Ami v garaži...

Začel/a Zeko124, November 22, 2009, 06:37:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bo Ami prvi Zekotov avto, ko izdela izpit, ali ne?

a zakaj pa ne?
2 (6.9%)
e, niti pod razno
6 (20.7%)
ogoèe
8 (27.6%)
e, ne oèetov Passat bo fural
13 (44.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 29

ModelJT

Citat od: Zeko124;82335Za tale post seveda nikakor ni primernega opravičila...

Seveda se vsem opravičujem za tole, sem napisal v efektu ker imam izjemno slab dan... poleg tega me jezi, da znam malo premal Hrvaško, da ib prebiral raznorazna navodila za uporabo, sam pa sem tudi premalo spreten, da bi se sam lotil Amija... In potem ko berem po forumu in gledam slikce, sem kar malo žalosten ko vidim stanje na domačem dvorišču popolnoma spremenjeno...

Dobrote fantov seveda ne bom pozabil, konec koncev je dandanes zastonj prejkone samo še zrak. Za dele sem sklenil sam pri sebi, da bojo, ko jih bo nekdo potreboval odromali od mene, tako kot so do mene prišli...

Premalo premislim kaj pišem, in sem zato potem vedno kaznovan, se sam jezim nad sabo ker pišem take butaste poste, zato sem sklenil takole:

Prosil bi enega od moderatorjev, da se tale tema (ko me še ostali okregajo) ali zaklene nekje do junija, še boljši predlog pa je, da se moj acc zbanira do nadalnjega... Ko se zresnim bom stopil v stik z Garačem ali kom drugim, da me odklene. Prihaja šola, s tem več slabe volje in tako dalje...

Pošteno? Mislim da je.

Predzadnji post pa seveda v celoti vzamem nazaj in ga tudi "zavržem"!

Lp, Zeko

Ah dej zdej si pa že mal pretiravu s tem da te zbanera.:argue1: Pa sej ti zdej zard tega ni treba zapustit foruma omg. Èe si pa slabe volje, pa veš da boš napisu neumnosti ja pol pa ne piš ane? Ni zdej treba da te pošlejo v toplice zard tega.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Citat od: soncek;82326Pri tvoji starosti bi moral spomin delovati mnogo bolje!
Si pozabil kdo te je vzpodbudil, da si končal šolo? Kdo ti je podaril dele za amija? Kdo ti je ves čas dajal nasvete in ti poskušal dvigniti moralo ob obnovi amija? In zdaj upaš vse te fante ponižati s frazo "SE NI NAŠLO JUNAKA"! Zeko, vsaj opravičil bi se lahko vsem, da si obupal in z obnovo ni nič. Lahko bi vprašal, če jim vrneš podarjene dele, ker tebi ne bodo koristili. Obnova amija je bila TUDI projekt fantov s foruma. In zato si ne moreš dovoliti arogance! Ti pa res ne!
Si pomislil, koliko tvojih odgovorov je smiselnih? Koliko brezveznih opazk si napisal po forumu? In TI upaš fante obsoditi, da so "NAKLAMFALI" 2 strani! Še veliko veliko ti manjka, da bi lahko pisal take besede. Zeko, začni se učiti bontona.

Po doglem času en dober post! Bravo sonček!

:emot112:

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Sklep je tak, da če boš hotel povej kakšen avto si nabavil, da še kako rečemo ali pač dalje nateguješ zgodbo... Ne pa da potegneš surlo do poda pa daješ občutek užaljenosti kot je ža zadnje čase na forumu... :BigThumbs:

andraž

Citat od: soncek;82326Pri tvoji starosti bi moral spomin delovati mnogo bolje!
Si pozabil kdo te je vzpodbudil, da si končal šolo? Kdo ti je podaril dele za amija? Kdo ti je ves čas dajal nasvete in ti poskušal dvigniti moralo ob obnovi amija? In zdaj upaš vse te fante ponižati s frazo "SE NI NAŠLO JUNAKA"! Zeko, vsaj opravičil bi se lahko vsem, da si obupal in z obnovo ni nič. Lahko bi vprašal, če jim vrneš podarjene dele, ker tebi ne bodo koristili. Obnova amija je bila TUDI projekt fantov s foruma. In zato si ne moreš dovoliti arogance! Ti pa res ne!
Si pomislil, koliko tvojih odgovorov je smiselnih? Koliko brezveznih opazk si napisal po forumu? In TI upaš fante obsoditi, da so "NAKLAMFALI" 2 strani! Še veliko veliko ti manjka, da bi lahko pisal take besede. Zeko, začni se učiti bontona.

Èe tole še enkrat prebereš in premisliš, ti bo jasno kakšen je sklep.

Citroenovc

Citat od: sonček;82367Pri tvoji starosti bi moral spomin delovati mnogo bolje!

In da boš lažje našel sklep, ti še jaz enkrat citiram.

In se obenem tudi sopodpišem. Težko bi kaj dodal temu, kar je napisala Sonček!
Samo nehaj že jamrat. A si "dec" al nis.
OK

LP
Primož

andraž

Citat od: Citroenovc;82371Samo nehaj že jamrat. A si "dec" al nis.

Cagav fant ni še nikol pr punci spal...

Zeko124

Nisem vedel, v katero temo bi dal, pa bom vrgel kar tule...

In ja, vem da nimam pojma, samo vem, da so stebrički od Amija zelo podobni temule... Se komu sanja kaj bi to blo, oz. od česa?

Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Mike666

amipick

Meni se zdi kar stebriček od amija-zadnji.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Zeko124

Citat od: amipick;82579Meni se zdi kar stebriček od amija-zadnji.

Amipick- kot sem napisal, nimam pojma, je pa za stebriček nekam tanek pleh, semizdi...

www.keramika-genorio.si

janez

@zeko... Sej je celi avto narejen iz tankega pleha. Bolj točno "nulapetinšesdesetmilimetra"... Tole je zadnji steber od amija , zunanji del. Nanj pride napunktiran še notranji zadnji blatnik, okvir zadnje bočne šipe,... in še par manjših kosov . Je pa tale tvoj kos od karavana, lahko pa se spodnji del porabi za limuzino.

pubi2cv

Sej stebrički so iz tankega pleha....kot vse na Amiju...hehe

Zeko124

Hvala za odgovore! Svašta...

No, tale kos sem včeraj dobesedno pohodil, ko sem stopil na podstrešje pri dediju, se mi je zdel nekam sumljivo znan, pleh se mi je pa zdel nekam tanek... Pa ni mi jasno čemu služi tista "palčka" ki je všravfana gor?

Sem najprej pomislil na spačka ali pa Diano, ki sta bila tudi pri hiši nekoč

Lp

Mimogrede: zakaj je od karavana mi tud ni jasno, ker dedi je mel Berline kolkor vem:BigThumbs:

www.keramika-genorio.si

janez

Ne vem, mogoč si pa slikal pod čudnim kotom. Karavan ima zgornji del stebra zamaknjen nazaj in s tem večjo odprtino za zadnja vrata, limo pa ima ta kos zamaknjen naprej in manjšo odprtino.