DAK ... končno...

Začel/a janez, Marec 29, 2010, 08:57:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Kaj pa prijšnji? Jih lahko obnoviš ta čaz, sej veš, čez 7 let vse prav pride :)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

pubi2cv

Citat od: Zeko124;71829Kaj pa prijšnji? Jih lahko obnoviš ta čaz, sej veš, čez 7 let vse prav pride :)

Ne se bat....kolikor jaz Kežata poznam, jih bo dobro zmeril in čez 7 let po potrebi naredi nove....hehe

janez

Točno tak Pubi,točno tak...

Zeko124

Pogruntal sem, da v bistvu Keža več objavi na International forumu, kot na tem...

http://www.international2cvfriends.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=1545&start=20
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dyfan

Citat od: Zeko124;72464Pogruntal sem, da v bistvu Keža več objavi na International forumu, kot na tem...

Ja, pa tudi še kje drugod. Je že evropsko (če ne svetovno) znan.
Lep pozdrav!

garac

u, sem vesel zate zeko, da si našel še mednarodni forum...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Lej takihle pravokacij mam jaz počasi dovolj... Ok? Èe misliš da si duhovit se motiš. Pa me mislit da si zdaj bog otac če si starejši od mene! Pa hvala za tako prijaznost... Lp

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

Jaz si pa upam trditi, da ima kar nekaj forumašev dovolj tvoje takojšnje užaljenosti in komentiranja tja-v-en-dan.

Za začetek 2 bolj aktualni:

Si zrihtal BXa od tete? Jaz pri prižiganju lučke za motorno olje ne bi prav veliko časa čakal ...

Si zrihtal kaj okrog AMIja al boš raje najprej počakal, da mu prag do konca odpade?
OK

LP
Primož

vinotoc

Citat od: Zeko124;72480Lej takihle pravokacij mam jaz počasi dovolj... Ok? Èe misliš da si duhovit se motiš. Pa me mislit da si zdaj bog otac če si starejši od mene! Pa hvala za tako prijaznost... Lp

No, no, no. Iz tega sklepam, da postajaš pravi slovenski citroenar. :argue1:
Naša folklora pač. Pa še to: Skromnost in spoštovanje drugih sta lepi čednosti!
Hormončke pa sproščaj pri punci. Težka je najstniška, tudi mene daje :)
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

janez

saxovts

keža saj ti si mojster da sodeluješ na vseh teh forumih da kombiniraš forume s svojim delom vsaka čast

janez

heheh... zdaj bom spadu kot neki tehnofrik. Ma ne, vse to je zgolj za iskanje informacij. Na blicforumu so mi zelo veliko pomagali okoli mojega hymermobila, onim angležom sem samo malo predstavil daka in to, ker nimajo pojma da je obstajal, starodobnik je bolj na mopede pa sem gor šel ko sem iskal nekaj za mojga jermenarja,... in tak ne. Na srbskem forumu sem pa redno, ker je tam največ spačkarjev in mi je zanimivo. Tule sem ker je to edin pameten slovenski forum, na hrvaškem ,ker poznam par ljudi, na francoskem spet zgolj zaradi informacij  , na nemškem, ker so me iskali stari znanci...

Vse skupaj se dogaja zjutraj ob kavi ali pa zvečer pred spanjem. Drugače pa mi net služi samo za emaile.

Je pa nerodno če te kr neki zasledujejo...zato sem dal Zekotu gor linke da se ne matra z iskanjem... Hecam se Zeko, da ne boš zameru. Je pa res kot je omenjeno mal prej, ne se kr razburjat pa povej kaj okol tistega BXa in kako ali kdaj boš amija začel rihtat.

mato

Tako ja zeko na amija se sprav,da bo še eden lep na tem planetu.

mirchi

@Zeko pa če dele rabiš ne čakat!
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Zeko124

Mirchi sej ravn to me jezi... Dele mam, nimam pa placa da bi kaj začel, pa tut vem ne kak se do dela, no ja to bi že sproti, s pomočjo literature s foruma....

Tale Gaši pa rad pravocira, pa včasih mam tudi jaz slab dan, pa tak reagiram :-)

www.keramika-genorio.si