Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

:emot129:

Pa še po dežu smo se vozli...

Gox

Danes srečal v Škofijah svetlo Ami6-ko, goriške tablice ...

Jogador

Citat od: Xandrej;133908:emot129:

Pa še po dežu smo se vozli...

Mah js mam šibko točko na določene avtomobile, in jih prepoznam tudi v megli ponoči, če so lepi primerki:Hammer3:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

airbus320

Citat od: ModelJT;116812Tegale sem danes opazil pa se mi zdi, da je ta od našega uporabnika airbus320.

aha:argue1:
zdj sem jo pa dobil, ženo namreč. Men je pa rekla da gre v BTC:emot74:

gigo

Tale rdeča lepotica pa je bla zadnjič ujeta u Kopru ko sem se odpravljal na primorski sejem.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Zeko124

Točno tako, samo da je bila Plaisir, sem včeraj videl terat v Višnjegorski klanec :). Stara NM tablica... Zelo lepa.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Jogador

Včeraj sem za bežigradom videl parkirano svetlozeleno dijano z gorenjskimi tablicami, na uč res lepa.
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Zeko124

Tole bi sicer bolj spadalo pod črno kroniko; danes videl srebrno Xantio Break (mislim da KR tablice) na primorskem na frišno parkirano v jarek.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Včeraj je bila v Zrečah ohcet... Okranclana Žaba z litimi felnami... temne (črne?) barve. Nisem jo dobro videl, ker sem bil bolj daleč zadaj v koloni. Mislim, da je ena takšna v Celju s CX mašino.

2sv

danes videl na relyu velenje eden iz med teh dveh šoferjev je celo svojo zaprosil za roko med razglasitvijo razultatov

devil

Danes na poti iz NM srečala zelenkastega spačka  :BigThumbs:

Samo nisem imela časa da bi ga še slikala med potjo :Hammer3:
:funny34d:

2sv

danes zjutraj sem zasledil enega CX na poti laško celje tam nekje 6 pa 5 minut imel pa je MB tablico

Gox

Danes sem srečal starejši par, turisti. (Luxemburg)

Vozila sta se s tem DS5 :take_picture:

garac

ma to je blo DS5 srečanje z enim udeležencem pač :)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Citat od: garac;134582ma to je blo DS5 srečanje z enim udeležencem pač :)

Sam res :) In to mednarodna udeležba :)