DS3 < Gox

Začel/a Gox, Januar 20, 2011, 02:03:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Kdo pa kupuje rabljene gume? Jaz ne. Sem pač napisal svoje mnenje...verjamem pa, da se bo marsikdo strinjal z mano...servis za 1.6 bencinar pri 46000km 270€ je predrago.
Res pa je kak za koga, nekomu ni težko dat, nekdo pa ne da 300€ za velik servis z menjavo vseh jermenov za 1.6hdi.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dvorjan

Tudi meni se zdi nekam drago, se posebej, ce je bilo samo 2 uri dela. Ampak zato pa je vse original in v garanciji in to se pac placa.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dvorjan

Citat od: Gox;155417Tako da se je danes zamenjalo >

filter olja, filter zraka, filter klime, mikro jermen, svečke, dolila tekočina za stekla (na mojo željo), dolila hladilna tekočina in olje Total 9000-ka ....

Svečke so Boscheve v citro škatli :)

Zanimivo. Moj DS3 je pa dobil t. i. nadgrajene svecke, in sicer so bile NGK pakirane v Citroen embalazi ...

garac

Ne vem, al ste nepismeni, ali preprosto nočete razumet, ali pa ste butasti? Delal se je servis, kot na 60.000tkm. Lahko bi se delal pač servis, kot je na 40 in se ne bi menjal zračni filter, niti svečke, tudi jermen bi lahko pustil.
Večinoma so vse svečke v citroen embalaži, noter pa so pač bosch, ngk...tudi aditiv gox pač dolija po priporočilu proizvajalca, večina ga ne.
Mehanik je pač goxa vprašal, ali zamenjam in fant je pritrdil.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

@garac:
Razumemo to, da ti menis, da smo butasti. A bo okej? =)

Kar pa se tice Goxovega DS3 in vzdrzevanja pa ga lahko le pohvalim. Malo ljudi tako dobro skrbi za svoj avto.

Kljub temu pa se vedno lahko komentiramo, mar ne, saj zato pa je forum. Po moje se servisi precej striktno drzijo naslednjih cen:

DS3 1.6 THP150 - redno servisiranje do 120.000 km: 930 EUR

30.000 km: 170 EUR / 60.000 km: 270 EUR / 90.000 km: 190 EUR / 120.000 km: 300 EUR

Èasovni interval med servisi je največ 1 leto.

Vir: http://www.siol.net/avtomoto/testi/avtomobili/2010/08/citroen_ds3_thp150.aspx

Xandrej

To je neki ponaredek da je v citroenovi škatli bosch svečka...

:BigThumbs:

Hecam se!

MSrougeZX

Garac napiši si en rdeči karton za vedenje in osebne napade.

Nisem ne eno ne drugo, tak da je problem pri kom drugem.

Èe jaz pokomentiram da se mi zdi nekaj drago, ti ni treba takoj sodelovat in kontre pisat na moj ali andrejev račun....tolko o tem, da bodo še drugi prebrali in vedeli za kaj se gre.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

Fantje .. vi še ne veste, trgovci smo danes bogati :) A mislite da bo v soboto pred veliko nočjo trgovina prazna, pridte pogledat koliko ljudi bo prineslo €€€ ....

Meni se zdi cena za servis OK. Še enkrat napišem ... delal se je servis, ki spada v kategorijo (60.000km), se pravi "kao malo večji servis" ...

navadne servise sem do sedaj plačal po cca 120-140€ ...ta je pač mal dražji, saj je več materiala ... mikro jermen (30€) bi lahko komot še ostal gor, saj je imel samo nekaj razpok na notranji strani, pa sem se odloču da dam vseeno novega. Tudi tekočino za šipe (1,5€) sem reku naj mi dolije ... (kar je ponavadi strah vseh ljudi ki peljejo avto na servis, da bodo dobili zaračunano 1 L tekočine)

Zakaj bi se vozil do bencinske, pa tam še odpiral haubo, pa pretakal to tekočino če mi jo lahko na servisu dolije majster, jaz pa si niti rok ne rabim umazat :)

Svečke pa so po 66€ (4 kom) ... lahko bi kupu "super Bosno F85" na Tomosu po 1,5€ komad :)

No dovolj zdej o tem servisu, glavno da avto laufa kot mora.

Danes opran v pralnici "na žetone" ... senzorji sedaj delujejo OK, ko sem spral dol vso svinjarijo s ceste ...

zunaj pa imamo sonce :emot112:

Ma je lepo vse zeleno ... včeraj sem samo belo vidu :)

dvorjan

Obala in sonce. Danes bi moral priti nazaj na Gorenjsko na testno voznjo, naj se gume izkazejo. =)

Xandrej

Pri nas je tudi katastrofa!

Kako je ko sredi največje zime tam okoli 15 januarja...

garac

@msrouge, če nisi ne eno, ne drugo, naj razumem, da si tretje? Za xandreja, vem, da je pač trmast

@gox, ne morem verjet, bo treba ob koncu tedna na obalo, tole pri nas, kot si videl včeraj ni za nikamor. Celo zimo nisem čistil avto, kot včeraj, ko je vse primrznilo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Citat od: garac;155452Celo zimo nisem čistil avto, kot včeraj, ko je vse primrznilo

Prav res. Sam sem 4x strgal led z njega ...

nejc1

Zdravo!

Da ne bom odpiral nove teme bi kar tukaj postavil vprašanje:)
Zanima me, če lahko dam na ds3 thp gume col 16.
Sprašujem zato, ker so gume 205/45/17 zimske svinjsko drage:(

Hvala za odgovore!
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Lahko das, in sicer dimenzijo 195/55/R16. =)

nejc1

Super:) Bom počakal, da gume naredijo svoje in bom potem menjal:)

Hvala in lp!
[SIGPIC][/SIGPIC]