Kaj vse počnemo

Začel/a mato, April 04, 2010, 09:41:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Lovro

Mato, hvala ti za odgovor. Tisti volvo ima plastično luč. Sicer so mu jo ravno včeraj na servisu nekaj za silo poštimali, da je že skoraj OK.

Vsekakor mu bom povedal, da mu jo lahko spoliraš, če slučajno še ni zadovoljen z delom tistega servisa.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

mato

Xsara dokončana. Spolirana, zaščitena,pobarvana.

ModelJT

3. slika - Ja kako si pa spoliral tista vrata? Se še zmeraj risi od mašine vidijo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

mato

Slika 2 prikazuje spoliran avto. Slika3 prikazuje pobarvan prag,še pred poliranjem.  Èe greš malo nazaj na slike se vidi kakšen prag je bil. Èe te pa zanima kako se polira sto novo mašino ti pa lahko tud povem. Misliš verjetno tam na sliki,da so to hologrami? Tanova mašina za poliranje se sploh ne vrti več v krogu in ni nobenih hologramov več. Saj sem jo že predstavil in na žalost že pobrisana iz teme.

tomaz555

Ali mi lahko razložiš kaj več o novi mašini. Na šihtu poliram klavirje, pa me zanima. Lahko na ZS. lp

mato

Tomaž555!
Tale nova mašina je zelo dobra stvar,moraš pa klub temu met še vseeno staro obično mašino. Ker z novo mašino se polira samo barvo. Ma dobre zmoglivosti in ima kar veliko orbitnega hoda da ne povzroča hologramov. Njena moč je 550W, pol manj vrtljajev kot stara mašina. Še ena zelo dobra lastnost te mašine je da se sploh barva avtomobila ne segreje več kot 60 stopinj. Pa lahko tiščiš kolkr moreš. Se pa dobi sedaj za staro mašino nekoliko drugačen disk. Nisem ga še probal ga bom pa ta teden. Je narezan in ima spodaj neko plast,kot kakšno kovino ki vleče nase temperaturo da se barva na avtomobilu preveč ne segreje.

Lahko se oglasiš pr men pa boš probal.

janez

Kaj delam te dni... Drvarnico. Včeraj sem dobil večjo količino drvi, ki jih bo treba spravit nekam na suho. Edini možen prostor je do sedaj bil neuporaben zaradi "dobrih sosedov". Ampak sedaj imam dobrososedskih odnosov pun kufer in gre tja not drvarnica... pa naj se slikajo.

Bilo kak... Zadeva bo premična (štirje pebi na horuk...) , istočasno pa mi bo ščitila dokaj izpostavljeno steno, da ne bo več zamakalo ob vsakem dežju.

Zaenkrat sem danes do konca zvaril konstrukcijo, jutri gre barvanje in v nedeljo , če bo posreči prevoz domov.

andraž

Za koliko drv pa bo? 5-6 kubikov?

janez

Ne vem še kolk bom not spravil... Je pa dimenzije 3 x 2,4 x 1,5 ... plus podaljški na vsaki strani.

2sv

tudi jaz sem naredil podobno drvarnico tudi zaradi sosedov  ker če ne bi imel drv pod ključem bi mi jih pokradli pol bi pa mene pozimi zeblo

janez

Pobarvano in pripravljeno za transport. :BigThumbs:

janez

Včeraj akcija... Moki je zrihtal prevoz in sva prepeljala - prenesla drvarnico na "mesto zločina".

Zdaj pa streha, stene, žlebovi za vodo... luč... in potem drva zložit :BigThumbs:

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

isarajli

še dobro da ne bodo drva pod ključem :) se oglasim z prikolico, hehe.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858