Ozvočenje v Xsari Picasso

Začel/a muzik, April 18, 2007, 10:20:09 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Mah, ce isces tiste najbolj poceni variante pod 100 ?, potem obstaja samo eno ime - in sicer JVC. Razne Evertone raje spusti ... Ce ze imas malo vec pod palcem, potem kot so ze predlagali - Pioneer in visja klasa Alpine.

Ce se drzis teh osnov, ne mores zgresiti. Sicer pa tudi ostali znajo narediti kaksen odlicen AR, da ne bo pomote.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

hadei

Se podpišem pod tvoj post. Navsezadnje ga uporablja? par let...razen, ?e nisi neki "frik", ki nonstop menjava avtoradije.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jerry

Tale everpotone imam sam namontiran v pic-a. Nima močnosti priklopa na BC. In sicer sem ga kupil ker je bil v full akciji za 37 eurov. Ampak mu ?e po dveh mesecih nekaj ne gre čist po računih. Kar nekaj se display uga?a, pa mal odpre? ploščico pa spet dela....ma v glavnem malo denarja pa v glavnem malo muzike. Sicer ?e ti je vseen kako zgleda pa tako ga lahko imaš sam na tvojem mestu bi ga ne kupil. Sam sem ga kupil brez premisleka in zaradi cene. Pa sej v glavnem kar dela, CD-ji ne preskakujejo, MP3 igra dobro, na USB se mi zdi ?e najbolj, kartice pa ?e nisem probal ker je nimam posebej kupovati pa se mi je ne zdi smiselno ker imam itaq ključek.

Garancije pa ne mislim ?e uveljavljati ker je ?e prezgodaj bo ?e ?e kej crknilo pa bom pol:-)

Aja pa ne vem ?e gre ravno rdeča osvetlitev v modrega Pica. V glavnem sigurno ne bi kupil tega AR ?e bi se ?e 1x odložal.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

Picdriver

Malo sem bil odsoten. Se opravičujem! :AngelPray:

Zaenkrat se ?e nisem nič odločil. Vsak AR, ki pride v ožji izbor, posku?am "vizualizirati" v armaturi Pica in noben mi ne paše tako lepo not kot original. Tu pa tam se zalotim, da ?e vedno razmišljam o oja?evalcu na original radio ampak se bojim da bi bil rezultat po uporabi HI/LOW filtrov in vse ostale krame kvečjemu ?e slab?i?"

Glede cenene robe pa vam odgovorim enkrat za vselej: Nisem tako bogat, da bi poceni kupoval. Raje kupim enkrat po neki zmerni ceni, kot pa 3x pol zastonj (kot npr. Jerry) in imam potem same problem in se ?ivciram, ker ne dela eno in drugo, pa ?e tisto kar dela, dela bolj za silo. :breaking_pc:

Picdriver

Citat od: hadei;15201Evo našel sem enega. Izgleda super, pa ?e barva je prava.
Cena na je cca. 280?. Podatki v nem??ini....žal (nisem imel časa dalje iskat).

Sony MEX-1 GP                              Haupteigenschaften

Hersteller: Sony
 EAN: 4905524327045
 Anzahl Ausg?nge: 4
 Bluetooth: nein
 CD-Player / -Recorder: CD-Player
 DAB-Empfang: nein
 DVD-Player / -Recorder: nein
 Gr??e in DIN: 1 DIN
 Integriertes Telefon: nein
 iPod Steuerung: ?ber externes Ger?t
 Leistung in Watt: 208 Watt
 Microdrive: nein
 MP3 Wiedergabe: ja
 Touchscreen: nein
 Typ: Autoradio
 USB Anschluss: ja
 Wechslersteuerung: ja
 WMA Wiedergabe: ja

In avtoradio Sony MEX-1 GP:

Tale mi je ?e vedno zelo zanimiv. V BOF-u stane 209,9 ?!

MEX1GP Sony 06
Redna cena: 209,90 ? (50.300,43 SIT)
Po?ljemo v roku: 1-2 dni

Karakteristike
moč : 4x52W MOSFET, S-DRIVE W
Formati : Atrac3 plus, MP3, WMA
mediji : CD, CD-R, CD-RW
CD text
Daljinski upravljalec : DA
Subwoofer izhod
Izhod iz predoja?evalnika : D V
3 MODE EQ,XDSS : USB 1 GB SPOMIN V SNEMLJIVI PLO??ICI

Cena je ugodna in po moči je med močnejčimi.

hadei

Citat od: Picdriver;16424Malo sem bil odsoten. Se opravičujem! :AngelPray:

Zaenkrat se ?e nisem nič odločil. Vsak AR, ki pride v ožji izbor, posku?am "vizualizirati" v armaturi Pica in noben mi ne paše tako lepo not kot original. Tu pa tam se zalotim, da ?e vedno razmišljam o oja?evalcu na original radio ampak se bojim da bi bil rezultat po uporabi HI/LOW filtrov in vse ostale krame kvečjemu ?e slab?i?"

Glede cenene robe pa vam odgovorim enkrat za vselej: Nisem tako bogat, da bi poceni kupoval. Raje kupim enkrat po neki zmerni ceni, kot pa 3x pol zastonj (kot npr. Jerry) in imam potem same problem in se ?ivciram, ker ne dela eno in drugo, pa ?e tisto kar dela, dela bolj za silo. :breaking_pc:

To?no tako, in drži se tega (očitno se ?e) ampak tudi iz mojih izku?enj vem, da je tako. Sem ?e kupil neko cenej?o robo potem pa....nima tega, pa onega, pa to se ne da nastavit pa....tako sem tudi naredil pri zadnjem nakupu. Najprej sem kupil LG (mislim da je bil cca 100), ki sem ga ?e naslednji dan nesel nazej in kupil dosti dražjega PIONEER MP5700, s katerim pa sem sedaj zares zadovoljen. Tako, da nikoli ve? poceni robe kot si napisal, da.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jerry

E pic.....jaz problemov z AR sploh nimam. To jih ima žena. Zaradi mene bi bilo čist vseeno ?e v avtu radia sploh ne bi bilo. Ko sem sam v avtu  ploščico gor nataknem, prižgem pa ga tako redko, skoraj nikoli.

Res pa je da neki ?trajka displej ostalo sicer B.P. dela. Sej lahko je radio čisto v redu sam da sem jaz pa? dobil takega.

Pic.....sam na tvojem mestu sigurno ne bi menjal original za enega drugega.
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

Picdriver

Citat od: Jerry;16562Pic.....sam na tvojem mestu sigurno ne bi menjal original za enega drugega.

Zakaj tako misli?? Tudi jaz namreč nimam srca da bi menjal, ampak glede na to, da vsi pravijo, kako potem boljše špila ... ?!

hadei

boljše igra, ?e si vsaj malo "audiofil". ?e ti je važno, da samo nekaj igra, potem je dober tudi originalen. namreč pri originalnem avtoradiju nimaš nekih močnosti nastavljanja zvoka (samo basi in visokotonci). ?e pobej, ?e imaš boljše zvočnike pa je ?koda, ker jih ne izkoristi? koliko se jih da samo z avtoradijem. Pa ?e nekaj prednosti z MP3 in ?e kakšen USB. Seveda, ?e si ljubitelj posnete glasbe.
Logi?no, potem ?e pridejo pravi "audiofili", ki pa naložijo ?e druge komponente. Ampak tisto je ?e druga pesem.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Picdriver

?e vedno nisem nabavil AR. Kaj pravite na tega: Pioneer DEH-P5900MP

http://www.mimovrste.com/artikel/1300042212/avtoradio-pioneer-deh-p5900mp#pictures

Meni je celo všeč!

Potrebujem ?e kakšne prekonektorje (adapterje, ...)? Obvolanske komande in izpis postaje na BC bom ?e prebolel. Je potrebno ?e kaj prevezati na konektorji (stalno napajanje/napajanje preko ključavnice) in ali je potrebno izklopiti funkcijo AR na BC?

Xandrej

Odli?na izbia. Vsi konektorji so zraven. (vsaj naj bi bili). Pri Pioneeru imaš potem kombinacije zadaj na kablih pretakne? za kontak z klučavnico stalni plus saj boš videl. Vglavnem radio je prva liga.

deyo

Citat od: Picdriver;20142?e vedno nisem nabavil AR. Kaj pravite na tega: Pioneer DEH-P5900MP

http://www.mimovrste.com/artikel/1300042212/avtoradio-pioneer-deh-p5900mp#pictures

Meni je celo všeč!

Potrebujem ?e kakšne prekonektorje (adapterje, ...)? Obvolanske komande in izpis postaje na BC bom ?e prebolel. Je potrebno ?e kaj prevezati na konektorji (stalno napajanje/napajanje preko ključavnice) in ali je potrebno izklopiti funkcijo AR na BC?

Enak avtoradijo sem montiral pred dnevi tudi sam. Radio je prva liga. Za ta cenovni rang ima v sebi funkcije (nastavitve) katere pripadajo vi?jemu cenovnemu razredu.

Za obvolanske komande in display pa lahko dokupiš modul in ti bo to potem tudi delovalo.

Modul za obvolanske komande jaz ?e čakam, sam jih niti ne pogrežam.

Picdriver

Hvala za enkrat. Se ?e malo veselim!

HaDeI in ostali, ki ste menjavali radio v Picu - je potrebno kaj prevezati, kaj posebej paziti, ...? Je blenda potrebna, ali paše neoriginalni radio v Pica brez dodatne blendež