DAK ... končno...

Začel/a janez, Marec 29, 2010, 08:57:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Ja dejansko je bila ideja dat DAKa v te barve starega citroen znaka. Problem je da nikakor ne najdem pravih kod za barve . Zdaj bo enostavno rumen, čim bližje Cimosovi rumeni barvi iz tega časa. Felge zo na dakih bile v eni verziji malenkost svetlejše sive skoraj bele barve, v drugi verziji pa temnejšo sive barve. Ne kot smo navajeni gris rose 140. Plus radkape. Žal ALU na obstajajo več in sem nabavil te novejše iz INOXa... mogoče kasneje izdelam radkape iz aluminija... tak za gušt.
S črtami bi bil lep. Vendar je problem, ker se na DAKu linija med prednjim in zadnjim delom karoserije zalomi kot vemo... fabrško. Kakršnakoli črta bi to še povdarila. Zato gre v svetlo barvo , da se vizuelno ta prelomljenost zakrije. Sponzorski znak je v modri barvi in pride na bok, morebitni ostali napisi enako v modri barvi na vrata in zadnjo haubo.

gule

Pri meni je barva original imam, pa vw kodo za barvo, ki se skoraj 100% ista kot citroen sončno rumena...če rabiš...sporoči

sušo

Pa sej ne rabiš lomit še črte. Lahk jo narišeš postrani pa bo naravnost. Kukrkol pač to deluje smiseln stavek...

janez

Na končno en DAK na prodaj... na Avtonetu

Je pa v Kopru (ali pa okolica) , včeraj sem se menil z njim - danes je na oglasu. Bi bil uporaben, če koga zanima.

garac

ne izgleda slabo, le linija havbe, ne vem al je odprta? Sicer pa vsak na novo opleskan avto dobro izgleda, kaj je v resnici se pokaže kasneje. Izgleda pa kar nekaj kosov novih, od gum do rostfrei prve krivine, le sedeži od renault 5 nekako ne pašejo.
Želim veliko udobnih km tistemu, ki si ga bo privoščil in naj ga čuva.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Mike666

janez

Jaz vem... drugače pa poklič ... sej je na sliki levo telefonska št.

dyfan

Citat od: Mike666;91829Kaj z ceno je pa kak?
Cena je taka, ki je jaz nisem nikoli razumel: "Pokliči za ceno!":Hammer3:
A take cene dajejo kaki psihologi, da te mora prej slišat, da ugotovi, za koliko te lahko nategne?
Si ne znam predstavljat, v čem je fora.

LP
Lep pozdrav!

amipick

Fora v "pokliči za ceno" je v tem,da avta se ne namerava dat komurkoli.Èe kdo pokliče,se ga vpraša za kaj ga kupuje,...Èe vse štima mu poveš ceno,če ne...byebye!
Scene v stilu:ma samo sprašujem,zdaj še ni čas,jaz bi vam dal ****eur-NE PALIJO.Cena je ponavadi ENA,če si resen kupiš,če ne pa raje ne kliči!!!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

amipick

Lastnika poznam,me čudi da ga prodaja.Ga je poštimal,izoliral in je ratal en tak mini kamperček.Kakorkoli avto vreden nakupa!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

dyfan

@amipick, hvala. Se popolnoma strinjam.
Ampak meni se zdi, da do enakih scen lahko prihaj tudi v primeru, če cena ni navedena.
Jaz bi rajši napisal ceno in dodal opombe v stilu: "Cena je zadnja, prodam samo ljubitelju."

LP
Lep pozdrav!

janez

Itak pa je polno bedakov . Takoj ko napišeš ceno ali te ne kličejo ali pa ti začnejo na mail pošiljat sporočila v stilu "fukn na odpad" in slično. Se popolnoma strinjam da se napiše brez cene. Èe ima kdo namen kupit pokliče in se z lastnikom dalje dogovarja.

Dak je pa tudi po mojem mnenju dober in vreden. Jaz bi ga vzel, če ne bi delal svojega. Sem že do sedaj na mojem zapravil skoraj tolko kolko hoče imet za tega voznega.

Jaz sem ZA.

garac

se strinjam s tem, da se cene ne napiše, če koga zanima bo poklical, vedno pa je en kup pametnih, ki jim je vse predrago.
Pred kratkim je sodelavec prodajal vozno še registirano Lancio za 150€. Pride tip iz MB v KR in ponuja 140€, ker mu ne spusti cene, za 10€ se pelje nazaj v MB. In tako še par pacientov. (bolano)
No potem je šel na avto-net, dvignil ceno na 170€ in naslednji, ki je prišel je odštel 150€, ves srečen, ker je zglihal, pa še prepis je plačal 6€.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Dakov ni... Krš od DAKa ni kaj velik vreden (če pogledaš temo kaj vse moram delat na svojem...) 200 - 300 eur s papirji. Èe je pa vozen in lep pa bi lahko dosegel neko normalno ceno (ki jo ta dak ima...). Sam kupcev za tak avto je pa še manj kot za normalno dijano (spačka bi vsi meli...) in tisti ,ki bo resen bo že poklical.

2sv

Citat od: janez;91871Sam kupcev za tak avto je pa še manj kot za normalno dijano (spačka bi vsi meli...) in tisti ,ki bo resen bo že poklical.
ja tudi spačka je težko prodat vem iz svojih izkušen še poklicalo  jih je malo da bi pa prišel kdo pogledat pa glihat pa še manj ali pa enostavno nisem imel srče tak da ga  mam še doma parkiranega