DAK ... končno...

Začel/a janez, Marec 29, 2010, 08:57:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dyfan

Citat od: Zeko124;71094Huh, zanimivo tole, moja zna bit 402 rdeča, ali pa celo 401 oranž (bolj verjetno)

Žal se takole preko ekrana ne da ugotavljati barve. Po prenosu slike v fotoaparat in nato na računalniški ekran se barvni toni zelo spremenijo.
Za zanesljivo ugotavljanje ne gre drugače kot primerjanje "v živo" z originalnim vzorcem.

LP
Lep pozdrav!

A.T.K

Citat od: superca13;71063Janez, v Mariboru v trgovini Rubin na Smetanovi ulici imajo to Mobihelovo lestvico z pravimi Cimos barvami. Sem jo imel v rokah dober mesec nazaj. Poskusi.

LP
Superca13

, pa tud enih redkih, ki imajo zalogo polske akrilne barve. )vse za ličenje na enem mestu, drugač pa zmaga Superkem(Mb seveda)
lp
Èestitke za pridobitev

janez

Hvala za informacije. Bom oblaufal tele štacune in ...

Včeraj sem poklical na en 4 leta star oglas... Več pa povem po srečanju na Kubedu, da mi kdo ne spelje zadeve...

Ličar je bil pri meni in se strinja , ga bo pobarval. Predvidoma konec aprila- začetek maja gre na farbanje.

Zvedel sem za eno kurjo farmo... grem te dni povprašat. Èe mi grata, selim Hymera in kložjo tja ... (opomba prevajalca: oblaufal ali oblaufau - pretekel ... grata - uspe ... kložjo ali kloužuno - dele, nepremičnine,...)

amipick

Èe boš imel viška placa povej!Ga hitro napolnemo,hehe...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

janez

Ja sej na to malo računam ,da se najemnina malo razdeli a ne.

A.T.K

Citat od: amipick;71145Èe boš imel viška placa povej!Ga hitro napolnemo,hehe...

..se postaulam v vrsto;)
vso srečo.lp

janez

No fino...

Bom kar tule dal... Malo sem srfau in na Cats Citroen net našel sliko tega Daka. A kdo od vas ve kdo je bil lastnik tega daka in ali je še na cesti ? Slika je iz svetovca v Avstriji 2001...

janez

Še ena današnja... tule se pa vidi kak je veglast...

:argue1:

dyfan

...eh, saj to boš porihtal. Pri A seriji je to itak že v serijski opremi :Hammer3:
Sicer pa ni prehudo, če je obleka malo zmečkana, važno je, da je telo zdravo. :emot90:

LP
Lep pozdrav!

janez

Zdrav duh v ozdravljenem telesu v zmečkani obleki.

Ma ne, bom obleko speglau pa bo.

:BigThumbs:

.

Gorcha

janez

janez

Za mojega Daka sem s primorske pripeljal nove boke... :BigThumbs:

pubi2cv

Madona, s kje si pa to spraskal....taka rariteta, da jih je skor škoda dat na avto....hehe

janez

Hja sej... pa se bom spet z grdim avtom okol vozu. Ne, ne... bom te boke kar ponucal.