DS3 < Gox

Začel/a Gox, Januar 20, 2011, 02:03:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

north

Je kar drago ja če bi tankal 95 oktanca bi bilo malo cenej ali ima ta avto predpisan 100 oktanca res da sem nekaj bral da si mel neke probleme z thp?
Citroën - Creative Technology

ModelJT

Citat od: north;118892Je kar drago ja če bi tankal 95 oktanca bi bilo malo cenej ali ima ta avto predpisan 100 oktanca res da sem nekaj bral da si mel neke probleme z thp?

To je imel pa dvorjan. Gox ima VTi.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Citat od: north;118892Je kar drago ja če bi tankal 95 oktanca bi bilo malo cenej ali ima ta avto predpisan 100 oktanca res da sem nekaj bral da si mel neke probleme z thp?

Ja jaz nimam turbota .. si zamešal z Dvorjanovim ...

drugače pa ne bi prav dosti prišparal, četudi bi 95-ko tankal.
Drugače pa avto je itak sam strošek ... avto ni za šparanje .. za šparat si kupimo bicikel :)

Meni je avto v užitek in to ma pač svojo ceno ... za drugo leto predvidevam da bo kakih 3000€ za 2012 ...

dokler se še da je ok .. pol pa bomo spet AX-a registrirali :)

north

:BigThumbs:
Citat od: Gox;118894Ja jaz nimam turbota .. si zamešal z Dvorjanovim ...

drugače pa ne bi prav dosti prišparal, četudi bi 95-ko tankal.
Drugače pa avto je itak sam strošek ... avto ni za šparanje .. za šparat si kupimo bicikel :)

Meni je avto v užitek in to ma pač svojo ceno ... za drugo leto predvidevam da bo kakih 3000€ za 2012 ...

dokler se še da je ok .. pol pa bomo spet AX-a registrirali :)

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:
Citroën - Creative Technology

dvorjan

Vazno, da si z avtom zadovoljen. Res je, stiri jurje dati letno za avto nikakor ni malo denarja, ampak saj prakticno vsak novejsi avto stane precej denarja, pa naj bo bencinar ali dizel. Zato pa je za nekatere ljudi precej bolj zdravo, da ne vodijo tako podrobne statistike kot ti, sicer bi jih se glava zacela boleti. =)

Obilo varnih kilometrov vama zelim tudi v 20-12. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

Èe si človek lahko privošči, zakaj ne, pa še če ga to veseli... Pri goxovem mi je všeč leder, da lahko pobrišeš, ko otroci pobruhajo.
No, saj ne, da bi bila to moja ideja, ampak eno dekle je zadnjič kupovalo xp, pa je bil leder pogoj joj oj
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

vinotoc

Vprašanje za radio Erevan: Moj avto ima tudi usnjene sedeže. A bodo sedaj po novem moji otroci kozlali, ko jih bom vozil?
Sori Gox.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

garac

Ne govori, še meni je bilo slabo zadnjič, ko sem se s teboj peljal, pa nisem tvoj otrok. (hvala bogu)
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

Sam vseeno, si ne predstavljam primernost usnjenih sedežev proti kozlanju :) Veste koliko luknjic ima ta sedež .. ko bi se vse to nabralo noter :) bi mogu z zobotrebcem ven brskat...dobro da ne vozim pijan :)

Ima pa kar nekaj minusov usnje:

-ženske se pritožujejo da jih pozimi zebe (zadaj)
-ženske pravijo da drsi (zadaj)
-pa še mazat ga je treba in negovat

En plus je pa da ni praha v teh sedežih, posledično tudi v avtu na armaturki manj praha.

dvorjan

Ja, tile zadnji sedezi v DS3 so ena vecjih zamer do tega modela. Ko bi bil med inzenirji kak izkusen clovek, bi kojci uvidel, da bi ze manjsi vtor v sedalnem delu pomagal drzati zadnjico na mestu ... Tako pa sedaj na zadnjih sedezih vse leti levo in desno, zivi in nezivi tovor. =)

garac

Jao, gorane, zdaj me pa razočaraš, pa ženske imajo to za izgovor, češ drsi, padla sem, nisem *urvo! Ženske pravijo, da zebe... še en namig, ja pogrej jih no!
Drugače pa da ne govorim, kako vinotoč vozi, sem imal skozi občutek, kot, da imava prikolico zadaj!
@dvorjan, bistvo je, da zadnjica ni na mestu
@gox II, ti ne piješ, mi pa, samo imas srečo, da sem gorenjc, jaz tiščim zobe skupaj

no, sej bomo tole potem med jagode poflancal pa bo
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

Zdej me pa nekaj zanima :)

Kako deluje parkirni senzor? Je možno da zjutraj "megla/dim in kapljice iz auspuha" zmotijo senzor tik nad auspuhom, tako da ta zazna nekaj in piska?

Kakšno mrzlo jutro, ko prižgem avto in rikvercam občasno zapiska srednji senzor (opozorilo da si tik ovire), takrat tudi opazim da se precej kadi iz auspuha in tudi kondenz ven "pljuva".
Podnevi, v sončnem lepem vremenu ne piska nič, deluje normalno.

Al je to krivo, ali pa je senzor kaj v okvari. (je pa senzor skoraj tik nad auspuhom, auspuh pa usmerjen naravnost)

Drugo pa sem danes opazil, da ko se vklopi "odrositev vetrobranskega stekla" tudi iz zunanje strani nekaj piha na steklo ... skozi te reže tik pod brisalci je opazit "rahlo pihanje" ... al je to samo prepih ventilatorja, ali pa je namensko narejeno da piha tudi tam :)

Včeraj pa je bilo že 1leto odkar sem kupil mašino ... čez dober mesec bo že treba na letni servis menjat olje in filtre.

dvorjan

Goran, ves da ne enega ne drugega jaz se nisem porajtal. Pa se pri meni se bolj kadi iz izpuha zjutraj. Je pa res, da v teh dneh dam na sipo karton, ce pa pozabim, pa prej s trgalom postrgamo dol slano, tako da odrosevanja sipe skorajda nic ne uporabljam.

MSrougeZX

Ti piska oviro ali ti kaže okvaro? Ker meni na C5 se je včasih zgodilo da če sem zapeljal v kako večjo lužo ali pozimi se je sneg ali led nabral na senzoru je zajebavalo...ampak je pol čez čas nehalo. Tak da po moje ni neke panike.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

Piska za oviro in kaze oviro. Ampak samo kaksenkrat, pa se to ko je mrzlo. Kasneje ne piska vec. Dela ok drugace.