Ozvočenje v Xsari Picasso

Začel/a muzik, April 18, 2007, 10:20:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Bom naredil ?e kakšno fotografijo. V?eraj sem ?e bil tako premračen, da se mi ?e fotografirat ni ve? dalo.
Kar se tiče notranje demoliranosti....samo izgleda tako grozno. V bistvu so odstranjeni sedeži in spodnja  obloga sredinske konzole. Tako pa? je, ko nekdo dela kvalitetno. Res je narejeno tako, da ni nobenih sledi kablov.
Ne samo, da igra glasno, ampak zvok....mmmm...:emot69:
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

Tako, ?e končni "produkt".

1) Tako je videt v prtljažniku...
2) Zadbja stran wooferja na katerem je privija?en oja?evalec...
3) In edino mesto, kjer so vidni kabli iz avtoradija in akumulatorja do oja?evalca in wooferja...logi?no
[SIGPIC][/SIGPIC]

Picdriver

No, ne vem. preveč (de)monta?no pa to nič! Jaz bi te?ko preživel, da bi ostal brez tolik?nega dela prtljažnika. Je kar pogosto čisto poln!

Zakaj pa imaš 4-kanalni oja?evalec? Kaj z njim poganja? tudi zvočnike v vratih ali kako?

hadei

Jah, to je pa drugo, seveda. Meni sedaj ?e ni potrebno ve? prostora kot ga imam. Demonta?no?! Ja, nekje 10 kablov moraš odklopit kot jih vidiš na sliki.
drugače pa se dobijo tudi wooferji, ki so ožji.
4-kanalnega pa sem vzel ravno zaradi tega, da se ?e sprednji lepo slišijo in s tem lažje uravnavam kvaliteto zvoka.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Oja?evalec montiraj na steno ali zadnje sedeže. Potem imaš samo woofer za demontirat.

deyo

Citat od: hadei;22384Jah, to je pa drugo, seveda. Meni sedaj ?e ni potrebno ve? prostora kot ga imam. Demonta?no?! Ja, nekje 10 kablov moraš odklopit kot jih vidiš na sliki.
drugače pa se dobijo tudi wooferji, ki so ožji.
4-kanalnega pa sem vzel ravno zaradi tega, da se ?e sprednji lepo slišijo in s tem lažje uravnavam kvaliteto zvoka.

Eko za primerjavo kako imam jaz to pritrjeno. Samo dva kabla na wooferju odklopim in ga vzamem ven.

.

lalan

Pri meni je pa takole.Oja?evalec imam v predalu pred zadnjim sedežem, zadaj pa ?e woofer.
[ATTACH]10011[/ATTACH]
2 Picassoja imamo

Xandrej

Odvisno kako robo nabavi? lahko narediš za 200? lahko pa za 3000? tudi...

Pri nas en prodaja celi komplet pod oglasi pod CTS forumom. Caliber roba.

nanipero

Sej bi obdrzu sam ne znam to dat v avto,pa da bi obdrzu vse komande na volanu.
Je pa dobra roba,da lep zvok če ga uglasiš prou.

Picdriver

Danes sem dobil (zgoraj omenjeni) vmesnik, ki sem ga naročil pred tremi tedni. Moram re?i, da je vreden svojega (ne malo) denarja. Obvolanske komande delujejo fenomentalno. Deluje: glasnost, menjavanje postaj v spominu, iskanje frekvence, mute, preklop CD/radio, premikaje med komadi in mapami na CD-ju, ... poleg tega pa se da ta radio celo izklopiti z obvolanskimi komandami, kar pa na originalu ni bilo mogoče. Seveda je reženo tudi pri?iganje in uga?anje s ključem v ključavnici. Bravo Pioneer!!!

Obvolanske komande sem pogrežal predvsem iz enega razloga. Original radio je imel funkcijo AVTO VOLUME, ki je prilagajala glasnost radia hrupu v kabini, neoriginalni pa tega ne zna, zato sem imel roko stalno na skrajno neprakti?nem gumbu za glasnost.

Picdriver

hadei

No ja...kaj pa vem. Saj je hudič pametovat okrog tega, ker nekatere stvari nekomu zelo veliko pomenijo, nekaterim pa dobesedno nič.
Samo, da si zadovoljen. To je važno. In seveda, da deluje po tvojih prižakovajih (z manj?o napako, žal).
[SIGPIC][/SIGPIC]

nanipero

Vprašanje-obvolanske komande in pa ekran delajo, in pa kateri radio si vstavil notr?
Vidm, da je od blaupunkta model pa? A je mogoče seattle mp75

nemo

sem kupil rainbow zvočnike pa nimam ideje kako bi namestil visokotonce v picasa.

kaj lahko pripnete kakšno fotografijo tisti ki ste to ?e storili.

Xandrej

Vzame? mre?ico ven, in odstranič original visokotonce. Nato te visokotonce malo priredi?, zalepi? z sekundnim lepilom na okvir pa lahko malo zalije? z vročim leplenjem. ?e so 265 SLX potem gre kretnica zraven v odprtino (da? jo ven iz plastičnega ohi?ja) pa zalota?. Pazi kje je in pa kje out...