Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Citat od: superca13;134863Včaraj zvečer z Xm-om srečal XM-a. Mrak je bil ampak drugi kot mirchi ni bil ;)

Jebemtiš kaj te mirči dela skoz tam v onih koncih... Aha zaj ga pa mamo!!!! :gimme_money:

CitroDS

Mirchi šminkira z novim xm-om okoli :emot112: hehe
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

vinotoc

@ Janez
A si kaj razmišljal o strešenm oknu na DAKu in to na strehi tovornega dela? Pa vstop zunanjega zraka pri nogah?
Daj razmisli in naredi, bom kopiral!
LP Vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

gregor

Danes sta mi pa dva lastnika srebrnih xantij hodila po dvorišču in skakala v,  okoli in pod rdečima xantijama. :-)
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Tiki

Hehehe, je bilo kar pestro spet ja... =))
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Pyr0Beast

Jutri pa bzzz bzzz bzzz pa bo veselje :))
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

2sv

včeraj sem spet videl CX z MB tablicami in bistriškim grbom v avtu so pa bili meni ne poznani trije moški lepo so se peljali iz celja proti rimskimi toplicami in to zelo konkretno tam ko je omejitev 50 so se lepo peljali 80 -90

frodo1

Citat od: Pyr0Beast;135189Jutri pa bzzz bzzz bzzz pa bo veselje :))

Išče se 5-kotni ključ št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

Predvidevam, da ti je tale ključ povzročil kar nekaj težav,...
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

žabec

Včeraj zvečer okoli 8h sem v Poljanski dolini srečal belega CX-a. Na prvi pogled je zelo dobro ohranjen.
Samo ena boginja je prava !

dvorjan

No, tole pa moram zapisati. Ko sem se v nedeljo vracal s srecanja, me je med drugim prehitel tudi bel Berlingo mkIII s tablicami LJ FE 120. Vozniku sporocam, da je navaden imbecil. Po kratki ravnini sem vozil za enim manjsim avtomobilom, ko naju prehitijo eni stirje avtomobili. Blizava se nepreglednemu ovinku, nakar se za prehitevanje odloci se R Espace in potem za njim se omenjeni Berlingo. Ne eden ne drugi nista videla nic. Ovinek pa tak, da se jaz z DS3 iz njega pripeljem 80-90 km/h, motoristi, ki jih ta cas v posocju ne manjka, pa se kak km/h vec. Lahko bi pokalo ...

A to se ni vse. Cez par kilometrov dohitim kolono avtomobilov z omenjenim berlingom na koncu. Kako je clovek prehiteval kolesarje. V totalno nepregleden ovinek vec kot meter cez crto na nasprotni pas. Kot bi igral loterijo. Sama sreca, da ni nihce pripeljal takrat nasproti, sicer bi bil velik masaker.

No, za epilog - v Bovec je pripeljal 20 metrov pred mano ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

devil

Zaradi srečanja zelo lepe c5-ke se bo mogoče zgodilo da bo pri hiši Citroën :BigThumbs::BigThumbs:
:funny34d:

Gox

Včeraj pa sem srečal posebne Citroenarje ... pri 30.stopinjah so se greli ob odprtem ognju :take_picture:

frodo1

Citat od: Gox;135299Včeraj pa sem srečal posebne Citroenarje ... pri 30.stopinjah so se greli ob odprtem ognju :take_picture:

V takšnem okolju bi jaz zdržal tudi pri kakšni stopinji več, so kar dobro založeni, :emot125:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

andraž

zlikovski

Tako okolje bi se meni tudi prileglo.