DS3 < Gox

Začel/a Gox, Januar 20, 2011, 02:03:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Pa v tako notranjost kot imaš res ne pašejo te navadne pedale...naroči tiste originalne...saj pa ne more biti drago.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

Citat od: MSrougeZX;143173Pa v tako notranjost kot imaš res ne pašejo te navadne pedale...naroči tiste originalne...saj pa ne more biti drago.

Saj ko vozim imam gor na pedalu Adidasko št. 43 ..pa sploh ne vidim pedala :)

Ne menjam :) Grem raje na ene čevape, namesto ALU pedal :)

(Dvomim da so poceni ... če ena letvica slaba 2cm, krat 50cm za nad tablico stane preko 100€)

tevz00

Citat od: Gox;142163@tevz00

Lahko tudi predstaviš avto na forumu ... Ds3-ja, ki ima lastnico pa še nimamo na forumu ... je samo par lastnikov ...

Glede gumba ogledal ... ponavadi ostane na random poziciji...odvisno na kateri strani sem parkiral, ker ponavadi grem v končni boks pa blizu robnika, pa potem pogledam koliko sem daleč ... imam to srečo da so naši parkingu pred službo občutno preozki, pa iščem končne bokse, oz. parkiram med sodelavkami :)

Èe pustiš na parkingu za stranke potem pa je zaradi frekvence menjavanja kupcev, zelo verjetno da dobiš luknjo v vratih :)

Moj Vti ma zdej 39.000km pa drobiž ..zaenkrat ga lahko samo pohvalim.

120 konjev mi še vedno zadostuje in če bi še enkrat izbral, bi bil spet Vti.
(pa sej dirkalne avte se vozi na obratih :) ... če Vtija nateraš na 5-6 tisoč, pa tudi lepo gre) Drugače pa se normalno vozi.

Bom se potrudil predstavit avto, samo ga moram enkrat dobro oprat, trenutno sem malo v gužvi, avtomatske avtopralnice so pa no go. Pa tudi avto je kr veliko v uporabi. :)
Upam da mi uspe drugi vikend.

Me pa preseneča da imaš tako "visoko" porabo. Moja ima z isto mašino (1,6VTi) ob normalni vožnji nekje okrog 6l/100km, je pa res, da vozi večino regionalne ceste in ne nori. Z mojo vožnjo je seveda poraba večja :D

Drugače bi pa mašino takoj zamenju za THP, ker sicer avto ima dovolj konjev, ampak se mi zdi da mašina tako počasi nabira obrate(sam vozim močnejšega dizla, tako da sem navajen na večji navor), da, če želim malo bolj dinamično vožnjo oz že pri prehitevanju morem držati mašino nad 6k obratov, to se pa zelo pozna na porabi (enkrat sem imel ob taki vožnji 12l/100km). In pa avtomobilu manjka 6. prestava, sploh na avtocesti.

@Gox imaš pa tudi zelo lep prmerek DS3:emot112:. Upam da ti bo še naprej dobro služil in da bo ponujal veliko varnih in uživaških kilometrov!
Drugače pa za alu pedale mislim da niso tako draga kot se ti zdi. Sem spraševal za najinega, pa sicer že nekaj časa nazaj, in mislim da je bila cena nekje okrog 30€ (brez DDV). Lahko pa da je to cena alu počivala za levo nogo (sedaj je tam samo tepih in se nabere veliko umazanije). Verjetno bom vgradil zadevo, samo čakam, da pride 1.servis na vrsto, pa da hkrati še to uredijo. Trenutno so pa noter gumjasti tepihi, ki tudi počivališče leve noge prekrijejo :)

Gox

Danes sem bil dobre volje in prešraufal kolesa ...

Spet se pelje mehko, ko Citroen :)

Obrnil 40.000km pred kratkim ... dela OK, verjetno pa bo enkrat treba menjat obvolansko ročico za glas radija ... gumb za VOL - občasno ne prime, je treba parkrat stisnit, da dobi kontakt.

Sedaj spet nekaj mesecev za spremembo z belimi feltnami :)

MSrougeZX

Premale so te zimske felne pa da ga jebeš...16-ke bi moral imet za zimake.
R5 e-tech 2025

Gox

Citat od: MSrougeZX;144982Premale so te zimske felne pa da ga jebeš...16-ke bi moral imet za zimake.

Niso homologirane :)

Meni so v redu tudi 15-ke, v živo sploh ne zgleda slabo.

MSrougeZX

Ja pa kaj maš homologirano? 17 in 15?
R5 e-tech 2025

Gox

Citat od: MSrougeZX;144991Ja pa kaj maš homologirano? 17 in 15?

Ja te dve ..

205/45-17 in 185/65-15 :)

MSrougeZX

Svašta...ni nobene logike...
R5 e-tech 2025

Gox

Ta pisani avto na sliki, ma tudi male feltne :) Zato sem vzel tudi jaz take ;)

dvorjan

Hehe. Samo je res cudno, da nimas homologirane se vmesna 195/15/R16 ... Pa dobro, tudi s 15-tkami bo slo lepo v sneg - ce ga bos kaj docakal letos.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Danes sem prvič posodobil sistem v avtu  ... zapeku novo verzijo na CD z 8x hitrostjo (najmanj kar se je dalo nastavit) ...

Prižgal avto, vstavil CD in sledil navodilom ... vmes sem še malo okoli klatil, saj mi je bilo dolgčas čakat da konča ... trajalo je celih 36 minut, da se je postopek zaključil.

V letu in pol kar imam avto sem samo 3x opazil napako, ki naj bi jo ta nadgradnja odpravila.

2x sem doživel tole > Multifunction screen randomly going yellow
1x pa to > The telephone directory, or the history, of calls made from the radio-navigation system RNEG is no longer visible on the multifunction screen

(reset radia je rešil vse te tri težave :))

Tako sedaj smo updejtani :)

Gox

Danes sem se malo fural po zasneženi cesti ... lepo se pelje ...lučka za ESP vsake toliko utripa, drugače pa gre dobro ... se drži ceste :)

Tudi v klanec do bajte sem danes prišel, čeprav je bila podlaga pod snegom ledena ... proti vrhu se zgleda vklopi sistem proti spodrsavanju, kar avtu odvzame moč, tako da vseeno s "polnim gasom" pridem pol gor.

Sosed s celoletnimi gumami ni uspel prit niti do polovice klanca ...

Vreme pa lepo danes :take_picture:

Gox

Èez mesec dni bo DS3 že !?! (se mi zdi da sem ga predkratkim kupu) 2 leti v moji lasti ... Kupljen 20.01.2011 ..

Prevozil mojih tretjih 9999km ... (torej 30.000km, na 11.800 podlage od prejšnjega lastnika, CS)

Poraba ostaja enaka ... zanimivo pa da hitrost vsakih 10.000km zmanjšam za 3km/h .. zgleda da se staram, počasi :)

Avto dela kot nov ... edino tipka za - glas ob volanu včasih ne prijema ... bo treba ročko menjat ob priliki ...

Drugače zadovoljen ko prvi dan, ko sem ga vidu :)

Gox

Danes sem pogledal koliko € sem v letu 2012 porabil za moj avtek ...

Prevozil 13.689 km s povprečno porabo okoli 7,7L ... prevožen kilometer me je tako stal 21 centov.

Stroškov okoli avta je bilo 1172 €, za gorivo pa je šlo 1638 € ... skupno je avto pojedu 2811,54€ ...

Veselo vozim dalje ... :BigThumbs: