DS3 < Gox

Začel/a Gox, Januar 20, 2011, 02:03:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Cartier25

Ja čist je čist drug :D

Gox

Na Oplu mi pravijo, da je moj DS3 po ETaxu za 8800€ :)

Za več kot 9500€, ga ne bi vzeli noter ... sem mislu da bo vsaj jurja več ...

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

Citat od: MSrougeZX;153875Opla kupujes?

Firbcam naokoli :)

Čojko

Zdaj lahko izracunas koliko te stane na leto/mesec

Xandrej

Cene avtov so danes katastrofalne! V enem letu so cene padle za 30% sploh pa pri novem!

Gox mogoče bom jaz tudi podvig naredil za vikend pa kar letne gume nazaj gor da ne gledam te cele počohane felne!!!

Gox

V ponedeljek pa je avto že naročen na servis :)

Sam pravi še 100km do servisa :) (letni pregled, ker sem se odločil za letne preglede :))

Jutri obrne 46.000km ...

Tudi gumb za - glas, na obvolanski ročici, deluje že en mesec normalno . (prej je občasno "zamrznu")

Pa aditiv za mašino VTI bom spet nabavil :)
Samo upam da ne bo še kak modelček na servisu na zalogi .....

garac

seveda bo, pripravi, kak € več... no ja ampak saj boš itak prihranil, ker ne pelješ k vaškemu, ali pa v LJ
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Citat od: garac;155252seveda bo, pripravi, kak € več... no ja ampak saj boš itak prihranil, ker ne pelješ k vaškemu, ali pa v LJ

Samo me pa vedno preseneti ... pripravim koliko mislim, da bom plačal ... pol pa mi vedno ostane še za modelček, pa kosilo :)

Gox

Modelčki so že bli na zalogi .... samo še cene nimajo definirane :) (tako da naslednjič :))

Servis na 46.079km uspešno opravljen ... zelo zadovoljen z majstrom in njegovim delom ... v slabih dveh urcah se je T. Jenko posvetil mojemu avtu in porihtal kar je treba.

Ker sem se odločil za letne servise (ker pač delam malo km) spada to servisiranje v "težje pogoje" vožnje in predvideva menjavo svečk in filtra zraka že pri 40.000km

Tako da se je danes zamenjalo >

filter olja, filter zraka, filter klime, mikro jermen, svečke, dolila tekočina za stekla (na mojo željo), dolila hladilna tekočina in olje Total 9000-ka ....

z delom in original deli 270€.

Mikro jermen, ki poganja alternato, klimo in vodno pumpo je bil na nekaterih mestih malo že napokan. (Dayco, made in Italy) Tako da smo ga menjali z novim.
Filter zraka je bil kar umazan, pa tudi kabinski filter pred klimo v enem letu pobere kar nekaj nesnage.
Svečke so Boscheve v citro škatli :)

Zavorne ploščice so še dobre do naslednjega servisa ... prednje 70% obrabe, zadnje 50%.

Obvolanska ročica za radio deluje OK, že kak mesec .. parkirni senzorji, ki so občasno zapiskali ob dežju, so delovali OK ... šele kasneje zvečer, so nekaj protestirali ko jih je zajel ledeni oklep leda in snegu .... jutri ko se avto odmrzne, bom vidu če bodo OK :)

Aja, pa aditiv za gorivo sem nabavil ... sedaj je 17€ pločevinka ...

Še eno leto in en mesec garancije  ... pol pa prvi tehnični pregled :)

Najboljša stvar vožnje po snegu pa je poraba :) prevoziš 330km, pa računalnik izračuna še 940km avtonomije, he he .... poraba pa 5,9L ...  sem pa večji del vozil okoli 70km/h .. oz. še kaj manj ...

dvorjan

Super. Samo si izbral pa res smotan dan za pot na Gorenjsko ... Po LJ se je folk vozil cca. 20-40 km/h ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jogador

Citat od: dvorjan;155418Super. Samo si izbral pa res smotan dan za pot na Gorenjsko ... Po LJ se je folk vozil cca. 20-40 km/h ...

Optimistična ocena...:argue1:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Gox

Citat od: dvorjan;155418Super. Samo si izbral pa res smotan dan za pot na Gorenjsko ... Po LJ se je folk vozil cca. 20-40 km/h ...

Ja je blo zanimivo :) Pa dober test za gume :)

Zjutraj cesta do Logatca zmrznjena, zasnežena, piha burja ... vozilo se je okoli 70km/h, z izjemo odseka mimo Senožeč cca 40km/h (burja) .... potem cesta Vrhnika - LJ ... mokra, čista, vozilo se je cca 30km/h ali manj ... (kolona do razcepa Kozarje, na obeh pasovih)

Proti Kranju spet zasnežena cesta, pa vožnja okoli 70km/h ... po mestu pa itak 5cm snega ali več na tleh(+ pomrznjena podlaga), hitrost 30km/h od semaforja do semaforja ... sej več v gužvi ne gre.

Ma v glavnem je šlo .. medtem ko je bila AC proti obali zaprta več kot dve uri in so ljudje čakali v koloni, sem bil na kosilu .... pol ko so kamione parkirali h kraju, pa so os.avti lepo peljali tekoče ....

MSrougeZX

Lepo skrbiš za avto...samo cena za opravljeno delo in material pa se mi zdi zelo zelo drago.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

kakor za koga, gox pač ne špara pri vzdrževanju, ne kupuje rabljenih gum, upoštevati je treba, da je dodatno k običajnemu servisu prištet, še zračni filter, svečke (niso poceni) in jermen. Gox bi z lahkoto rekel, to ne menjat, ampak na 60.000tkm, vendar meni se zdi vsekakor bolje vlagat v tehnični del avta, kot v šminko.
Osebno bi tipe, ki svoje olje nosijo na servis, zaradi prihrankov, poslal ali na drug servis, ali pa jim pač ukinil garancijo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/