DS3 < Gox

Začel/a Gox, Januar 20, 2011, 02:03:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Citat od: Gox;107437Preveč temne, mi niso všeč, me spominjajo preveč na Forda.

Lahko dobis tudi povsem srebrne, ali pa crno-srebrno kombinacijo ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

zlikovski

Ti nebo sol aluminija načela?

ModelJT

Take original kot jih imaš sedaj, samo bele barve bi bile zakon, ker se ujma s streho.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Fantje hvala za trud :)

Feltne imam že izbrane ... ko jih bom kupil, bom tudi slikal :take_picture:

(Zaenkrat imam v glavi samo en model, tako da najverjetneje bom pri tem tudi ostal)

Do takrat pa se veselo vozim dalje ...

Gox

Včeraj sem malo gledal kako kaže števec v primerjavi s podatki iz Garmina ...

Èe gledam Garmina in števec ... je hitrost približno enaka. (na števcu se itak ne da tako natančno vedet hitrost)

Pri tempomatu pa je tako, da je ponavadi pri nastavljeni hitrosti, dejanska hitrost cca 1-2km/h manj ...

Gox

Lastniki C3/DS3 ... a se zadnja črtica na merilniku goriva tudi ugasne? Je takrat še kaj bencina na zalogi?

Vedno grem tankat ko prvič zapiska "nizek nivo goriva" oz. ponavadi še malenkost prej ... ker ne maram vožnje "brez goriva" :) ... zato me zanima če ugasne tudi ta zadnja črtica in če se potem da še kaj peljat, al je takrat že prepozno :)

MSrougeZX

Ja, ugasne...in ja lahko se še pelješ...jaz sem se 15-20km. Sem imel cel teden C3 doma in ga skoz tankal za 15€...tak da sem kar nabiral izkušnje...novega sem dobil v roke in ni bilo nobene črtice pa sem se vozil po MB 10km ziher preden sem natankal...je pa zoperno ker je začel piskat fuel level too low že ko ima še dve črtici...pa ne zapiska samo 1-krat ko štartaš ampak vmes tudi...po AC mi je ene 5-krat najmanj....recimo C2 zapiska 1-krat in pol se voziš in ne opozarja več.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Gox

Aha, hvala za odg. iz prve roke ... pol je opcija da še zadnja črtica ugasne :) Pol pa je res že nuja za na bencinsko it.

Ja prvič zapiska low fuel, že pri 2 črticah, pa potem vsake toliko opozarja, da res ne pozabiš tankat. (prav zaradi teh opozoril, grem čimprej tankat ko se začne opozarjanje.)

dvorjan

Da Gox, kot so ti ze povedali, tudi zadnja crtica ugasne, pa ce se potem se kakih 40 km peljes, avto dobesedno ponori z opozarjanjem na nevzdrzno stanje goriva v rezervoarju. Navadno pa gremo vsi dosti prej tankat, saj nam ze pogosto tezenje po prvem opozorilu o manjsi kolicini goriva zacne presedati.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Danes sem preizkusil še vhod AUX na avtu.

Povezal sem en enostaven MP3 predvajalnik. Igra solidno, kvaliteta zvoka ok. Edino glasnost je bolj švoh.

(Verjetno odvisno od predvajalnika) Ker kljub glasnosti na MP3 predvajalniku na Max in avtu na Max (30) je muzika igrala ok, nič hreščanja. (Slišalo pa se je nekje tako kot da bi imel normalen CD nekje na 60% glasnosti)

Je pa treba pesmi menjavat na MP3 predvajalniku ... in na zaslonu piše samo External device.

Vseeno je boljh priročen en CD z MP3-ji, pa da kontroliraš vse ob volanu.

north

Ja tole glede glasnosti je čisto odvisno od mp3-ja je pa ful lep tale lcd zaslon a je tud touch-screen?
Citroën - Creative Technology

Gox

Ni touch screen ... (so šparali :)) funkcije se upravljajo preko vrtljivega gumba sredi avtoradia.

Se pa da tudi nastavljat več barvnih shem ... primeri spodaj.

north

Kako pa je iz tisto dišavo baje je 12€ polnilo drugač pa lepa navigacija se jo da kej nadgrajevat?

Gox

Za dišavo ne vem, noter je nimam. Je samo prazen vložek. Nimam niti namena da bi jo kupil, škoda vdihavat neke kemikalije ... v avtu se itak voha usnjene sedeže, še posebej močno po mazanju.

Navigacija pa je na SD kartici in se jo lahko nadgradi.

north

Hah jz bi meu tud drugač ds-a sm premlad še mal drugač je pa voz 1a...