Ami v garaži...

Začel/a Zeko124, November 22, 2009, 06:37:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bo Ami prvi Zekotov avto, ko izdela izpit, ali ne?

a zakaj pa ne?
2 (6.9%)
e, niti pod razno
6 (20.7%)
ogoèe
8 (27.6%)
e, ne oèetov Passat bo fural
13 (44.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 29

gule

zgodovinski trenutek je napočil...

andraž

zlikovski

Ja zdaj se začne pisat zgodovina!

Zeko124

ma nič nismo dočakali... problemi in težave in še marsikaj zraven so se šele dobro začeli... Bo (verjetno) Janez sam razložil, kaj in kako...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Kar ti razloži, saj je Ami tvoj. Janez je zgolj izvajalec sanacije.

Zeko124

Citat od: andraž;80171Kar ti razloži, saj je Ami tvoj. Janez je zgolj izvajalec sanacije.

hja, janez bolj ve, za kaj se gre, in tudi slikal je samo on... glede sanacije pa se mi dozdeva da bo še malo počakala, bom videl...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Zeko nič čakat, pljuni v roke pa gas, drugače ko si začneš enkrat dajat čas, se to ponavadi konča drugače.

gule

Zeko124

ma zdaj sem kar precej v dilemi kar naredit... Moj čas se bo v roku enega tedna vsaj prepolovil. Sam avta ne upam pipat, ker nisem dal šraufcigerja zraven odkar ga mam. Zdaj janez je postavil diagnozo... Avto je kar precej boki, zato bo treba menjat karoserijo (se je zaradi gnilih stebričkov ne splača rihtat), problem pa je, ker ima moja nadomestna karoserija tudi en steber hin, bo treba še tega nekje staknit... Potem pa je tu še ostali miljon stvari za menjat/popravit. To vse skupaj pa bistveno podraži zadevo... Zato moram zdaj temeljito premislit. Ker pomoje bi se bilo bolj smiselno lotit najprej izgradnje garaže, ker da mi zrihtan avto potem stoji na fraj, to ne gre...

www.keramika-genorio.si

janez

@Zeko... Danes pošljem mail, čakam še na odgovor mojega ličarja.

Ja avto je v bolj slabem stanju, tista karoserija rezervna je malenkost boljša pa tudi ni biser. Ampak, se da popravit. Je pa velik dela, to je pa tudi res.

so pa dandanes vsi Amiji takšni. Tudi naš karavan je bil v takem stanju preden ga je prejšnji lastnik dal nekam rihtat. Tudi ono beli moj ami je več ali manj takšen... Tipične amijeve bolezni.

zlikovski

Èe je v takem stanju, je samo vsako leto slabše, boš ga na koncu dal kar na prešo, ker rja ne počiva.
Pri takih stvareh je tak se porihta ali pa adijo. Èe je v taki situaciji, mu tudi garaža nepomaga, ker je že načet.

Zeko124

Hja, po prejetju predračuna priznam, da mi je vzelo sapo. Saj sem prej vedel, da ni računice ta(k) avto obnavljat, ampak da pa to toliko stane, si pa tudi nisem mislil (verjetno tudi razlog, zakaj mi Rado nikoli ni hotel razkriti skupne cene obnove njegovega Amija).

Zdaj samo študiram, kaj naredit, v igri je možnost, da bi avto kar prodal... Verjetno bom najprej počakal do pomladi, pa se potem naprej odločal. Nevem. Vse opcije so še odprte.

www.keramika-genorio.si

dvorjan

Ja, obnova starih avtov ni sala. Desetaki so hitro stotaki od tu pa spet ni dalec do tisocakov ... Pac je treba vedet, da to stane ...

Sicer pa zeko, glavo gor. Solo naredit, pa bos magari cez par let imel oldija, kakrsnega si zelis.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gule

Mogoče pa je najbolj pametno, da kakšen že obnovljen avto A serije kupiš...bo verjetno bolj poceni.:Hammer3::funny34d:

Zeko124

Kot je rekel gule, tako sem razmišljal tudi jaz... lahko kupim dobrega Amija za bistveno manjši denar, nekaj dodam, in imam super avto za pametno ceno, tako pa... Tak denar pa ni šala, četudi bi ga mel, je ni računice... o konkretnih številkah seveda ne bom pisal, ampak sem si postavil eno mejo, čez katero ne smem in niti ne morem.

Mi je pa avta škoda, klinc, je pa (bil) le moj prvi, kupil ga tak nebo noben, se mi pa kar joče ob misli, da bi ga v dele natolkli...

saj zdaj tečejo razgovori za razne place, pa mogoče, če bi dobil kako poceni garažico bi počakal name ali na novega lastnika...

www.keramika-genorio.si