Kaj vse počnemo

Začel/a mato, April 04, 2010, 09:41:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mato

Tle bi pa še jest nekaj  pokazal kaj vse počnemo.

hadei

Respect! To pa ni kar tako.:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

gigo

Ooo, tole mi je pa zelo všeč. Lepo narejeni detajli. Ponavadi airbrushi katere zadnje čase vidim so ena sama razočaranja.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

mato

Citat od: gigo;71283Ooo, tole mi je pa zelo všeč. Lepo narejeni detajli. Ponavadi airbrushi katere zadnje čase vidim so ena sama razočaranja.

Tale pa mislim,da je najbolša.

gigo

Mato, pa tole ti delaš al kak tvoj kolega/sodelavec? Zgleda res lepo. Dlaka na temle volku je res občudovanja vredna.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

mato

Citat od: gigo;71348Mato, pa tole ti delaš al kak tvoj kolega/sodelavec? Zgleda res lepo. Dlaka na temle volku je res občudovanja vredna.

Èeprav bi se tegale volka dalo še u detajle nardit. Priprava in končno lakiranje je moje delo, drugo pa od kolega.
Tale orel je tud dober.

saxovts

mato če te ne moti dam še jaz tele dve slike ki je na njih tudi tvoje delo

mato

Tale je pa tud slovenski zelenko.

Xandrej

Žalostno ko vidiš še kakega TAM-iča... Večkrat sem v kompleksu bivšega TAM-a... Kaka firma ej... Semaforje na križiščih so meli noter ej pa vse tak glomazno je to bilo...... Banda tajkunska takrat pa še danes vednoveč... Saj ni več ostalo firme... Zdaj še merkur... Kaj še sploh dela? Žalost na kvadrat. Pol pa prideš v Egipt pa vidiš TAm tovornjak ko se pelje jao skup padeš!:BigThumbs:

Od leta 1947 do 1970 so izdelali 64 000 vozil... Kaj niso takrat spustli kakega tujega proizvajalca zraven Mercedesa ali kakrkoli... Sorry za off...

Malo nostalgije...

vinotoc

Prosim ne o tem, ker me srce boči. Vsakega TAMa bi hotel poštimat itd....
Ti si  jih videl v Egiptu, zadnjič pa je bila neka oddaja o TAMih v Rusiji. Nisem videl, zato sprašujem, če kdo ve a je na netu?
Mato zdaj pa moram priti v Žir.
LP Vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

garac

@vinotoč, poslednji avtobus za rusijo smo gledali ja, zanimiv dokumentarec. Najbrž je kje na netu, mislim, da je v eni drugi temi, kjer so nekateri pljuvali čez tam celo link, ki ga je dal gor keža.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mato

Kaj vse ljudje dajo pofarbat nov mešalec

vinotoc

Citat od: mato;82399Kaj vse ljudje dajo pofarbat nov mešalec
Ja Mato, mislim da bo reklamacija. Barva ti je na večih mestih stekla, pa pomaranča :argue1:
Mislim da je lažje prefarbati meharija, manj zahtevno, kot tak stroj!
LP Vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

GSclub

Citat
Citat od: zlikovski;80080TAM-ova vozila so itak imela not se mi zdi da od mercedesa mašine, jim je mercedes dal načrte od motorjev, nek mercedesov projekt.

Tam je motorje izdeloval po licenci (kasneje pa mislim, da v sodelovanju, se pravi bolj enakovredno partnerstvo) nemške firme Deutz oz. KHD (Klockner-Humboldt-Deutz). Vsi po vrsti so zračno hlajeno dizli. Tudi tovornjaki so bili najprej licenčni, nato pa plod lastnega znanja.
Vodno hlajeni motor je le v najmanjšem - Tamiču, ta je Perkinsov, izdelovali pa so ga v tovarni motorjev Rakovica pri Beogradu.