Ozvočenje v Xsari Picasso

Začel/a muzik, April 18, 2007, 10:20:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

marjank

kaj pa osvetlitev je tudi v zeleni barvi ?? in kje se kupi modul za displey ??

Picdriver

Osvetlitev je v 10 barvah (nastavljiva) od Barbičaste (roza) do ...

Modul za display se baje dobi (Pack car audio) za 160 ?, ampak me ne gane.

deyo

@marjank

DEH-P5900 ima naslednje osvetlitve : 3 modre razli?ice, 2 zeleni, rdeča, pink, 2 oran?ni in bela.

Modul lahko dobiš v katerikoli trgovini ki se bavi s prodajo teh avtoradijev. Je pa čakalna doba cca. 1 mesec (vsaj za modul za obvolanske komande), ker je za vsak model avta svoj modul in jih tudi uvoznik nima na zalogi (preverjeno).
Verjetno je isto pri podpori  zunanjega displaya.

.

hadei

Super PICDRIVER.....dobra izbira. nič posebnega ne potrebuje? pri priklapljanju. Samo konektorje stisne? skupaj in bum...c....bum...c...bum. Blendo pa moraš dokupit, ker je pri originalu ni, ampak je samo ob obeh stranih zataknjen tisti mali del na originalen avtoradijo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Picdriver

Sem ?e zmontiral. Nisem nabavil nobenih posebnih adapterjev (volan, BC), na originalnem Pioneer konektorju pa sem moral zamenjati rumeno in rdečo ?i?ko (ACC in Battery) drugače mi je brisalo spomin. Malo me moti to uga?anje, saj mi je prej ugasnil s tem, ko sem izvlekel ključ, zdaj pa ugasne šele kakšno minutko po tem, ko zaklenem avto in glavni rele odklopi napajanje armaturke.

Blendo moram kupiti, ker se vidita tisti dve lukni od vijakov. Potreboval sem tudi antenski prekonektor, saj ima radio vti?nico za bananski vtika?, avto pa ima tistega kratkega.

drugače pa ne vem, kaj naj re?em. Me?ani ob?utki?! Radio ima toliko nastavitev, da ga ?e ne znam nastaviti. Upam, da se bom nau?il izkoristiti vse njegove funkcije. Zdaj grem na eno no?no vožnjo, da vidim, kako se ponoči vklaplja v interier in kako ss sliši na "spočite" uhe ;-)

hadei

Daj ?e eno fotografijo naredi pri no?ni vožnji, da vidim kako izgleda osvetlitev. Pa to celotno sredinsko konzolo, ?e boš lahko.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Odisej

Pic....super.
Ali imaš ti ?e nove zvočnike? Kako zadeva špila?
Jaz imam zvočnike Pioneer pa original radijo in se mi ga ne menja (tako kot se ga tebi ni, čeprav sem bil ?e skoraj čisto odločen).

Modul za dalinca in display pride pa cca 90EUR in ne 160kot je nekdo napisal. Potem boš imel re?en tudi izklop, ne šele po minuti.

Picdriver

Odisej, kaj pa vem? Me?ani ob?utki.

Igra bistveno bolje, komaj zdaj lahko delam mp3 kompilacije, ..., je pa dosti kolobocij okoli izklopa, potrebno se je navaditi gledati na radio in ne ve? na BC, potrebno se je odvaditi obvolanskih komand, ...

Aja, zvočnike sem menjal ?e pred časom. Sedaj imam noter (spredaj in zadaj) Infinity Reference serijo (ne vem katero) cca 160W peak in 60 W RMS, ampak kaj, ko je piksna (picasso) tako neakustičen avto.

hadei

Jp, bo ?e potrebno kaj dodat, da boš dobil tiso "ta pravo". čeprav je to spet dodaten in nepotreben stroček, načeloma. Imajo pa dobro akcijo v bigbangu....4 kanalni oja?evalec in subwoofer.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Picdriver

Ni ?ans!

?e včeraj si je "ta mala" vseskozi ti?žala roke na uhe in me počiljala v rodne kraje skupaj z mojim novim radiom. Pilota mi je itaq zaplenila, da mi lahko neprestano zničuje glasnost. Jaz malo gor, ona malo dol, ...

hadei

Mmmm, gor pa malo dol....to se "bere" kot zelo zanimivo...

Jah, tisto sem ti samo napisal, ?e želiš dobit nekaj ve? iz avtoradija in boljši zvok. Pri meni je isto...bi......pa potem spet ne bi, ker je kao nepotrebno...pa me spet zamika. Milo mater...
[SIGPIC][/SIGPIC]

Picdriver

Citat od: hadei;20265Mmmm, gor pa malo dol....to se "bere" kot zelo zanimivo...

Moram te opomniti, da sem s "ta malo" mislil svojo h?erko! ?e bi mislil svojo bolj?o polovico, potem pa bi bilo res zanimivo ;-)

hadei

Ajsss...:emot100:. Sem mislil na ženo, ja.:AngelPray:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Ja bo treba basek pa oja?evalec. To pri picassotu narediš čas posla. ni zajebavanja vle?t + kabla skozi po?arno steno.

deyo

Citat od: hadei;20265Mmmm, gor pa malo dol....to se "bere" kot zelo zanimivo...

Jah, tisto sem ti samo napisal, ?e želiš dobit nekaj ve? iz avtoradija in boljši zvok. Pri meni je isto...bi......pa potem spet ne bi, ker je kao nepotrebno...pa me spet zamika. Milo mater...

Ne čakaj, vr?i noter oja?evalec in woofer?ek - drugi svet