Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Ono od onega umetnika iz Zreč ? Je original... sam bolj malo je ostalo od nje. In hitro jo je prodal dva dni po tem ko je lastnica umrla in ni povedal... ni prepisa :)

superca13

Ne ne. Primorski avto, ki je bil nsicer že en čas lepo sparkiran na štajerskem, 800m vstran od mene, sploh nisem vedel :) Z vsemi paprirji, prvi lastnik je še med nami :)

sušo

Vem še za enga breaka. Kolk ga je še skupi ne vem, so pa podatki takile:
V garaži, pokrit oz. bolj prekrit z kartonom, dekami, sranjem... že dolga leta na feltnah - praznih gumah, pri prvem lastniku, prevoženih pod 100k, po besedah lastnika ima not še zmer bencina za jurja (rudarja...), avto ni videl svetlobe reci in piši zadnjih 35+ let in ga, kakopak, ne da.
Je pa problem s tem lastnikom, ker načeloma ne ve niti zase kaj šele za koga drugega.
Star že ful in dementen in zapit in v glavenem po sistemu - you name it, he's got it...
Škoda.
Edina svetla točka tele kolobocije je, da ima nekega daljnega sorodnika - edinega - kateremu bo šla nepremičnina po smtri. In on nebi imel Ami 6 break v tej nepremičnini. In on ve koga poklicat.

andraž

sušo

Hm ja.  
Èeprav mam občasno občutek mrhovinarja...

2sv

daj gospodu še za kaki deci špricerja pa bo

janez

Ti dam jst za špricer da ne boš imel slabega občutka :)

Zeko124

Danes na avtocesti videl zeleno-rumenega spačka v smeri proti NM, Èarlija v smeri proti LJ in Dejziko ki je zavijala na Grosuplje :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Jogador

Danez zjutraj na Dunajski in še prej na obvoznici srečal Xandreja z njegovim ružom, v živo zgleda, ko da ga je pravkar iz salona odpeljal.:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

superca13

Si siguren da je bil Xandrej? Še en isti rdeč C6 je v pogonu ;)

Jogador

Citat od: superca13;133845Si siguren da je bil Xandrej? Še en isti rdeč C6 je v pogonu ;)

Rdeč C6, zglancan v nulo, mariborska registracija, noter pa Xandrej (ga prepoznam s slik), in sopotnica. Al ma pa dvojnika, z istim avtom :BigThumbs:
"Watch this..."

sušo

Citat od: janez;133827Ti dam jst za špricer da ne boš imel slabega občutka :)

Eeee bevando belo 2v3. Hvala...

Zeko. Res je. Zavil sem domu.

north

Danes srečal črnega DS5 testni od avtohiše vis ..
Citroën - Creative Technology

Xandrej

Citat od: Jogador;133847Rdeč C6, zglancan v nulo, mariborska registracija, noter pa Xandrej (ga prepoznam s slik), in sopotnica. Al ma pa dvojnika, z istim avtom :BigThumbs:

Sva bila ja... he he... sokolovo oko... :BigThumbs::BigThumbs:

Jogador

Citat od: Xandrej;133888Sva bila ja... he he... sokolovo oko... :BigThumbs::BigThumbs:

Ma vidu sem zadnje lučke od daleč, bližje kot sem prišel, bolj mi je bil znan avto. V živo je res makina:BigThumbs:
"Watch this..."