C5 Break prtlja?na vrata

Začel/a madjazz, April 09, 2007, 06:34:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

kako zdaj je uspelo, si preveril?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

madjazz

Megane

Ali kdo ve kakšne so pribli?nje dimenzije amortizerjev zadnjih vrat (prtljažnika) pri C5 break. Gre za večje amortizerje, ki nosijo cela vrata.

Hvala

gigo

žal nimam nobenih koristnih shem od C5-ke, da bi ti pomagal. Morda pa bojo uporabniki Dvorjan in ostali lastniki petk znali pomagati.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

dvorjan

Hehe, ja, zdaj je okoli nule zunaj, pa ne stojijo vec gor. Meni so predlagali, naj jih dam obnovit (namesto nakupa novih), kar bom verjetno tudi storil.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Jerry

dvorjan

Pa mogoče ve? koliko to stane, koliko časa je potrebno počakati da jih dobiš nazaj?
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

dvorjan

Baje med 20 in 40?, odvisno v kakem stanju so, pa kdo dela. Ce bi se dobro zmenil, bi ti jih zrihtali v dobri uri.

Sam imam namen poklicati tegale mozakarja, ki ga ljudje kar hvalijo.
Jenko Anton, Homec
Bolkova ulica 2, 1235 Radomlje
pa se telefon 01/722-72-96

Edinole ce bo Andrej toliko prijazen, pa bo izvohal kje se kako ugodno ceno za nove ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

peter skala

za picassoja sem rabil amortizerje zadnjih vrat.v amortizer dol pri lj.jih zmerijo in naredijo cca 3o e komad,na koncu mi jih je najdel /original/ novak trgovina brezovica 14 e komad,zamenjava je pa pol minute za enega.
tel trgovine 257 60 66
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

Megane

Danes sem bil pri Jenkotu v Homcu. žal ne more narediti nič. Torej nam verjetno preostane le original za 130?/kos brez dela. Ceno sem preveril prej?nji teden. ?e ima kdo ugodnej?o varianto, naj prosim javi.

lp,

Lovro

Kaj pa na avtoodpadu Bine v ?ireh. Verjetno se valja tam kak C5, pa bi se dalo sneti od tam.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Xandrej

Na amortizerju piše dolžina pa kile koliko dvigne pa se to dobi v vsaki trgovini z rez. deli katera drži te amortizerje... Vem da sem pred kratkim kupil za Megana pa sem dal 20? za komad.

Xandrej

V GMT maribor sem sedaj klical stanejo slabih 34? komad.

Megane

Tudi jaz sem jih iskal pri zastopnikih. V katalogih imajo pod amortizer zadnjih vrat vpisan amortizer za zadnje steklo (ima svoje amortizerje). dolžina tega amortizerja je 313 mm, širina pa cca 20 mm.
Amortizer za vrata pa ima na sebi neko vzmet, za kar pa trdijo zastopniki, da takih razen original ni. Upam, da se ?e kje najde kakšen ponaredek, saj za dobrih 300? kolikor pride menjava narediš ?e skoraj veliki servis.

peter skala

a se ti ne zdi da malo pretirava?. 3oo e,halo
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

Megane

Cena enega amortizerja je 130?. Pomnoči z 2 + delo?!