Rokov HY gre na jug

Začel/a garac, Januar 12, 2011, 05:13:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jagoda

Dober je za kogar je ...

vinotoc

Citat od: Jagoda;103977Tik tak ! :)

drin, drin ! Komu zvoni?

Lepe barve, LP vinotoc
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Jagoda

Hvala. Komi čakam da vidim od blizu. Prevzem naj bi bil 27.6.11?!
Dober je za kogar je ...

Lovro

No evo, bo lahko že prva vožnja v bistvu potovanje na relaciji srbija - slovenija. Boš lahko še prespal kje vmes in tako testiral tudi bivalni del.
Naj ti dobro služi.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

janez

Hvala b*** . Končno mal barve da vidimo namest rje... heheheh

Ne res, lepa barva, lepa...

krtija

Smo le dočakali...Srečno pot domov.

garac

Super, da končno vidimo, šta so ti uradili od praseta...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jagoda

Èe komu barva ni všeč se opravičujem, ker bolj svinske nism najdu?! :)
Dober je za kogar je ...

dvorjan

Tole pa kar klice po pikniku in cevapih. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

vinotoc

Citat od: Jagoda;104065Èe komu barva ni všeč se opravičujem, ker bolj svinske nism najdu?! :)
Modra svinja! Modri pujs! Moder prasec.
Modrost kar izžareva. Dvig povprečja....
SSKJ:
móder 2 -dra -o prid., modréjši tudi módrejši (ọ́) 1. knjiž. sposoben prodorno misliti in ustrezno ravnati; preudaren, pameten: moder človek, svetovalec; moder mož; on je najmodrejši med njimi; modro dekle; iron. tega je krivo tvoje modro vodstvo; moder v govorjenju; modrejši si, kot sem mislil; moder kot Salomon zelo; modrejši si od mene; postal si modrejši in starejši / ekspr. modra pamet / redko dali so ga v šole, da bi postal moder izobražen ∙ ekspr. če ga ne poznaš, verjemi, da je modra glava, da ima modro glavo da je pameten človek; spet je za eno izkušnjo modrejši spet si je pridobil izkušnjo // ki vsebuje, izraža prodorno mišljenje in ustrezno ravnanje: hvaležen mu je bil za modre nauke; njegov nasvet se mu je zdel moder; modra sodba; njegova beseda je vedno modra; modro mnenje / modra politika / modro kmetijstvo 2. nar. resen, zadržan: zakaj si tako moder / moder obraz; modra drža / z modrimi voli je lahko oral sam mirnimi, poslušnimi módro prisl.: modro se držati, govoriti, živeti; vse je modro premislil módri -a -o sam.: modri se je hitro znašel; kamen modrih po verovanju alkimistov kamen, s katerim se dajo spremeniti nežlahtne kovine v zlato ali srebro; sedem modrih grški misleci in državniki v dobi pred Sokratom; moška in modra je ta; dokaj modrih je povedal modrih misli ♦ rel. trije modri trije možje, ki so prišli obdarovat novorojenega Kristusa ♪
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

amipick

Zdaj se lahko menja naslov teme-Rokov HY se vrača z juga
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

garac

Kako je že "pela" una babura: cvet z juga?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jagoda

Citat od: vinotoc;104109Modra svinja! Modri pujs! Moder prasec. .....
Še tole o modri barvi me zanima, če mi lahko kdo pomaga?!
Kakšen postane smrkec ko ga držiš za vrat in ga dušiš??? Prej potem
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: dvorjan;104066Tole pa kar klice po pikniku in cevapih. =)

Morda pa le? Ob priliki sigurn kakšen kozarček pade.
Dober je za kogar je ...

pubi2cv

Stari moj...zdej pa kr direkt u savinjsko na spomladanca. Ekipa že čaka.....