DAK ... končno...

Začel/a janez, Marec 29, 2010, 08:57:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Bil bi hinavec, če bi v svoj avto montiral kaj drugega kot to kar montiram drugim. Deli so zelo dobri in to je včeraj potrdil tudi Louis B. ko je bil tu v trenutku prihoda paketa... ga je zanimalo od kod nabavljam , cene in kvaliteta ter stroški dostave. Ko sva se menila o kvaliteti karoserijskih delov , ki se prodajajo v EU (in tudi GB) sva imela enako mnenje - slabo... Cassis - "terrible cheap shit" . Bil pa je na moje veselje navdušen nad deli , ki jih jaz izdelujem (in jih pri nas nihče ne rabi ... heheh) za Dijane in tudi Daka si je ogledal iz vseh smeri in predvsem pri notranjih blatnikih mi skorajda ni verjel ,da niso "industrijski".

... no, včeraj je bil lep dan, se moram pohvalit...

garac

a je ta prva krivina tudi brez "mufne"? Zadnjič sem si iz cassisa naročil rostfrei, bomo vidli, kako se bo obnesla.
Iz cassisa je pač tako, da so eni kosi dobri eni pa obupni, zamnima me kakšna je roba od MCDA, saj tudi sami proizvajajo.
DAK bo itak nov in fajn, da se je javil prvi sponzor.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Komplet izpušni lonci in krivine so od Walkerja (itak...) in ja krivina je brez mufne. Sem jih že enih par zmontiral in zaenkrat delujejo OK. Problem je samo z novimi objemkami... nekak, prevelike so. Sicer pašejo, stisnejo vendar so napoti okol in okol. Mogoče bom za DAKa uporabil stare originale, ki jih imam obnovljene.

janez

Tako, pa je zunaj ...

Takle zdaj zgleda... "welcome to the DAK CLUB "... Cimosovsko - Dakovsko prelomljen vendar ... NOV.

Gorcha

Mike666

Èe se ga spomnim od takrat ko sva ga šla gledat je že sedaj 100 pa 1!

mato

Janez kaj bo barva ostala ista zelena?

janez

Ne, rumene barve bo. Mogoče rumeno - modra kombinacija ...

mato

Sem že jest premišljeval,da bi ji pasala rumena.

amipick

Rumen z modrimi blatniki,Mischelin verzija.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Gox

@ janez

jaz navijam za takega :BigThumbs:

rok.si

Tak kot stara embalaža za originalne rezervne dele :)

dyfan

Dajem glas za rumenega z original sivimi felgami. Pa še sponzorjev znak bo lepo pasal na rumenem.
Lep pozdrav!

sušo

Ja ja rumena bi bla fina.
Tko k je Rok napisu. K stara embalaža. Rumeno modra.
Sam ne celi blatniki v eni barvi ala čarli.
Modre sam črte al pa znaki. Tko k na Gox-ovih slikah.
Paše fino skupi. No vsaj za moje pojme.

gule

Èe bo sončno rumena ti dam šifro...:emot112: