DS3 < Gox

Začel/a Gox, Januar 20, 2011, 02:03:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

tevz00

Citat od: Gox;94750Imam eno vprašanje :)

(o gumbu, s katerim izbiram katero ogledalo se bo nastavljalo)

A more ta gumb bit v nevtralnem položaju, ko se ogledal ne nastavlja? Oz. vozi avto?

Ali je vseeno v kateri poziciji ga pustiš?

(foto 1)

Ugotovil pa sem tudi da se notranji blatnik na desni strani spredaj, čez nekaj časa stakne ven iz odbijača. Potem malo premakneš odbijač in skoči nazaj noter.

To glede blatnika sem opazil tudi pri kolegovi novi C3-ki, enako na desni strani.
Odbijač je kar mehek in se zvija v tistem delu, zgleda da ga vibracije in veter premakneta.

Punca ima DS3-ja in ko mi pusti vozit imam to stikalo na sredini iz dve razlogov.
1. če ej na sredini, ne mores po pomoti premakniti ogledal :)

2. če na parkirišču potrebujem, da so ogledala zaprta tudi po odklepu avta, lahko z tem gumbom pred izhodom iz vozila zaprem ogledali in ob odklepu avta ostaneta zaprta (pride v upoštev, če si parkiran zelo blizu sosednjega vozila ali stene (parkirne hiše :() in lahko pridem mimo ob odklenjenem vozilu).

No pa še ta fetiš mam, da imam v vozilu rad stvari nastavljeno bolj simetrično :D

Drugace pa načeloma mislim da je vsejeno ali je nastavljen levo, desno ali na sredini.

Xandrej

Dobro da si vzel ta motor GOX ker THP je pogreb... Pri 60 000 vseskup narazen pade! Ketne itd itd...

dvorjan

Citat od: Xandrej;142140Dobro da si vzel ta motor GOX ker THP je pogreb... Pri 60 000 vseskup narazen pade! Ketne itd itd...

Bomo se videli, jaz sem pri 27.000 km. Do 80k km je pa v garanciji, tako da se ne sekiram - se. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Ja pravijo, da imajo težave s tem sranjem... Wanabe BMW... Jebote...

dvorjan

Citat od: Xandrej;142144Ja pravijo, da imajo težave s tem sranjem... Wanabe BMW... Jebote...

Pa saj 1.6 VTi ima tudi ketno. Mogoce je problem v tem, da ima THP prevec moci, pa lahko prej povzroci, da preskoci ...

MSrougeZX

Jaz če bi sedaj jemal DS3 bi vzel VTija..oče ima VTi v pikasoju skoraj 60.000 BP.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dvorjan

Pa v DS3 kaj drugega kot najmocnejsi HDI ali pa THP nima kaj iskati. Kvazi sporten avto se mora videzu primerno tudi premikati. =)

Gox

@tevz00

Lahko tudi predstaviš avto na forumu ... Ds3-ja, ki ima lastnico pa še nimamo na forumu ... je samo par lastnikov ...

Glede gumba ogledal ... ponavadi ostane na random poziciji...odvisno na kateri strani sem parkiral, ker ponavadi grem v končni boks pa blizu robnika, pa potem pogledam koliko sem daleč ... imam to srečo da so naši parkingu pred službo občutno preozki, pa iščem končne bokse, oz. parkiram med sodelavkami :)

Èe pustiš na parkingu za stranke potem pa je zaradi frekvence menjavanja kupcev, zelo verjetno da dobiš luknjo v vratih :)

Moj Vti ma zdej 39.000km pa drobiž ..zaenkrat ga lahko samo pohvalim.

120 konjev mi še vedno zadostuje in če bi še enkrat izbral, bi bil spet Vti.
(pa sej dirkalne avte se vozi na obratih :) ... če Vtija nateraš na 5-6 tisoč, pa tudi lepo gre) Drugače pa se normalno vozi.

MSrougeZX

Samo tole porabo v podpisu pa imaš visoko....
R5 e-tech 2025

Gox

Citat od: MSrougeZX;142173Samo tole porabo v podpisu pa imaš visoko....

Ja taka je :)

DS3 pije od 6L pa do mestnih 9L ... če grem po AC v Ljubljano in vozim 115km/h bo poraba okoli 6L ... ko vozim 140-150km/h gre proti 8 ...

Večinoma pa se vozim mestne relacije, kar se vidi tudi če gledaš povprečno hitrost pri beleženju porabe .. tako da sem pri skupni porabi bližje 8 litri ...

Ko pa se odpravim na izlet naokoli pa se vrti okoli 6 ...

Porabo sicer že stalno spremljam in beležim, se pa nisem še nikoli sekiral zaradi tega .. ko začne piskat "low fuel" grem tankat (do sedaj že leta, tankam vedno po sistemu (prazno/polno) ... uživam v vožnji in vsaj 40% mojih kilometrov je narejenih iz užitka in ne potrebe :)

So pa še vedno ljudje, ki skoraj v nezavest padejo, ko rečeš da ti avto pije 8 litrov :)

MSrougeZX

Ker THP tudi tu nekje pije...
R5 e-tech 2025

Gox

Ja verjetno še kak deci manj ... več konjev, pa mu je lažje.

Gox

Danes sem po dolgem času avto opral ... posesal ... še enkrat poskusil prednjo šipo obrisat ... zaenkrat zgleda čista, morem počakat vožnjo ponoči ...

Sem pa tokrat uporabil samo vodo, mikro krpo in časopis na koncu za zglancat ... upam da sedaj ne bo spet vse lisasto, kot prejšnjič.

Sedaj po 39.000km je vozniški tepih že znucan, odstopa ena plast ... počakam še zimo, potem spomladi pa bom nabavil ene nove.

Pa enega pajka sem preselil ... vsako noč je pletel mrežo po avtu, podnevi pa ga ni bilo nikjer ... no zjutraj sem ga zagledal na stropu, ko se ni utegnu še skrit ... sedaj biva zunaj na vrtu.

Drugače vse ok :BigThumbs:

MSrougeZX

Ene športne pedale mu še privošči.
R5 e-tech 2025

Gox

Citat od: MSrougeZX;143162Ene športne pedale mu še privošči.

Ma isto se pelje ... s temi al športnimi ... to mi je pa res vseeno ...