DS3 < Gox

Začel/a Gox, Januar 20, 2011, 02:03:02 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Menda je nek tak material. da ne sprica tolko okoli in za avtom...ima to tudi moja C5-ka.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

in najbrž nekoliko bolje absorbira hrup, kot plastika, so že dolgo let nazaj imele takšne koloteke alfe, sedaj pa jih ima že precej avtov
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Ja absorbira hrup, pa vode se tudi napije ... zgleda kot kak tepih.

Aja, pa še to sem pozabil napisat ... včeraj sem se peljal domov z gostilne Belvedur (v drugi temi najdete več o tem) ... vozim domov, ura 23h ... pred Kubedom srna na cesti skače .. pribremzam in jo obvozim, oz. ji pustim da zbeži ... vozim dalje ... ena kuna šiba preko ceste pribremzam ... in vozim dalje ... pridem skoraj do Èrnega Kala ko v temi oranžna lučka skače po cesti ... no to pa je bil policaj :)

Kontrola prometa :) (odkar mam Ds3, nič novega) ... vpraša po pijači, povem nič, samo ena piva prej ... pa pravi ok, 2 pivi je še normalno :) Vrne dokumente, pa lahko noč.

mato

Še dobr da nisi tud lučko obvozu.

Gox

Citat od: mato;100652Še dobr da nisi tud lučko obvozu.

Eeee je toliko mahal da nisi mogu falit ... sicer je peljala pred mano ena Octavija, pa je najprej njo ustavil ... pa ker ni in ni hotu nehat mahat, sem pol še jaz zapeljal h kraju :)

Dokler nimajo kakega radarja v roki, pa me samo preverjajo je v redu, nej kar delajo :)

Gox

Včeraj sem debelo pogledal ko sem prižgal avto po tankanju ... displey menjal v eno grdo barvo.

Sem že mislil da je LCD adijo ... probam menjat barvo, menja, samo so vse taki podobni odtenki, izklopim osvetlitev, prižgem nazaj, enako ...

Vgasnem avto 2x, displey še vedno tak čuden. Potem sem se spomnil da se lahko vgasne celo enoto, na gumbu Off na radiju. Sem tam vgasnil, oz. resetiral. Potem se je zagnal ponovno v tapravih barvah. In spet lepo sveti v pravih tonih.

Evo sliko kako je to grdo zgledalo :take_picture:

Gox

Danes sem še eno nalepko nalepil na avto.

EKO vinjeta, 10€ na AMZS (za člane) ... zdej pa lahko vozim po nemških mestih.

Zelena, Euro5 motor ... precej velika nalepka. (Velja dokler je avto registriran)

Jutri še avstrijsko vinjetko nabavim v Jesenicah, natankam in gremo počasi na autobahn :)

dvorjan

Tako Gox, pa porocaj, ce bos kakega BMW pa Audi pa take pa to prehitel. Pa koliko je Vmax, pa ce bos kako lepo svabico videl ... V glavnem, saj ves, kaj takega, da bo za porocati vnukom. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dvorjan

Allora moz. Kje je raport? =) Je slo vec za bencin ali za kazni? =) Hecam se, napisi kaj, da slisimo, kako se tvoj DS3 obnasa na AC pa ce malo snega vidi ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Evo me nazaj ... nisem še slik utegnu zbrat do zdej ... pa tako iz navade sem mogu zdej najprej na pivo ven :)

No v teh par dnevih sem prevozil nekje 1600km. V soboto sem imel dež skoraj do Stuttgarta, vmes je bil kak flek brez drugače pa dež ...

Na nemški AC gužva, kjer sta dva pasa polno avtov ... kjer pa več je nekako šlo. Potovalna hitrost po Nemčiji bi reku po omejitvah (ki jih je vedno več) 120-130 ... kjer ni omejitev okoli 150-160km/h.

Z Nemško ekovinjeto, avstrijsko 10dnevno vinjeto, karavankami (2x 6,5€) in Tauern tunelom v Avstriji (2x 9,5€) in bencinom sem porabil cca 190€ za to pot.

Avto ni dosti pil ... (kako naj bi pil, če pa je bil mraz :))

Po avstriji en dolgčas v vožnji ... omejitve, dela na cesti .... voziš 80-100-120 skozi je kej na cesti ... na srečo za gor nisem imel zastojev, za nazaj pa samo dva kratka po 10min. (pokvarjena mečka naredila zastoj na delu, kjer ni odstavnega pasa)

Avto gre lepo po AC, do 150km/h se pelje normalno, dokaj "tiho" Je stabilen tudi pri višjih hitrostih, do 180km/h pride hitro. Potem pa je treba že gas do tepiha, pa počasi nabira dalje. Nekje do 195km/h sem prišu po števcu, pol pa sem že spustu, ko sem prišu glih v cono 130.

Je pa ta hitrost za kak odsek, drugače ni glih udobno se vozit 190, saj je mašina že blizu 6000obratov in je hrupno, pa trenutna poraba takrat kaže 16/100 :)

Itak pa se več al manj vozim do 140km/h, tako da to ni nek problem :)

Navigacija MyWay je delavala super, prijazna :) in točna, do naslovov ki sem jih imel smo prispeli točno. V Nemčiji sem ugotovil, da se je še ikona TMC obarvala v rumeno, ko je drugače brezbarve.

Na poti pa sem srečal 80% Mercedesov, 15% Audijev, 4% Golfov, 10Citroenov, par Pežojev in Fordov ...

Po spominu "okvar ob cesti", kjer so čakali na ADAC pomoč, je bil pokvarjen en C3 MkI, en Peugeot 307SW (zgubil zadnje levo kolo, tako da je avto bil na disku), ena Mazda, ena Nissan primera in bi reku kakih 6 Mercedesov.

Pa še par slik ...

1: Veseli jaz :take_picture:
2: Sončni zahod v Nemčiji
3: Po izhodu iz tunela v Avstriji  (malo sem bil presenečen :))
4: Skoraj zima
5: Potem so bile samo še 3 st. celzija

Gox

1: Nemška AC ...
2: Že bližje cilju (dobrih 30km naprej od Stuttgarta)
3: Počivališče
4: V VW družbi ... bratranc ima tega belega za Avtošolo (pa pravi da skozi feltne puca :))

Gox

Pa še malo slik BC-ja ...

1: To je nekje na relaciji Jesenice <> Salzburg ... (tu nekje)
2: V Nemčiji (na cilju) (Jesenice <> (Nemčija)Gartringen)
3: Približno na relaciji Salzburg <> Koper

Tankal pa sem na Jesenicah Petrol 100-ko (1,305€) , v Nemčiji na Totalu Excellium super plus  98 (1,649€) in potem še na Aralu Super Plus (1,614€)

Xandrej

S čem te čistiš navigacijo, da imaš tak počohan ekran?

garac

Po moje je največji problem, da vsak misli, da je tačskrin, pa jo pol malo počoha
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Citat od: garac;102284Po moje je največji problem, da vsak misli, da je tačskrin, pa jo pol malo počoha

Točno to, še prodajalc v salonu je najprej s prstom mlatu po ekranu, dokler mu nisem povedal da ni tačscreen :)

Verjetno je tudi vsak, ki je pred mano vozil avto to poskušal ... oz. drugega ne vem kaj bi delali po displeju.

Se pa drugače ne opazi da je podrsan, vidi se samo pri slikanju s flešem.