Rokov HY gre na jug

Začel/a garac, Januar 12, 2011, 05:13:10 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jagoda

Citat od: pubi2cv;104188Stari moj...zdej pa kr direkt u savinjsko na spomladanca. Ekipa že čaka.....

Hahaha Kaj mislite produžit do ponedeljka torka???
Dober je za kogar je ...

janez

Hja... se bote pa že potrudli pa do sobote gor prišli. Sej, čevapčiče pa pir lahko tud pri nas dobiš. Kaj je zdaj to neko zgovarjanje...

vinotoc

Citat od: Jagoda;104169
Citat od: vinotoc;104109Modra svinja! Modri pujs! Moder prasec. .....
Še tole o modri barvi me zanima, če mi lahko kdo pomaga?!
Kakšen postane smrkec ko ga držiš za vrat in ga dušiš??? Prej potem
Prej moder, ko ga dušiš pa modro moder!
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

Jagoda

...zadnje novice...

Evo danas sam doneo hy do mene!

instalaciju smo gledali i mogu da ti kazem da je kompletna trula!
ja cu ti obezbediti da sve funkcionise ,a posle u sloveniji  najbolje da promenis kompletnu!
tako smo i nesto pricali!
kucista od zmigavca su trula .....
ja za vikend moram u beograd ,a u subotu treba da vratim hy do ferike da popravi neke detalje sto mi se nesvidjaju!
za sada toliko od mene ,pa cu te jos sutra izvestiti kako idu poslovi!
inace smo ga upalili sipali antifriz ,ulje ,proverili ulje u menjacu!provozali ga !
kociona creva su ti svuda nova ,tako da to nismo menjali!
lp!
Dober je za kogar je ...

Lenko

Tole pa bo podvig. Zamenjati bo treba kablažo če prav vidim.
Jagoda s Spačkolinom in Krtijo smo na voljo (bomo že zvezali tako da se bo kaj smodilo.). Krtija saj veš, zdaj boš lahko vračal tisto, kar si trpel ko smo sestavljali tvojega spačka.:bombs:
LP

Jagoda

Citat od: Lenko;104267Tole pa bo podvig. Zamenjati bo treba kablažo če prav vidim.
Jagoda s Spačkolinom in Krtijo smo na voljo (bomo že zvezali tako da se bo kaj smodilo.). Krtija saj veš, zdaj boš lahko vračal tisto, kar si trpel ko smo sestavljali tvojega spačka.:bombs:
LP

HAHAHA. No vse se vrača vse se plača!!! Ne vem če bi še kaj komentiral, ker bo modrijan spet po..... Že zbiram ekipo za tole spedenat...
Dober je za kogar je ...

garac

Po moje, bo še najbolje, če visarja vpokličeš, to ni ravno delo za veliko ekipo, recimo 2 na mešalec, 2 na šajtrgah...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

krtija

Pridem, če pa se ne bo vnelo bom pa za vsak slučaj šibice prinesel...
@Garač: kako ni delo za veliko ekipo? Kdo bo pa pametoval pa pivo pil pa zaj****al... Vsaj 3-4 moramo biti.

janez

Pa jaz bi tudi bil zraven ... tak zarad lepšega pa da kaj skritiziram... heheheh

Jagoda

Citat od: krtija;104288Pridem, če pa se ne bo vnelo bom pa za vsak slučaj šibice prinesel...
@Garač: kako ni delo za veliko ekipo? Kdo bo pa pametoval pa pivo pil pa zaj****al... Vsaj 3-4 moramo biti.

Hočeš reč da tko kot je blo pr teb? haha
Dober je za kogar je ...

Lenko

Saj veš kako je, če bo le čas in bo pomoč potrebna kar pokliči. Drugač pa res s kakim pirom priletim mal firbcat.

garac

@krtija, prav imaš! Jebmetiš, vidiš, to pa še pomislil nisem
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jagoda

Tole mi bo ful pasal da bom kr sam naredu... :)
Dober je za kogar je ...

mirchi

Toto smrketo pa moram cimprej vide v zivo. Da vidim kak so braca s juga sredila stvar.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Jagoda

Sprememba plana... Datum se je zamaknil. Nimam dnarja???
Dober je za kogar je ...