Vžigalna tuljava?

Začel/a garac, Julij 08, 2010, 11:58:26 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

nejc1986

Isto kot prej...

Za popizdit.....

nejc1986

Res,za znoret je tole .. nekako se sprehajam med tremi opcijami; ali zabijat čas in predvsem zivce na servisu in živeti na relaciji Ljubljana-grosuplje, ali ga prodati za male pare in kupiti nekaj noveg ali pa pač si rect "jebiga,pac bom vzigal z gasom..."

Doma navijajo za tretjo opcijo,mene pa spravi ob živce vsakič ko vidim ta avto

Dihtunga

Xara ni nujno da ima samo en senzor za T.

Xantija jih je imela 3. En za ecu, en za ventilatorje in en za števec na armaturi, tako da je lahko kazala T vode čisto ok, realno pa je bilo to nekaj čisto drugega.

Èe si menjal pumpo je lahko še enkrat. 1.6 pumpe, razen original citroen/peugot so polomija glede zanesljivosti. Eno leto gre, potem pa spet isto.

nejc1986

V ponedeljek ga peljem k jerovsku in ne prevzamem avta dokler jim ob nizkih temperaturah ne bo 2dni zapored normalno vžgal..

Upam samo na nizke temperature,da ne bo avto delal zgolj zaradi visokih temperatur....

Počasi imam dovolj....

xpuser

Nebi rajši danes poklical da prideš nazaj...

nejc1986

Citat od: xpuser;251891Nebi rajši danes poklical da prideš nazaj...

Ja... Ampak glede na to,da mora avto pri njih stati čez noč,da zjutraj probavajo ,bi šele v ponedeljek se lahko posvetili avtu.

Tako da smo se zmenili,da ga v ponedeljek zjutraj pripeljem. Mogoče celo v nedeljo zvečer parkiram pred servis in v ponedeljek zjutraj že vidijo na lastne oči... Ampak vidim , da so napovedane višje temperature,amapk vseeno... Lažje sem brez avta čez teden kot čez podaljšan vikend....

nejc1986

Update: avto vceraj zjutraj po dveh dneh stanja normalno vzgal. Toplo je bilo.

Kljub temu sem ga, kot smo se dogovorili, peljal k jerovsku.

Opazil sem, da se vceraj displayu za klimo ni zmesalo in je ohranil nastsvitve, ki sem jih nastavil sam.
Opazam povezavo med ugasanjem avta in zmedenostjo displaya.

Zdaj pa upam na hladno vreme v Grosuplju , da uspejo kaj pogruntati..

Obvescam...

xpuser

Saj so ti že razložili glede klime, večja razlika v temperaturi in jo avtomatko prižge. Isto bo poleti.

nejc1986

Citat od: xpuser;252078Saj so ti že razložili glede klime, večja razlika v temperaturi in jo avtomatko prižge. Isto bo poleti.

Nikoli prej v 10ih letih lastništva mi ni tega delala. In ni normalno da pridem z ugasnjeno ventilacijo in klimo (torej da na displayu piše samo "off") in potem zjutraj ko dam kontakt piše : "27 auto"....

andraž

Kaj pa če se računalniku meša?

nejc1986

Citat od: andraž;252082Kaj pa če se računalniku meša?

Ja verjetno se res....počasi bo pač čas za nov avto....

xpuser

Citat od: nejc1986;252080Nikoli prej v 10ih letih lastništva mi ni tega delala. In ni normalno da pridem z ugasnjeno ventilacijo in klimo (torej da na displayu piše samo "off") in potem zjutraj ko dam kontakt piše : "27 auto"....

Meni je pa to delal v celotnem lastništvu. Samo res da pri nas je bil v pogonu dnevno.

nejc1986

Morm danes ali pa ju3  poklicati in povprašati kako kaže...

nejc1986

Priznam... Malo mi je že smešno vse skupaj. Raje se smejim,kot da se živciram...

Skratka... Zamenjan senzor temperature vode-napaka ostaja.

Ta teden zamenjan senzor tlaka goriva-napaka ostaja.

Jerovšek je rekel, da ostane zgolj še menjava lopute,tako da če bodo vztrajale nizke temperature, probamo še s tem...

Jebiga.   Glavno,da zdravje služi.

nejc1986

Torej; menjava senzorja tlaka goriva ni pomagala.

Je pa včeraj pri 3stopinjah sicer vžgal in ni ugasnil,so pa obrati nihali kakšnih 5sekund, bil je tik pred tem,da ugasne .

Nato smo zamenjali loputo... Danes je delalo b.p.; mogoče zgolj zaradi toplega vremena...

Porocam...