Akumulator

Začel/a _janez_, April 08, 2007, 10:28:05 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Ja, saj to je pa tudi edini logicni razlog, zakaj naj ne bi bilo nobene nalepke gor. Bom imel cez mesec ali dva itak servis na 100k km, pa bom se posebej po akumulatorju vprasal.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

V knjigici z navodili piše kaki akumulator gre noter. 75a je vredu. Jaz imam na ?estaku 65a... Menjal lani na servisu... Ni imel dovolj napetosti avto pa je v?igal normalno edino servo volan pa esp je včasih ni bil zmočen zagnat...

_janez_

ma na kateri strani navodil piše. Pizda sem bulu v knjigo pa nisem našel.

Gox

Citat od: _janez_;4848ma na kateri strani navodil piše. Pizda sem bulu v knjigo pa nisem našel.

Sem tudi jaz včeraj preletel navodila za C5-ko, pa ve? kot to, da je akumulator 12V nisem izvedel.

LP
Goran

dyfan

Tak?ne neumnosti, kot je ta z volneno majo, pa ?e ne!:emot74:
Lep pozdrav!

garac

@gox nekaj sem sližal, da ?e ti zmanjka goriva in 10 minut oprostite izrazu prdi? v rezervoar to zado??a za 100km. Ali je kdo to preizkusil?
Mene mal heca pokrov?ek zapret, mi ponavadi ven uide. Ali kdo ve kako to rešit? Se morda dobi nepovraten ventil ali kaj takega?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gregor

Citat od: garac;5978@gox nekaj sem sližal, da ?e ti zmanjka goriva in 10 minut oprostite izrazu prdi? v rezervoar to zado??a za 100km. Ali je kdo to preizkusil?
Mene mal heca pokrov?ek zapret, mi ponavadi ven uide. Ali kdo ve kako to rešit? Se morda dobi nepovraten ventil ali kaj takega?

Ma seveda ne gre, to je za one k imajo avto na plin.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Gox

Ja to je verjetno mišljeno za tiste z plinsko instalacijo, saj more avto biti pripravljen na plinsko gorivo :-)

_janez_

ma ne to moreš tako močno prdnit da ko potuje po cevi v rezervoar ti komot zapre?

garac

Ma lahko spustim takega, da odpre rezevoar ko konzervo. Samo potem bo ekolo?ka katastrofa.
A zato pravijo, da so avti na plinski pogon nevarnič
[SIGPIC][/SIGPIC]  

hadei

.....in spet je odvisno ali si prej jedel rjav ali bel fi?ol. Ni vseeno.
[SIGPIC][/SIGPIC]

deyo

Citat od: garac;6006Ma lahko spustim takega, da odpre rezevoar ko konzervo. Samo potem bo ekolo?ka katastrofa.
A zato pravijo, da so avti na plinski pogon nevarnič

V tem primeru pa je najbolje, da ga spusti? čez kak filter ali du?ilec da samo moč razbije, kalori?no vrednost pa obdrži :)

garac

aha filter trdih delcev? Fap filter bi rekli v citroenu.
@hadei beli je ekolo?ki
[SIGPIC][/SIGPIC]  

marjank

lP moj hdi 2.0 ima 80 Ah batarijo

tct

Vedno se kupi največji akumulator, ki gre not, le pole mora imeti prav obrnjene. Ta ima najdebelej?e plošče in najdalj zdrži. V Autodata na enem postu (Gox) lepo piše da je potrebno 65Ah.