Dnevne luči

Začel/a Picdriver, Februar 07, 2010, 09:30:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

NIsem je ven dobil, nti probal nisem...sliko sem našel z težko muko na netu. Isto žarnico uporablja tudi C6 in P 3008.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Sine64

Aha, sem mislil da si jo sam ven vzel iz avta....ker kolikor je videt, je treba skor ziher odbijač dol pošraufat, z roko lahko edino H7 in H1 ter pozicijske žarnice menjaš, za dnevne luči pa se lahk slikaš....

BT-C5 :)) ja H7 sem že dobil zraven, ampak seveda rezervne žarnice za dnevne luči itak ni zraven (50€ pa ja ne bodo šenkali ;) ) edino H7 in žarnice za zadnje luči....Kar se pa xenona tiče pa no comment, itak je tko vsepovsod.

BT-C5

pa to je isto kot ,če imaš bencinarja s sabo pa voziš 5 litrov dizla za rezervo:)

Gox

A je kdo zasledil, če mogoče katera znamka daje rezervno Xsenon žarnico zraven avta?

garac

@gox, a si danes dobro spal ane in si imel neke sanje, da imaš audi, pa ti je xenonka crknila in je ni bilo v rezervi?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

MSrougeZX

Baje da gre tudi brez demontaže odbijača...samo treba znat...ena stran gre ziher brez, druga pa težje...bom se ubadal s tem ko bom mel čas in potrebo..
R5 e-tech 2025

Gox

Citat od: garac;95749@gox, a si danes dobro spal ane in si imel neke sanje, da imaš audi, pa ti je xenonka crknila in je ni bilo v rezervi?

He he :)

Sem prehitro napisal post ... pol sem premislu ... če ti danes še rezervne gume ne dajo zraven, zakaj bi ti pol žarnico dali :)

Oboje je treba kupit.

Zeko124

Gaši pr Audiju je ista, čene še bl zafrknena scena, sva enkrat s stricem peljala Xenonko na A6 zamenjat, kaj je tip vse odstranil da jo je ven dobil jao bože, pol je pa en vijak nekam vmes zletel dol pod mašino in sem ga (v stilu daj ti, ki imaš bolj tanke roke) zbrskal nekje spodaj... Vse skupaj je trajalo okrog 20 min.

Da ti dajo Xenonko zraven? a-a.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

BT-C5

samo moramo pa priznati,da ima C5 čarobno svetilko v prtljažniku!!Mogoče je pa to nadomestilo v skrajni stiski,ko ti crkne katera xenonka:)
Uuu moram si še lepilni trak v avto shranit:)

Lp.

Xandrej

Xenonka nikoli iznenada ne crkne kar lep čas začenja svetit rumeno... Imaš čas 1 teden it na servis po drugo...

BT-C5

a vidiš to je pa dobro vedeti,da ne povzročamo panike po forumu:)
Res nisem vedel,toliko boljše se vsaj lahko bolj brez skrbi vozimo!
Lp.

Xandrej

Pa še ena dobra stvar. foter ima 106 000 kilometrov pa 7 let stari avto pa so še prve žarnice noter. Res malokdaj se zgodi da v trenutku ugasne.

Jerry69

Men pa nekaj ni čist jasno. Tudi sam imam te žarnice v avtu, pa sem poizkusil na vse načine prižgat luči in mi ni ratalo jih vžgati. Pri meni dnevne luči (položaj avtomatsko) spredaj gorijo kratke luči, zadaj pa so luči ugasnjene. Res pa da imam navadne H7 žarnice in ne xenon. Sem pa pogledal od bliže sprednje luči in ugotovil, da so žarnice za dnevne luči prisotne. Zdaj se pa sprašujem, čemu so te žarnice notr, če jih ne morem nikakor prižgati?

LP
Jerry

MSrougeZX

Prižgejo se ti takrat ko je zunaj dovolj svetlo...ko se stemni ali v tunelu pa ti preklopi na kratke(H7)...
R5 e-tech 2025

Jerry69

Nisi me razumel. Tudi ko zunaj sije sonce (npr. danes) pri meni gorijo kratke luči in ne te "dnevne". A bi mi morale dnevne? Ker sem kupil rabljen avto je mogoče že kdo prej kaj preprogramiral. Ali pa je že original tako.

LP
Jerry