Ami v garaži...

Začel/a Zeko124, November 22, 2009, 06:37:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bo Ami prvi Zekotov avto, ko izdela izpit, ali ne?

a zakaj pa ne?
2 (6.9%)
e, niti pod razno
6 (20.7%)
ogoèe
8 (27.6%)
e, ne oèetov Passat bo fural
13 (44.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 29

janez

...povej, pokliči, napiši...

2sv

Citat od: Zeko124;80914Ne, upanja je vse manj, oz. ga ni več... Samo da udarim še en pogovor z Dr.Kežo, načeloma pa bo avto naprodaj.
eh zeko zdej si me pa razočaru sem mislil da si kaj bolj vstrajen

garac

ko je omenil, da mama ne pusti izdelave nadstreška, se mi je zdelo, da s projektom slabo kaže. Žal zeko, morda ga še kako leto dve obdržiš, pa potem obnoviš, saj dosti bolj propadel najbrž ne bo. Probaj ga spet spraviti tja pod streho, kjer si ga imel.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Ne, Garač, usoda Amija, je kar se mene tiče, že zapisana. Avto je naprodaj, verjetno bo šel v oglase prihodnji teden... Ni variante, da bi ga zdajle rihtal. Bom zrihtal plavega enkrat...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Mike666

Kolko pa bo cena? Glede napisano v kakem staju je bo nekje 50€.

ModelJT

hah mike. zeko če bi ga za dele prodau bi pomoje več zaslužu k pa za celga.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Bomo vidli... Danes smo se dobil z Janezom, ideja je taka da iz treh Amijev nardimo enega. Še vedno pa če se najde kdo ko bi ga mel, kar z besedo na dan... ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Zeko, ker je že vse skup padlo v vodo s tvojimi projekti...  tule je eden zate, zrihtan, poceni...

Citroenovc

Kako je pa res, mimogrede, zdaj s tem projektom?

boš (z)rihtal obstoječe, morda raje res kupil npr tega s Kežinega linka, kaj tretjega?
OK

LP
Primož

gule

Najboljše, da kupiš tistega od Keže, pa, da ti ga porihta...

janez

Sej zekoti so že kupili drug "avto". Jaz ga samo malo "bockam".

Zeko124

Kar bockaj :BigThumbs:!

Nisem mislil prej še nič reč, ampak plan je zdaj bistveno drugačen... Bote sproti vidli, kaj pa kako.

www.keramika-genorio.si

Lovro

Upam, da bo potekalo v tvoje zadovoljstvo.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Zeko124

Citat od: Lovro;82244Upam, da bo potekalo v tvoje zadovoljstvo.

Ja seveda... Cene obnov in tudi same kupne cene, so, če primerjaš z drugimi "normalnimi" vozili izjemno visoke...

Seveda sem bil izjemno razočaran ob spoznanju, da Amija ne bom (še) mogel rihtat in sem poiskal eno rezervno varianto... Kot pravim, cene so visoke, pa sem si rekel ma nič, saj zato sem delal...

Iz vse krame kar je imam od Amija, bom če bo po šlo vse kolkr tolk kot mora v prihodnjih letih naredil nekaj Amiju podobnega...

Do takrat pa: nobenih planov več, ker so potem razočaranja...

www.keramika-genorio.si

gule

Pa si kupil A serijo, ali kaj drugega?:Hammer3: