Rokov HY gre na jug

Začel/a garac, Januar 12, 2011, 05:13:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Ja, tudi prav. Ti se kar hecaj iz teh reci, ko se bo sreca zarotila proti tebi, pa ne bo vec smesno ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jagoda

Citat od: dvorjan;102123Ja, tudi prav. Ti se kar hecaj iz teh reci, ko se bo sreca zarotila proti tebi, pa ne bo vec smesno ...

No ni bilo tako mišljeno in upam da ne... Že dolgo ni nihče nič napisal na to temo pa ne želim da bo mrtva. Vesel pa sem da vsaj še dva prjatla skrbi za moj avto.
Dober je za kogar je ...

janez

Ne bit nepravičen... Sej skrbi nas (mene)ostale tudi, sam smo (sem) modro tiho... Ne se zezat s požari, jest zmeraj šnofam po moji garaži ko neham varit, da ne bi kje kaj tlelo... ni se za hecat...

Pa daj kake slike gor no, al damo mi?

krtija

Ne se delat norca iz ognja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!You should know better!

Jagoda

...Pa daj kake slike gor no, al damo mi?[/QUOTE]

Ma sej to je problem, ker se nič ne dogaja... Pol sem se pa to neumnost spomnu. Drugač pa vem, da to niso heci.
Samo očitno to kr "pali". Me prav zanima koliko bi bilo odgovorov, če bi napisal, da je vse OK in da vse teče po načrtu.
Spet bi se zlagal ampak... :)
Èe se da vzamite kot hec. Hvala
Dober je za kogar je ...

Jagoda

OK. Štejem. Vse skup nas 5 skrbi...
Dober je za kogar je ...

janez

Ma sej se itak sam norca delamo... zgleda je tako vreme za zajebancijo.

Jagoda

Citat od: janez;102135Ma sej se itak sam norca delamo... zgleda je tako vreme za zajebancijo.

Itak
Dober je za kogar je ...

dvorjan

Ze vohate kisle kumarice, kaj ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

Kere ? Tiste Nemške z bacili? hehehe

Jagoda

Citat od: dvorjan;102138Ze vohate kisle kumarice, kaj ...

Hahaha
Dober je za kogar je ...

Zeko124

pa praute da mam jst preveč cajta... ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Jest mam opravičilo... mam lapatopa na blatniku od dijane k sn jo na računalnik priklopu da vidm ker senzor je šou... pa k tak nč ne pove lapatop bom kr use zameno pa bo... k taprav serviser... umes pa čekiram jagodni izbor...

Jagoda

Citat od: dvorjan;102138Ze vohate kisle kumarice, kaj ...

PST! Ne naglas. Bo Vrtnar slišu bo prec prepikeru.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Tole sem danes dobil...
Evo jutros sam bio kod Ferike ,vecina delova je sa unutrasnje strane ofarbano,sa strane se stavljaju limovi,malo polako to ide zbog stelovanja zazora !
Slikao bi ti ali je sve u prostoriji sa strane poslagano da se ne osteti!
kombi je do pola sa spoljne strane ozuljan ,jos malo je ostalo!
felne su ufarbane,treba danas da namete gume!...
Res, da ne gori je pa neki novga.
Dober je za kogar je ...