Ami v garaži...

Začel/a Zeko124, November 22, 2009, 06:37:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bo Ami prvi Zekotov avto, ko izdela izpit, ali ne?

a zakaj pa ne?
2 (6.9%)
e, niti pod razno
6 (20.7%)
ogoèe
8 (27.6%)
e, ne oèetov Passat bo fural
13 (44.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 29

garac

@andraž, ali pa 2cv sahara 4x4? Je ata prodal audita pa passata pa mal kredita vzel pa je osrečil sina
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Mogoče je bil pa tako priden, da je ata ugotovil, da si to vsekakor zasluži... Narejen letnik, delo v počitnicah...

Zeko124

Citat od: andraž;82285Mogoče je bil pa tako priden, da je ata ugotovil, da si to vsekakor zasluži... Narejen letnik, delo v počitnicah...

ne, ne... Me je kolega TIki naučil, da se planov NE dela, in kar se mene tiče se tudi s tem strinjam (ane Lovro?):BigThumbs:

Gre to vse iz mojga žepa, tak da so odločitve še tolk težje :gimme_money:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Verjetno je nekaj kaj ne rjavi...vsaj zgornji del ne...saj je Zeka že veliko rja v preteklosti namatrala...???

dani77si

Citat od: gule;82290Verjetno je nekaj kaj ne rjavi...vsaj zgornji del ne...saj je Zeka že veliko rja v preteklosti namatrala...???

trabant?

andraž

Kaj je potem vaša nova pridobitev??????? Pa kakšno sliko daj gor.

gule

Zeko124

Od Zekota ne bu ne mu :D! Ko sem spraševal raznorazne stvar iv zvezi z Amijem (in nakoncu ponavadi obupal), se ni našlo junaka ki bi mi razložil kako stvar, zdaj pa ko se gre za nekaj kar bi radi vedeli ste pa tiktak 2 strani naklamfali ;)!

Vse ob svojem času.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

soncek

Citat od: Zeko124;82322Od Zekota ne bu ne mu :D! Ko sem spraševal raznorazne stvar iv zvezi z Amijem (in nakoncu ponavadi obupal), se ni našlo junaka ki bi mi razložil kako stvar, zdaj pa ko se gre za nekaj kar bi radi vedeli ste pa tiktak 2 strani naklamfali ;)!

Vse ob svojem času.

Pri tvoji starosti bi moral spomin delovati mnogo bolje!
Si pozabil kdo te je vzpodbudil, da si končal šolo? Kdo ti je podaril dele za amija? Kdo ti je ves čas dajal nasvete in ti poskušal dvigniti moralo ob obnovi amija? In zdaj upaš vse te fante ponižati s frazo "SE NI NAŠLO JUNAKA"! Zeko, vsaj opravičil bi se lahko vsem, da si obupal in z obnovo ni nič. Lahko bi vprašal, če jim vrneš podarjene dele, ker tebi ne bodo koristili. Obnova amija je bila TUDI projekt fantov s foruma. In zato si ne moreš dovoliti arogance! Ti pa res ne!
Si pomislil, koliko tvojih odgovorov je smiselnih? Koliko brezveznih opazk si napisal po forumu? In TI upaš fante obsoditi, da so "NAKLAMFALI" 2 strani! Še veliko veliko ti manjka, da bi lahko pisal take besede. Zeko, začni se učiti bontona.

Mike666

Citat od: soncek;82326Pri tvoji starosti bi moral spomin delovati mnogo bolje!
Si pozabil kdo te je vzpodbudil, da si končal šolo? Kdo ti je podaril dele za amija? Kdo ti je ves čas dajal nasvete in ti poskušal dvigniti moralo ob obnovi amija? In zdaj upaš vse te fante ponižati s frazo "SE NI NAŠLO JUNAKA"! Zeko, vsaj opravičil bi se lahko vsem, da si obupal in z obnovo ni nič. Lahko bi vprašal, če jim vrneš podarjene dele, ker tebi ne bodo koristili. Obnova amija je bila TUDI projekt fantov s foruma. In zato si ne moreš dovoliti arogance! Ti pa res ne!

X2:BigThumbs:

Gox

Sonček, to si pa lepo napisala ... si mi vzela iz glave ...

Zeko...če bi prešteli vse tvoje naklamfane strani ...uh, bi bilo nekaj fasciklov.

Mislim, da si dobil kar nekaj nasvetov od teh fantov, a ne?

amipick

Dej Zeko,razjasni se že enkrat!!!Vsi smo ti dajali nasvete,te spodbujali,nekateri so ti celo podarili dele za amija!Upanje,ne upanje,si že malo dolgočasen.Povej kaj si nabavil in da vidimo,če boš še pri ševronih ali greš k opelašem,...:funny34d:
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

ModelJT

Citat od: soncek;82326Pri tvoji starosti bi moral spomin delovati mnogo bolje!
Si pomislil, koliko tvojih odgovorov je smiselnih? Koliko brezveznih opazk si napisal po forumu? In TI upaš fante obsoditi, da so "NAKLAMFALI" 2 strani! Še veliko veliko ti manjka, da bi lahko pisal take besede. Zeko, začni se učiti bontona.

@sonck u nulo napisano :)

@amipick drgač pa vem kaj ima sam je reku da nej bom tih.:AngelPray: Tko, da bom tih ampak povem pa lahkon da je citroen. ;)
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

Sonček ,vrhunsko poučno napisano! :emot112:

Zeko124

Za tale post seveda nikakor ni primernega opravičila...

Seveda se vsem opravičujem za tole, sem napisal v efektu ker imam izjemno slab dan... poleg tega me jezi, da znam malo premal Hrvaško, da ib prebiral raznorazna navodila za uporabo, sam pa sem tudi premalo spreten, da bi se sam lotil Amija... In potem ko berem po forumu in gledam slikce, sem kar malo žalosten ko vidim stanje na domačem dvorišču popolnoma spremenjeno...

Dobrote fantov seveda ne bom pozabil, konec koncev je dandanes zastonj prejkone samo še zrak. Za dele sem sklenil sam pri sebi, da bojo, ko jih bo nekdo potreboval odromali od mene, tako kot so do mene prišli...

Premalo premislim kaj pišem, in sem zato potem vedno kaznovan, se sam jezim nad sabo ker pišem take butaste poste, zato sem sklenil takole:

Prosil bi enega od moderatorjev, da se tale tema (ko me še ostali okregajo) ali zaklene nekje do junija, še boljši predlog pa je, da se moj acc zbanira do nadalnjega... Ko se zresnim bom stopil v stik z Garačem ali kom drugim, da me odklene. Prihaja šola, s tem več slabe volje in tako dalje...

Pošteno? Mislim da je.

Predzadnji post pa seveda v celoti vzamem nazaj in ga tudi "zavržem"!

Lp, Zeko

www.keramika-genorio.si