Ami v garaži...

Začel/a Zeko124, November 22, 2009, 06:37:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bo Ami prvi Zekotov avto, ko izdela izpit, ali ne?

a zakaj pa ne?
2 (6.9%)
e, niti pod razno
6 (20.7%)
ogoèe
8 (27.6%)
e, ne oèetov Passat bo fural
13 (44.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 29

Zeko124

Citat od: janez;82670Ne vem, mogoč si pa slikal pod čudnim kotom. Karavan ima zgornji del stebra zamaknjen nazaj in s tem večjo odprtino za zadnja vrata, limo pa ima ta kos zamaknjen naprej in manjšo odprtino.

Hm... To je čito možno, da je pod čudnim kotom- je bil že mrak, flash na moji Nokii pa ni ravno najmočnejši ;).

kateri je zgornj idel stebra, a ta ko je tanjši (palčka)?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Tiki

Citat od: Zeko124;82687kateri je zgornj idel stebra, a ta ko je tanjši (palčka)?

Ne da te zajebavam, samo primi ta kos pleha v roke in ga malo glej in obračaj pa boš ugotovil kater del je spodnji, in kater zgornji... ;)
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Gox

Jao Zeko, a ni začela šola? Vzami knjigo pa jo naštudiraj tako kot ta kos pleha :)

Spravi kos med dele Amija, pa bo. Enkrat bo ziher prav prišel.

janez

Enkrat bo ziher prav prišel...

...če ne zekotu pa komu drugemu...

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlikovski

Tepih pa ima direkt iz dnevne sobe.

ModelJT

Men tut mal ni lep. Sam tepihi so pa zakon. A to ma enga dildota na šaltheblu? haha
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyfan

Pač še en DIY avto.
Pri takih avtih so razni deli in razne ideje skup nametane, na koncu pa največkrat rata bedna kreatura in še to zelo vprašljive kvalitete.
Malokateremu se posreči na tak način ustvariti nekaj pametnega.

LP
Lep pozdrav!

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

mirchi

če bi mel zadnje luči od kakega drugega modela bi bil simpatičen
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Zeko124

Bom napisal kar v to temo...

Ta teden sem dobil pošlijko... Kar zajetno! Nekaj spakov pa nalepk, našitkov, pa seveda RADIONIÆKO UPUTSTVO in CD z ostalimi navodili!!

Nekdo očitno še ni obupal nad mano... :Hammer3:

Vglavnem, HVALA BIZI!!!! :BigThumbs:

P.S. pa sem že drugemu članu tega foruma six pack dolžan... =)

www.keramika-genorio.si

garac

Zeko, kaj je sedaj s projektom ami? Nekaj sem slišal, da prodajaš? A je zimo preživel na prostem?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

šele sedaj videl post...

To zimo je bil žal na frej. Kdo pa pravi da prodajam? Prej nasprotno.

LP

www.keramika-genorio.si

janez

No sej zdaj je že vseeno al je not al zunaj... Škoda ga je pa vseeno bilo dokler se je še premikal... Boš pa za meharija dele ponucal.

gule

Res ga je škoda...Zeko tvoj ami je podoben mojemu...isti tepih, instrumentna plošča, volan...vse original...cimos