Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Citat od: Gox;135299Včeraj pa sem srečal posebne Citroenarje ... pri 30.stopinjah so se greli ob odprtem ognju :take_picture:

Jaz sem ta vikend na hrvačkem tudi srečal take čudne citroenarje iz Belgije :), ki so se greli ob ognju pri 32st. Razlika je bila le v tem, da so imeli zraven parkiran XM z šestimi rumenimi žarometi, krom obrobami blatnikov in kupom nekih zadev, ki sem jih prvič videl. Še dobro, da sem imel slikamašino zraven:Hammer3:

zlikovski

dyfan

Po smeškotu sodeč bi rekel, da slikamašine ni imel pri sebi  :(
Lep pozdrav!

devil

Danes srečala v okolici Ivančne gorice AX-a in ZX-a :D
Se opravičujem zaradi slabe kvalitete :take_picture:
:funny34d:

2sv

včeraj videl janeza kako je dirjal po celju opazil sem ga pa ravno ko se je peljal mimo bivše delavnice je tako švignil hitro mimo mene da sem komaj opazil kdo je bil

Xandrej

devil

Med Lj in Grosupljem na AC srečala zeleno Xantio s strešnimi sanmi... :BigThumbs:
:funny34d:

Lovro

Ko sva z ženo šla v hribe, sva pri izhodišču za Èesko kočo videla belo xantio break, malo je že rjavela pri zadnjem blatniku.

Na Koči na Ledinah pa sem srečal zelo znanega citroenarja, ki pa ni član foruma, zato imena raje ne bom omenjal.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Jogador

Danes popoldne sem na viču med pešačenjem do bjonde, ki me je čakala na servisu, dvakrat opazil zelo lepega rdeče-oranžnega (živo rdeča barva, mogoče malo oranžna, kaj jaz vem točno:Hammer3:) GS-a. V njem pa 2 potnika, na brzino bi rekel starejša gospoda. Avto je pa zgledal v nulo zrihtan:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Zeko124

Danes sem v okolici Litije opazil eno lepo svetlo modro Diano (CKS okvirčki za tablce), registerska nekaj v stilu LJ - LT? Kdo pozna? Videt je bla lepo porihtana... :)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Lenko

Dyana je pred dvema tednoma zamenjala lastnika. Včasih je bila od bratranca, vmes je bila dve vasi stran, sedaj se je pa vrnila nazaj v našo vas. Veselo prede in nabira kilometre.

Zeko124

Citat od: Lenko;137556Dyana je pred dvema tednoma zamenjala lastnika. Včasih je bila od bratranca, vmes je bila dve vasi stran, sedaj se je pa vrnila nazaj v našo vas. Veselo prede in nabira kilometre.

Super, kot sem rekel, izgleda res lepa. Imate veselico danes? :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Lenko

ModelJT

Pravkar srečal charelstona v Polju pri cerkvi. Stare tablice z LJ oznako.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

Mislim,da sem sinoci srecal Dvorjana na obrobju Maribora.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!