C5 Break prtlja?na vrata

Začel/a madjazz, April 09, 2007, 06:34:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Pa to ma? 10 minut dela pa 2 morata bit, da ti vrata na glavo ne padejo ker so te?ke so svinja... drugače pa skoraj ne vrjamem, da se to nebi dobilo ponaredek... Si vprašak GMT? Ali pa Anet pa te stvari? Pa teh 260? je tudi drago satan satanski.

Megane

Sem vprašal, šel kupit. Vedno se je izkazalo da gre v bistvu za amortizerje zadnjega okna.

lp

jakaC5

Glede teh amortizerjev je tkole. ?e so šli amortizerji za zadnja vrata in ne za steklo je to kr poseg, da jih vn dobiš, ker je treba strop spustit da jig odpne?, zadaj so dve varovalki. Obnavlja pa jih med drugimi tudi Turn?ek v Dolu pri ljubljani. Tud pri mojmu so zašel ?trajkat odkar je hladno ratal:ahh1:

dvorjan

Jaz predlagam, da najdemo najugodnejsega ponudnika, pa mu kar naenkrat pripeljemo vse C5.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

dvorjan

OK, jaz sem nasel opcijo za 40€/amortizer (rabis 2 kosa) pa 30€ delo. Je res treba zgornji del prtljaznika podreti ...

Bi se kdo kupil amortizerje za prtljazna vrata? Casa imate do cetrtka zjutraj. Mogoce bi dobili se kak evro ceneje, ce bi nas bilo vec ...

Megane

Dvorjan jaz se ti pridru?ujem.

lp,

Megane

Dvorjan ali si kaj uspel?!

Prosim info.

lp,Ale?

dvorjan

Citat od: Megane;24083Dvorjan ali si kaj uspel?!

Prosim info.

lp,Ale?

Jap, zrihtano. Info sem ti poslal na ZS.

zupi13

kje ste to zadevo nabavli? Sem jih tudi jaz skoraj dobil po bu?i.... :)

NaceM

Citat od: dvorjan;23866OK, jaz sem nasel opcijo za 40?/amortizer (rabis 2 kosa) pa 30? delo. Je res treba zgornji del prtljaznika podreti ...

Bi se kdo kupil amortizerje za prtljazna vrata? Casa imate do cetrtka zjutraj. Mogoce bi dobili se kak evro ceneje, ce bi nas bilo vec ...

Je ?e ta varianta kje?

andy70

Jaz sem dal izdelati klasi?ne plinske amortizerje (brez dodatne vzmeti), zadeva deluje, je pa potrebno prinesti stare amortizerje,ker porabijo določene dele pri izdelavi novih. Naslov:

PAHL D.O.O.
ZABRV 76
1292 IG

01-2864 656 (Telefon)
01-2864 657 (Telefaks)

pahl@siol.net

dvorjan

Citat od: NaceM;30117Je ?e ta varianta kje?

Ja, saj to je ocitno standardna okvara, me je ze ene 7 ali 8 ljudi klicalo, zato najboljse, da res kar sem napisem.

mehanik: Milan
telefon: 031/654-251

NaceM

Citat od: dvorjan;30130Ja, saj to je ocitno standardna okvara, me je ze ene 7 ali 8 ljudi klicalo, zato najboljse, da res kar sem napisem.

mehanik: Milan
telefon: 031/654-251

Najlep?a hvala za pomoč (eno od mnogih).

NaceM

Citat od: andy70;30126Jaz sem dal izdelati klasi?ne plinske amortizerje (brez dodatne vzmeti), zadeva deluje, je pa potrebno prinesti stare amortizerje,ker porabijo določene dele pri izdelavi novih. Naslov:

PAHL D.O.O.
ZABRV 76
1292 IG

01-2864 656 (Telefon)
01-2864 657 (Telefaks)

pahl@siol.net

?ivjo!
Mene pa zanima, koliko si se finančno angaširal pri tem?

LP N.

andy70