Ozvočenje v Xsari Picasso

Začel/a muzik, April 18, 2007, 10:20:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

muzik

Mislim, da sem ?e nekje zasledil, pa naj bo ?e enkrat (Ker sem "nov" na forumu in z novim picassom xsaro :))

Torej: avto je prostoren, mehek, dobro opremljen, sicer ?ejen, pa bo ?e...
Edino zvok avdio sistema je na pol poti med kartonom in telefonom.:emot144: Je res najhitrej?a in najcenej?a rešitev le zamenjava sprednjega para zvo?nikov v vratih ? (16,5 cm) ?

Ne potrebujem turbo - glasnosti, le da bi bilo ve? mehkobe v srednjih tonih in malo bošanja po basih ?

:emot112:  Lep pozdrav in hvala za nasvete ! Muzik

Xandrej

Ja. Od kod si povej, da ti lažje svetujem kam it po neko normalno pa ugodno varijanto.

muzik

garac

Ti bo andrejeva ekipa vse uredila, pripravi ???
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Za sprednji sistem ti Priporočam Rainbow slx 256 visokotonci, kretnice (male) ter 16.5 sm spodnji zvo?niki. Zvo?niki kateri znajo igari na navden radio ali na oja?evalec.

Poglej:

http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=328

muzik

Hvala zaenkrat.
 Kaj pa, ?e pustim original visokotonce not (so ?e najbolj čisti), pa zamenjam le v sprednjih vratih za dva 50 w koaksialca (Infinity, JBL ?)

Xandrej

Ne ker boš denar stran vrgel. Oridinal visokotonci so vredni 10 ? pol ve? kaka tehnika je to. Nabavi te rainbowe daj teh 100? pa nimaš boljše varijante vrjemi. Ta komplet pa si zmagal. Lahko jih ?uje? pri meni pri kolegu v C2 pa ?e kje.

boga

Prosim pomagajte lastniki X picassov. Ali kdo ve kakšen obseg, premer imajo zvo?niki na picu? Da mi bo potem deyo lahko svetoval glede nakupa. Tudi ostali nasveti so dobrodošli.

LP boštjan
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

hadei

Kot so ?e zgornji napisali so 16,5 cm. ?e se hoče? pa ?e sam preprižat o merah zvo?nikov, pa lahko to narediš v 3 minutah. Samo sname? zaščitno mre?o tako, da s strani zatakne? izvija? in ga pritisneš proti oblogi in bo plastika izkošla. Nato ?e samo odvije? 4 vijake zvo?nika.
[SIGPIC][/SIGPIC]

boga

Zdaj prosim ?e Deya da sporoči pribli?ne cene in modele. Seveda kaj se izplača in ima soliden zvok

deyo

@ boga

V ponedeljek malo pregledam, pa ti sporočim.

boga

Xandrej

Pred nakupov vsaj napiši kake zvočnike misli? kupit. Cene me ne zanimajo samo kake zvočnike.

deyo

BOGA

Tu ti napišem dve varianti, da se boš potem lažje čez poletje odločil :emot77:.

Najprej cenej?a varianta Infinity REF6510 (slika1)
Karakteristike

Ločeni visokotonci

RMS : 90W

Sistem zvo?nika : 2 sistemski

Pakiranje : par

Frekven?ni razpon : 58Hz-21kHz

Ob?utljivost : 92 dB

Premer zvo?nika : 16,5 cm

Ločena kretnica

moč : 270 W

CENA 105?

---

dražja varianta Infinity KAPPA65.7CS (slika2)

Karakteristike

Ločeni visokotonci

RMS : 90W

Sistem zvo?nika : 2 sistemski

Pakiranje : par

Frekven?ni razpon : 45Hz-25kHz

Ob?utljivost : 95 dB

Premer zvo?nika : 16,5 cm

Ločena kretnica

moč : 270 W

CENA 173?

No to bi bilo zaenkrat. Sli?ana sta bila oba in sli?ati jih je dobro.

Bo pa Andrej verjetno dodal ?e kakšno mnenje audiofila.

:emot163:

Xandrej

Infinity je roba katera se je dala dobit v Big bangu dolga leta in ljudje so tam kupovali tudi sam sem jih imel... Te?ko se je dalo kaj drugega bolj pametnega dobit... Kappa je premočna za (brez oja?evalca)... Pol raje reference samo ?e bi se mene vprašalo vzameš rainbow slx265 najboljša varijnata za priključitev na radio... Tudi z oja?evalcem znajo igrat ko nori... Moje osebno mnenje. 100x raje rainbow za 100?