Kaj vse počnemo

Začel/a mato, April 04, 2010, 09:41:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Evo, Garac se spozna na vse. Tele noge so damske, dogaja pa se polnjenje notranjih čevljev z posebno maso, tako da se oblikujejo popolnoma po nogi in je zato med smučanjem popolnoma direktna povezava med nogo in smučko. Tista zadeva od Alpine je bila bolj ali manj mučenje uporabnikov, tole je pa bistveno bolje, čeprav se stopala po letih takšnih čevljev vseeno deformirajo.

Lovro

Se mi je zdelo, da ti nimaš tako lepih nog...he he.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Zeko124

Citat od: Lovro;108474Se mi je zdelo, da ti nimaš tako lepih nog...he he.

Jap... Ne daj bože, da te tale u jaj*a brcne :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Ker še nekaj časa ne bomo rihtali kopalnico in ,ker me že dolgo moja fehta za tole... sem danes nekaj naredil. Zdaj še kopalnico spucat (sem jo pač zasvinjal) in zaveso po meri zašit...

ModelJT

Lepo si tole naredil. Mogoče bi samo še drsna vrata dodal, pa kako gumo spodaj, da ne guliš ploščic. To si iz rostfreja naredil?
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Ne, navadno železo je. Rostfraj mi nekak ne diši... nimam rad. Tam na tanko štangco pa pride čist navadna zavesa, da zakrije spodaj naloženo kramo.

MSrougeZX

Lep dizajn, jaz bi jo pobarval na krom...črna mi nekak ne potegne.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

janez

Ja ... Imam še nekaj detajlov ... polica, obešalniki in drugo kupljeno v Ikei in je črno mat obarvano. Kaj vem k tej opremi iz sedemdesetih mi kaj drugega kot črno ne sede.

Zeko124

Evo janez... vidim da imaš fuge tak od oka 3 mm.

Èe želiš imeti res čiste si vzami nekaj časa... kake pol urice...

Najprej nabaviš čistilo, kot je na spodnji sliki, torej Keranet Italianskega proizvajalca Mapei...

http://www.google.si/imgres?q=mapei+keranet&um=1&hl=sl&sa=N&biw=1024&bih=576&tbm=isch&tbnid=WLsbsElpjOGHgM:&imgrefurl=http://paginespot.guidasicilia.it/piastrelle-ceramiche/acido/369156,SR,0,2,4&docid=Tv6UvpxeHQ9aEM&w=200&h=480&ei=lH9mTtzJHYrRsgafte2RCg&zoom=1&iact=rc&dur=496&page=1&tbnh=142&tbnw=59&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:9,s:0&tx=40&ty=88

vzameš gobo in čistilo naneseš na fuge, na katerih boš po kakšni minuti opazil majhne mehurčke (kot nekakšno vretje), zadevo dobro podrgneš in obrišeš z vodo.

Èistilo res dobro očisti tako keramiko, kot fuge, vendar pa NE deluje na plesen. Èe imaš zamašeno npr. šobo od tuša, vzami zobotrebec in vsako šobico malo naluknjaj, potem pa obrni okrog, natoči noter nekaj čistila in pusti nekaj minut --> zadeva namreč tudi zelo učinkovito učinkuje na vodni kamen. Tako boš dosegel tudi spet lep in enakomeren curek iz tuš šobe.

To je tak na hitro vsa znanost, če pa koga zanima pa lahko enkrat objavim postopek in prej/potem rezultat.

Sicer pa, lepa omarica :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

vinotoc

Janez, zelo zanimiva rešitev! Enostavnost in minimalizem naredita odlično rešitev. Èe bi bila na FB bi napisal: všeč mi je!
LP vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

janez

Hja, če živiš z vrtom pred vrati ... Jesen je in vsako jesen se vrtne živali hočejo preselit na toplo. Ja pa kaj še... Že dva dni me je nervirala, danes pa sem jo izsledil. Naše mačke so jo sicer čakale... brezuspešno in obupale.

Izsledil sem jo pod omaro v kuhinji... ne moreš verjet kaj vse je v dveh dneh znosla tja. Si je naredila orng gnezdo. Ker imam en mal mehko srce, sem jo "strokovno" prepričal naj gre pod skledo in jo odnesel spet nazaj na vrt...

V naslednji fazi pričakujem netopirje ... nekje do novembra je pri nas pravi živalski vrt.

Ce la vie...

dyfan

A veš kaj ima miška sedaj v mislih:
"Alora, pridem več k'sno - nazaj."
Lep pozdrav!

janez

Hja, vem... sam naslednjič verjetno ne bo imela sreče in bo naletela na tri lačne mačke...

janez

Mi gre na otročje... Eno staro, staro igračo sem popravu. Iz šesdesetih, pločevinasta na vzmet...

Kak je bilo otroštvo včasih zanimivo...

janez

Mi gre na otročje... Eno staro, staro igračo sem popravu. Iz šesdesetih, pločevinasta na vzmet...

Kak je bilo otroštvo včasih zanimivo...

Takle pa tole laufa...  http://www.youtube.com/watch?v=ihtbSoDtQF4

Vsakič, ko dvigne roke bi naj fleš se prižgal. Pa ne vem ali nima stika ali pa je žarnica fuč... Potem nisem več imel časa . Ampak glavno da laufa in zdaj gre v vitrino.

Je družinska last, kupljen nekje leta 1965 - 66 v Avstriji na Dunaju...