Ozvočenje v Xsari Picasso

Začel/a muzik, April 18, 2007, 10:20:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Tako, da danes sem kon?no nabavil nekaj dodatnih "akusti?nih dodatkov". ?e dalj časa sem se oziral za wooferom in oja?evalcem, da bo muzika bolj prijazna u?esu. No po DEYO-tovi prezentacije njegove posodobitve avtoakustike in XANDREJ-eve pokalne avtoakustike, sem se za ta korak odločil tudi jaz. Tako imam sedaj v lasti oja?evale MACAUDIO 4050 in JBL GTO 1000B. Potrebna je ?e samo montaža.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

E, bravo. Zdaj ?e kabla?o napeljat, potem pa :emot138:

:BigThumbs:

hadei

Kabli so bili v ceno v?teti...upam, da niso poškodovani. Samo ?e mojstra rabim, potem pa bo pravi "balzam za ušesa".
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Sem ga klical. Se uskladimo pa zrihtamo to nema problema.:BigThumbs:

hadei

V to spljoh ne dvomim. Komaj čakam....:emot90:.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Picdriver

Hadei, koliko si od?tel za ta pralni stroj, ki ga imaš v prtljažniku - seveda, ?e ni neka skrivnost?

?e žena ne bere foruma, potem lahko mirno napiše?, drugače pa daj na ZS.

Sam sem namreč zašel razmi?ljati, da bi na svojega novega Pioneer?ka priključil nek manjši aktivni woofer, kot je:

http://www.pioneer.eu/eur/products/25/130/201/TS-WX206A/index.html

ali pa mogoče ?e manjši za pod sovoznikov sedež:

http://www.pioneer.eu/eur/products/25/130/201/TS-WX11A/index.html

Kaj pravi stroka (Andrej & Co.) na to?

hadei

Woofer 107? ter oja?evalec z kabli ?e 100?. Zmontirano ?e zaenkrat ni, bo pa ta teden. Upam.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Picdriver

Kaj je zdaj? Si zmontiral? Si kaj skuril ali kaj je narobež!

Milo mat..., napiši ?e kaj, da te lahko :bombs:

hadei

Z veseljem bi kaj napisal, samo ?e nimam zmontirano....jutri oz. v soboto ob 09.00 sem zmenjen z mojstrom. Potem pa akcija...Na Golici. Slike sledijo....upam....nekam je mojster zmigoval z glavo, da zna bit preslab oja?evalec...milo mater. Upam, da je samo njegov humor.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Picdriver

HaDeI, ?e razmi?lja? o močnejšem oja?evalcu, potem za?ni razmi?ljati o eni mini jedrski elektrarni za v "kuferam", ker boš drugače akumulator skozi ?ice in oja?evalec butnil v tvoj pralni stroj ;-)

Kaj si mislil z Golico? Za harmoniko pa res ne rabiš wuferja. Pridi raje k meni na Koro?ko, ti bom dal kak CD Fredya Millerja. Npr. Srnica ali nekaj podobnega.

Ne res. Zanima me, kako bosta priklopila stalno napajanje oja?evalca. Kam in s kakim kablom. ?e ni skrivnost, sporoči tudi kdo ti je/bo montiral. ?e ne drugače, daj na ZS.

Pa obilo u?itkov ob masa?i srca in ostalih notranjih organov s pralnim strojem v "kuferamu".

deyo

A je ?e? Aj komaj boš

Glede avtoradia - tiste nastavitve (?irino krivulje) pusti pri miru oz. naj ti Naštima kak audiofil, drugače bo ?tala.

hadei

Tako, stvar je urejena. "Operacija" je trajala cca. 6 ur.
Zvok je sedaj za mene fantastičen in popoln užitek. "Na Golici" skozi ta sistem, pa je kot balzam za ušesa.
Zmontirano je res tako kot je potrebno. Urejeno in očem nevidno. Poškodovana nista niti mojster boštjan, kot tudi ne avto, čeprav je bilo kar precej demontaže posameznih delov v notranjosti kot so sedeži, talne obloge....itd.
Samo mene je nazeblo kot prasca, ko sem zijala prodajal. Skratka vse je narejeno in tudi izpadlo je ?e bolje kot sem prižakoval.

Za bodoče u?itke ob poslušanju glasbe  pa hvala Xandreju (CTS) za nasvete pri nakupu in boštjanu (CTS) za odlično opravljeno monta?o.:emot112:

Naredil sem samo par fotografij, in sicer....
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

:emot112::emot112::emot112: Ja res fant ima filing... Bravo Hadei in bošta!!! Hadei upam, da boš u?ival zdaj v vožnji.

?e pa ?e kaki kandidat pa rade volje omagam z nasveti, boštjan pa to dela z ljubeznijo... Svaka čast.:emot112::emot112:

Picdriver

Kar velik poseg. Daj prilepi ?e kakšno fotko kon?nega stanja, da vidimo kam si stla?il oja?evalec in kje imaš pralni stroj. Imaš pralni stroj priključen preko kakšnih konektorjev, ali moraš v primeru, da ga želiš odstraniti, vedno znova "?raufati" kable?!

Zdaj se bo HaDeIja sližalo ene 2 km prej, kot pa se ga bo videlo!