Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Citat od: mirchi;137801Mislim,da sem sinoci srecal Dvorjana na obrobju Maribora.

A, a, nisem bil jaz. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

mirchi

Mracilo se je,pa nisem dobro videl. So pa ble kr tablice.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

dvorjan

Citat od: mirchi;137813Mracilo se je,pa nisem dobro videl. So pa ble kr tablice.

A na spacku? Jebemtis, moram v garazo pogledat, ce je se parkiran. =)

frodo1

Danes zjutraj sem pa na poti proti Tepanju srečal črnega C6 z reg. tablico MS, a je mogoče kdo iz foruma?
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

psihopat100posto

v MS je samo en C6, ki se prodaja tudi na avtoneteku, je pa še en v Ljutomeru pri enem privatniku, to je to kolko mi je znano.
lp

Lenko

Včeraj sem na poti v LJ že na uvozu v Celju opazil nizozemskega spačka, ki je ravno pripeljal mimo. Seveda sem ga dohitel in mu nakazal če ima čas za kavo. Na počivališču Lukovica smo šli na kavo in kar slabo uro sedeli in klepetali. Par se že dobra dva tedna potika po Sloveniji in sta navdušena. Prevozila sta našo državico v različnih smereh in videla kar precej (Ankaran, Trenta, Vršič, Kranska gora, Bled, Bohinj, Maribor, Ptuj, Prlekija in za konec še LJ). Zaupal sem mu telefon če bi slučajno potreboval kakšno pomoč in mahnili smo jo vsak po svoje.

aXe-XM fan

Danes popoldne srečal na cesti NM - Metlika rdečo xantio mk2, nato pa še eno rdečo dijano.
LP

Gox

Danes sem srečal Zlikovskega, ki v senci na obali uživa zaslužen dopust ...

mimo pa se je pripeljal in ustavil na pijači še Interceptor iz Njemačke ...

Pa še enih 30 citroenov sem srečal po poti, sam ne poznam lastnikov :)

gigo

Z maretom sva se slišala tudi midva in se dobiva v soboto. Ajoj bo bolela glava!
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

Citat od: gigo;139067Z maretom sva se slišala tudi midva in se dobiva v soboto. Ajoj bo bolela glava!

Mislim da te bo presenetil ... Piva ne pije več.

zlikovski

Prispel domov.
Gox hvala za dobro družbo.

Gox

Citat od: zlikovski;139072Prispel domov.
Gox hvala za dobro družbo.

Si pa hitro spakiral :)

zlikovski

Èist zadosti.
Ja zjutraj ob 7:00 sem se že namakal v vodi, potem počasi nazaj gor pa pospravljat.

Druže Interceptor si prava faca.

gigo

Uff, pol pa hvalabogu.

Keža pa se je danes delal fensi ko je peljal mimo mene v Divači. :emot117:
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

dvorjan

Jaz sem bil pa danes na Stajerskem in se ustavil pri Mirchiju na pivu.