DS3 < Gox

Začel/a Gox, Januar 20, 2011, 02:03:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Ponavadi je pod temi pokrovi za aux, še prikluček za usb, a pri tebi ga ni?  Verjetno je odvisno od paketa opreme...

dvorjan

@gule:
USB imajo tisti, ki imajo "Hi-Fi system" paket, torej se osrednji zvocnik na vrhu armature ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Citat od: MSrougeZX;108356Ja, ugasne...in ja lahko se še pelješ...jaz sem se 15-20km. Sem imel cel teden C3 doma in ga skoz tankal za 15€...tak da sem kar nabiral izkušnje

Danes sem prvič uspel "porabiti" še zadnjo črtico goriva, pri 652 km je ugasnila. Potem pa sem glih peljal mimo bencinske in natankal 52,3L.

Ko je že tako malo goriva, računalnik kaže predvideno avtonomijo --- (--- verjetno zato, da kakšen voznik ne bi slepo verjel BC-ju in čakal do zadnjega napisanega km)

Demon051

Jao jao maš mal sreče da ti šele takrat napiše ---

Jaz imam C3 2007 letnik in mi, ko zapiska in začne lučka goret (cca. 100-110 km do konca tanka), kmalu potem že kaže ---.... Edino v primeru, da se dejansko voziš in imaš potovalni računalnik vseskozi na tisti opciji (koliko še je kilometrov), takrat mi kaže do 30, potem pa ---....

To je zelo moteče, ker če ti avto kaže 0 črtic in veš, da imaš še za kar enih par kilometrov, nikoli ne veš za koliko točno :D Jaz sem se 1x 3dni še vozu po Ljubljani brez črtic in z cca. 30-50 kilometrov dometa :D

Gox

Zimski komplet sem že naročil ... tokrat bodo gume Goodyear UltraGrip 8 (185/65 R15) (70€) kos >> Predvidena dobava do 15.10.2011 ... čakam feltne :)

dvorjan

@Gox: Pa si ti preprican, da bo to dejansko slo na avto?! Se posebej feltne ...

Gox

V Homologaciji so vpisane pod dovoljene pnevmatike in platišča ... 185/65 -15

Rezervno kolo je 125/85-15

Jaz upam da bo potem tudi 15-colska feltna šla gor .........

Gox

Mušketir pa  prodaja DS3 Winterkomplet za 700€ ...

To ma tudi gume zraven a ne?

http://www.ebay.com/itm/4-x-Winterkomplettrad-Citroen-DS3-15-Zoll-Winterreifen-Winterrader-/400245718725?pt=Auto_Komplettr%C3%A4der&hash=item5d3080fec5

Pa je za Alle modelen DS3 razen THP, kakor razumem malo nemški :)

dvorjan

Ja, pravilno razumes. Za "znamko" cena se ni toliko pretirana ...

Gox

Več kot 3 kolesa 155/70-13 mi ni uspelo stlačit v prtljažnik, četrta bi šla noter samo če bi zrak spustil ven.

(gume so bile napumpane na 2.1)

Druga slika pa poraba na AC v 100km pri cca 140km/h > okoli 8L

Ogrevanje v avtu pa dela zelo dobro, hitro .. v cca 1km vožnje začne že po malem toplo pihat iz zračnikov.

Trenutno na števcu prevoženih 25.000km+

MSrougeZX

Polico bi moral ven vzet pa bi mogoče šlo.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

Jutri pa morem na servis po en gumjast rezervni del :(

Zgubu sem namreč gumijast pokrov/čep kratke luči ... pa nikoli ga nisem tikal, pa ga ni več na luči ...

Opazil pa sem danes in se čudil kaj za vraga delata komarja v moji luči ?! In to ne ta mala, ogromna komarja .. tej pa tudi najdejo vsako luknjo...

Potem sem ugotovil, da sta prišla noter tam kjer manjka pokrov ... jutri jih morem nekako ven posesat s kakim posebnim pripomočkom, pol pa šibam na servis po rezervni del pod št.9 (Slika spodaj)

Gox

Èep luči sem naročil ... cca 14€ bo čez 3 dni.

Sem pa vprašal za ceno za krom letvico pri tablici zadaj ... (letvica cca 50cm x 2cm)

Sem padu skoraj dol ko mi je povedal ceno ... pa še trgovc je bil začuden.

Reku je "86€" ... (sem si mislu mater je draga) pol je dodal "brez DDV" ajoj ... torej bi bila cca 103€ na koncu.

Je reku da ga je presenetilo, da toliko stane ... no tudi mene je :)

Toliko o krom letvicah in koliko to stane, uh.

Zdej pa morem selotejpl zalimat na luč, da mi ne hodijo komarji več noter.

ModelJT

Ja stane tale kromirana plastika.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Danes sem dobil še pokrovček luči za 14,60€. (upam da ga ne zgubim spet)

In pa seveda še to kar sem čakal skoraj mesec ... felge :)

Imam končno gor balone na 15 colskih OZ. (Homologiranih 185/65 R15)

Tako je avto pripravljen za WRC na snegu, no saj tudi Loeb ima mala kolesa ko vozi po slabem terenu :)

Avto se pelje bolj udobno kot z originalnimi Alu17. Vodljivost bom še sprobal, drugače pa po AC do 150km/h brez problemov, pa tudi scentrirane so OK, tako da nič ne trese.

Paket za 804€ je zajemal

-4x Goodyear UG8 185/65-15
-4x O.Z. superturismo WRC ET25/Citroen 15x6,5, 108x4
-16x vijak za O.Z.
-4x ventilčki (krom + kapica)
-1x nastavek za odšraufat vijake (podaljšek gedore)
-uravnoteženje in montaža

Tako pa to izgleda v naravnem okolju :take_picture: