Ami v garaži...

Začel/a Zeko124, November 22, 2009, 06:37:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bo Ami prvi Zekotov avto, ko izdela izpit, ali ne?

a zakaj pa ne?
2 (6.9%)
e, niti pod razno
6 (20.7%)
ogoèe
8 (27.6%)
e, ne oèetov Passat bo fural
13 (44.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 29

janez

Zeko, ne vem ,če veš kako smo od Radota amija naredili...? Pripeljal se je k  meni s preiskusnimi tablicami, jaz sem zadevo razstavil in povaril in sestavil nazaj. Potem se je pa menda odpeljal nazaj domov s preskušnjo ,a ne? No in njegov ami bi lahko takrat šel na tehničnega in bi se vozil s takim. Brez barvanja in ostalega rihtanja. No do sem se da tvojega pomojem tudi naredit. Èe pa ga boš barval (menjaval zunanji pleh) potem pa verjetno ne bo avgusta vozen...

Zeko124

Hja, jaz sem načeloma za to, da če bo v kosih se rihta komplet, torej tudi barvanje. Seveda to zeloo podraži zadevo, Nevem. Bova videla verjetno na licu mesta kaj se da naredit ane? No saj meni se ne mudi, vseeno mi je, tudi če ne bo še avgusta, samo da bo "oreng". Vem da je to dlje, da bi cel avto razstavil, in dal vse te kose štrihat... Samo nevem, če se ga splača 2x razdirat pa sestavljat... Kaj bi ti naredil na mojem mestu?

Sicer pa sam veš, kak sem jaz, meni ni važno da je avto v nulo.

Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

No, evo pa sem zaključil, še dokazni material... Nekaj podatkov sem scenzuriral, ker ni treba, da jih vidi nekaj 100 ljudi na forumu... Pa mi je uspelo.

Zdaj ste me za 1 teden fraj, ker grem na morje, potem pa naprej! To poletje bo še zanimivo ! :BigThumbs:

:take_picture:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

Bravo Žan, zdaj se spočij, potem te čaka delo z očetom, veliko dela, jeseni, preden se šola zares začne pa še srečanje. Naslednje leto pa se sproti malo potrudi, da ne bo panika na koncu. :emot112:
Pa mami povej, da se lahko fantom s foruma zahvali, ko se te vzpodbudili k učenju!:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

saxovts

čestitke žan.  mater sej maš bol ocene kt jest hehe. ja še enkrat bravo :emot112::emot112:

andraž

Po moje nam je ostalim bolj odleglo kot tebi... Èestitam!

soncek

:emot112:ÈESTITAM!:emot112:

Naslednje leto pa res delaj sproti - pa saj boš moral, ker te bodo fantje ves čas nadzorovali! Zdaj si postal "forumski dijak" :emot112:

Zeko124

haha, hval vsem za čestitke :)

Andraž, tudi jaz sem si oddahnil, še bolj si bom pa, ko bo Ami stal na dovozu z pripetimi registrskimi tablicami in-zrihtan ;)!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Èestitam, zdaj pa v akcijooooooo!

Tiki

Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Zeko124

LOL LOL LOL LOL :D

hahaha, no počasi pa bo tudi Ami, ane Keža? :Hammer3:

Poleti (spet) delam, sicer za malo manjše denarce ampak nekaj pa je :BigThumbs:

No pa saj veste tisto, zrno na zrno pogača, kamen na kamen cvetača :Hammer3:

No mal heca, pa oprostite za off topic :D

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

Pa dobro, a mi lahko razložiš, kaj je tebi talo "samomljat-s-kladivom" tako všeč ...
Zdej, al ga jaz ne razumem - ampak meni izpade tako, kot da malo zaj..avas Kežo - za kar ne vidim najmanjšega razloga. Mislim, da si bolj ti štoper pri projektu kot pa (zelo prijazni in ustrežjivi) Keža.

Pa brez zamere.

PS: primopredaja delov je že bila?
OK

LP
Primož

janez

Citroenovc... ne se sekirat, sej je ata klical Kežo . Zeko pa ko Zeko...

Zeko124

Citroenovc, tale post je prvotno spadal drugam...

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Prva vrstica- je bila namenjena včerjašnjemu pogovoru, in sicer da ga malo prijateljsko "pobaram"...

In ne trudi se me razumeti ker me ne boš

www.keramika-genorio.si