Xandrej;118374Lepi spar pokrovi... Daj bodi raje brez... ;):BigThumbs:

Saj to ni zarad izgleda ampak zarad same zaščite hladilnkov in pa hitreje se segreje na delovno temperatauro.Èe maš pa to celo zimo gor pa mene nebi blo nič sram saj je orginal od Citroena.
Citroën - Creative Technology

ModelJT

Citat od: north;118376Saj to ni zarad izgleda ampak zarad same zaščite hladilnkov in pa hitreje se segreje na delovno temperatauro.Èe maš pa to celo zimo gor pa mene nebi blo nič sram saj je orginal od Citroena.

Je on mislil na tiste pokrove na kolesih.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Citat od: north;118376Saj to ni zarad izgleda ampak zarad same zaščite hladilnkov in pa hitreje se segreje na delovno temperatauro.Èe maš pa to celo zimo gor pa mene nebi blo nič sram saj je orginal od Citroena.

Prijatelj one na kolah sem mislil....

dvorjan

Vsi lastniki HDI, TDI, JTD in podobnih strojev - imejte kaj mocnega pri sebi ali pa vsaj mehko podlago.

Namrec, danes mi je uspelo priti z DS3 iz Bovca v Zakopane brez da bi vmes tankal! Aha.
815+ kilometrov z manj kot 48 litri. Se ena crtica je ostala na zaslonu, ene 35 km bi se slo, ce bi bila sila. =)

Poraba = 5,8l/100km! Pa naj se kdo rece, da THP ni sparoven stroj. =)

Prilagam se dokaz na pol poti ... cca. 630 km AC, ostalo gorske regionalke. Priznam pa, da me je zadnje 10 km posteno stiskalo, ko sem se iz 500 metrov nadmorske dvigal na 1200 mnm. A bo pripeljal, a bo cuknil.

Ceste so tako-tako, ene odlicne, so pa kaksni odseki za zjokat. Nic spuzeno, pa se zamrznjeno. Do brunarice sem sicer prisel v prvem poskusu ... =)

Avto je pa tako umazan, da ga tudi slikal nisem. =)

Xandrej

No bo počasi da bo še kdo ugotovil kaj takega....:BigThumbs:

Mike666

Tu pri nas pa niti duha ne sluha o snegu. Moj quad je že cel živčen z mano vred. ;)

dvorjan

Par utrinkov s Poljske. =)

dvorjan

Imam par tezav z linijo, zato tezko nalozim vec kot dve fotki preden se izgubi povezava. =(

janez

dvorjan

janez

No te pa uživaj. Danes sem že mislil, da bo kaj snega ko sem se peljal domov... te pa sam dežuje :(

Zeko124

@Dvorjan, zanimivi konci :). Èe ti ni težko, lahko izdaš kje to je? =). Ne se bat, ne bomo za tabo prišli :P.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

vinotoc

:argue1: Zakopan boš, če ne boš bral :argue1:
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.