Ozvočenje v Xsari Picasso

Začel/a muzik, April 18, 2007, 10:20:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alio

Pozdravljeni!

Ker sem pred enim mesecem postal novi lastnik XP-ja, lahko pohvalim, da je avto udoben in vreden denarja.
Moti me samo, ker orginal avtoradi ni mp3 ampak samo na CD in bi ga rad zamenjal.
Ima kdo kaj izkušenj s tem, vem, da ne bom mogel upravljati radia ob volanu, kaj pa displey bodo ostale funkcije delovale??

LP Aleš

hadei

Vse bo delalo, pravzaprav si lahko še omisliš vmesnik za daljinski upravljalec. Odgovore pa boš najdel pri prebiranju teme, ker je navedeno kako, kaj in kje lahko kupiš vmesnik oz. uporabljaš novi avtoradio kar brez tega, če te ne moti, da moraš "šarit" po avtoradiu namesto po obvolanskih komandah. Vmesnik ni tako poceni (kako za koga).
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Da dam 500€ da bom lahko mp3 poslušal to pa moraš kake čudne zablete pojest... Še maš kaj, daj še nam malo... Mp3 pol pa bo še rekel stari kak pa je to kvalitetno...:argue1:

hadei

Zakaj bi pa dal 500€?!
Zakaj pa si ti potemtakem vrgel toliko denarja na avto zaradi feln, spojlerjev, gum, zavor itd?!?! Kaj se prej nisi mogel vozit z manj colskimi gumami in platišči. Zaradi spojlerjev si imel slabši oprijem, zaradi......bla, bla, bla.....Pač vsak zadovolji svojo dušo na svoj način. In njegova menjava avtoradija ga bo prišla še vedno manj, kot pa tvoja "dodatna" oprema, ki tudi ni drugega kot za tvojo dušo, a ne?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Točno tebe sem pričakoval...

:BigThumbs:

:Hammer3:

hadei

Pa brez zamere, sam veš, da je tako. Nekaterim pač več pomeni to, drugim spet ono.
In, če ni neki audiofil, bistvene razlike kot navaden poslušalec ne bo opazil. Jaz sem povsem zadovoljen z kvaliteto svojih MP3jev.
[SIGPIC][/SIGPIC]

niki001

pozdravljeni
nabavil sem nov avtoradio za mojga picassoja in sicer sony cdx- gt 620u,zdaj pa me zanima kje nabaviti vmesnik da bo potovalni računalnik deloval normalno in pa kje se da dobiti okrasno ploščico okoli radia ker ja pač majnši od originala, hvala

boga

Malo pobrskaj po temah, je bilo že večkrat pisano o teh vmesnikih. Enega je paroveb prodajal, samo ne vem, ali sta xp in C5 identična
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

ulepos

POzdravljeni

Zanima me kakšne zvočnike naj zmontiram v XP, kateri ima originalni avtoradio ( star 4 mesece), da bo to vsaj približno delovalo, saj menim, da so zvočniki, kateri so vgrajeni sedal v avtu zelo slabi.

Èe bo sploh orig. avtoradio OK?:argue1:

Hvala za odgovore.

dvorjan

@ulepos:
Glede na to, da ima orig. avtoradio izhod 4x 15W ti tudi menjava zvocnikov ne bo pomagala. Najbolje da zamenjas oboje, oziroma ce samo eno, potem naj bo to AR. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

hadei

Res je tako, ker sem med menjavo svoje "akustike" najprej probal nov avtoradio na stare zvočnike je igralo bistveno boljše. Èe boš pa menjal samo zvočnike pa ne boš opazil bistvene razlike tako, kot je napisal DVORJAN.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Stef

Zamjena originalnog autoradia treba započeti u servisu odjavom originalnog radio aparata. Ja sam ugradio Alpine-ov MP3 model s dodatkom koji originalne komande na volanu ostavlja u funkciji. Putno računalo radi ali bez prikaza vezanog uz radio prijamnik.
Ukoliko originalni radio izvadite van bez odjave na centralnom računalu vozila više ga neæete moæi koristiti.
:breaking_pc:

hadei

Jaz nisem nič odjavljal, pa mi je delalo normalno.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Stef

Mijenjam originalni adapter koji priključen na autoradio Alpine u potpunosti  podržava komande na volanu za Xsaru Picasso za brojač okretaja za XP

hadei

Težave z levim sprednjim zvočnikom

Pojavil se mi je problem oz. ponovil, ko sem upal, da je enostavno izginil.
Namreč dogaja se mi to, da mi levi sprednji zvočnik preneha igrat. Ko povečam glasnost do skoraj pretiranega za poslušat, pa se zvočnik znova prižge. To se zgodi večkrat na dan :emot84:.Kakšna ideja kaj bi lahko bilo narobe?
[SIGPIC][/SIGPIC]