Ami v garaži...

Začel/a Zeko124, November 22, 2009, 06:37:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bo Ami prvi Zekotov avto, ko izdela izpit, ali ne?

a zakaj pa ne?
2 (6.9%)
e, niti pod razno
6 (20.7%)
ogoèe
8 (27.6%)
e, ne oèetov Passat bo fural
13 (44.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 29

Zeko124

ja seveda je A serija. Boste vse pravi čas zvedel, nič skrbet ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

zeko, jaz vem... pa mi še do dandanes ni jasno kje vam je računica. Res je da nič ne znaš sam, sam to kar si kupil prav tako rabi določene finance ,da se spravi skup.

Ma sej nema veze.

Mike666

janez

... vozilo A serije ,ki dosega najvišj cene in jih je pri nas najmanj. Pa daj Zeko, povej no..., da nebo kir reku da si dajvoja kupu.

saxovts

ami 6? ami super?  predvidevam da je ami no

Mike666

Mehari ali pa ami 6. ali pa lado nivo?

Tiki

Citat od: Mike666;82263Kaj je jugeca kupil?

Èe bi jugeca nabavu bi imel zanesljivo najmanj stroškov z obnovo! hehe
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Lenko

soncek

Èe je res mehari, bi lahko Garača vsaj vprašal, koliko stane obnova... Da ne bo spet praznih pričakovanj.

garac

Za mehari ti fantje težko podarijo eno prikolco delov, ker jih nimajo. Po moje je spaček, čeprav bi mu osebno pripročal za začetek en Solex.
Glede na tvoja leta, pa bi še malce stisnil in mešal lepilo, rezal ploščice in ni vrag, da do polnletnosti ne zaslužiš za obnovo amija. Veš, da ti bo keža avto fajn zrihtal, nakup še enga avta po moje nima smisla, če še amijev nisi mel kam dat pod streho
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlikovski

Jaz pa vem kaj ima ;) ampa kme skrbi financiranje tega voza se pravi vzdrževanje, da nebo čez par let še en več v garaži nevozen,...

dyfan

Hm, pri katerem avtu iz A serije pa je najdražje vzdrževanje?

Torej je Ami super?
Lep pozdrav!

Zeko124

Citat od: janez;82264... vozilo A serije ,ki dosega najvišj cene in jih je pri nas najmanj. Pa daj Zeko, povej no..., da nebo kir reku da si dajvoja kupu.

Keža, a tebe kaj muči morda? Samo tako vprašam... Saj meni si se že izpovedal:BigThumbs:.

Povedal sem, da je vozilo serija A, pa tud to še ni čist 100% tako da počakte na rasplet...

+ tega si zdej vrgu name, kolk se spomnim si mi prejšnje leto obljubil vso svojo e-zbirko od Amija na CD-ju...

Pa brez zamere, seveda oz. prosim lepo...

:BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Zeko124

Aja, mimogrede, upanje za Amija še ni izgubljeno... Kot sem napisal ;)

www.keramika-genorio.si