Ami v garaži...

Začel/a Zeko124, November 22, 2009, 06:37:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bo Ami prvi Zekotov avto, ko izdela izpit, ali ne?

a zakaj pa ne?
2 (6.9%)
e, niti pod razno
6 (20.7%)
ogoèe
8 (27.6%)
e, ne oèetov Passat bo fural
13 (44.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 29

Zeko124

Dobro sušo, čeprav nisem preveč navdušen nad tem, sem raje "na sigurnom", ker glede mojega spričevala je tako, načeloma je ziher, ampak na Dolenjskem obstaja pregovor ki pravi: "če sm rjeku še nejsm dau" !

Se slišva, lp...

@ Tiki se je danes oglasil pri meni, pa vam lahko še on pove svoje vtise o Amiju hehehe :)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

2sv

ja še moje čestitke za dober uspeh  
ps. ja keža bi rad pomojem z fotrom govoru saj veš glede plačila pa take pato:BigThumbs::BigThumbs:

Zeko124

Citat od: 2sv;75718ja še moje čestitke za dober uspeh  
ps. ja keža bi rad pomojem z fotrom govoru saj veš glede plačila pa take pato:BigThumbs::BigThumbs:

Hvala, ne brini ti, se bomo zmenili :BigThumbs:

Skrbi me le, da Dr.Keža ima čas šele avgusta :(...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

Boš že prežvel.

Èe smo mi trpeli in upali ene 2 meseca, da boš ti naredil letnik - boš tudi ti zdaj 2 meseca lahko počakal na dr. Kežo.

;-)
OK

LP
Primož

Zeko124

Hja, bi blo fino prej, da bi se poleti že vozil(i), samo če ne gre pač ne gre :)!

www.keramika-genorio.si

Citroenovc

Ja poba, bi pa ti med letom bolj priden bil, ane ...

lej, mislim, da se ti je glede na črnoglede napovedi izpred ene 3 mesecev, izšlo sanjsko.
OK

LP
Primož

dyfan

Zeko, če še nimaš izpita, potem je najprej ta na vrsti. Èe ne bo po obnovi sledilo trpljenje drugačne vrste.

Èe ti bo kaj lažje čakati, ti povem, da sem jaz obnavljal dyano v lastni režiji okroglih 5 let - torej pet let "trpljenja". Pa sem dotrpel, le neučakanost je bilo treba kar močno krotiti.

LP
Lep pozdrav!

Zeko124

@ Citroenovc, seveda se je izšlo sanjsko, he-he!!

@ Dyfan hja, itak mam šoferje, ni blema, sam da se v svojem avtu peljem. No meni je vseeno, samo da bo drugo leto res pripravljen na kako daljšo turo!! :)

www.keramika-genorio.si

Zeko124

No evo sem se slišal z Sušom zdajle, odločitev je padla, pa dobim po dopustu, se mi nikamor ne mudi, se treba še malo druge stvari zorganizirat... Torej dele imam (potencialno) zdaj moram malo še Evrčke obrnit pa nardit konstrukcijo, potem pa še Kežata prepričat da ga vzame :)!!

www.keramika-genorio.si

janez

kežota še kr noben ni klical...

Zeko124

Citat od: janez;75754kežota še kr noben ni klical...

:emot3: sem te že mislu dans poklicat :)))) evo dobiš klic, kr pričakuj! :BigThumbs:

www.keramika-genorio.si

sušo

Citat od: Zeko124;75751...dele imam (potencialno)...

Nč potencialno. Maš jih sam so še pr men v garaži. Èe jih nauš hotu vzet ti jih bova z Bizijem zbezala u Amia...
Mal heca, kenede.
Ja, sva se zmenla z Žanom da po dopustu perpelemo. Ti pa le poklič Kežo k vidš da komi čaka da bi kej rezušvasupiguklepu

Zeko124

Ja, SUšo, točn tak, hvala :)!

Tako, Keža je tudi "poklican", sva zmenjena da se dobiva enkrat v začetku julija oziroma konec junija, da pride k nam in naredi en tak približen predračun, če bi se temu lahko tako reklo, čas ima pa enkrat avgusta. Nevem če bi se zame lahko bolje izšlo :).

Upam da zapelje na cesto že konec avgusta :BigThumbs:

@Keža, glede posta pri Spačkih: tud jaz imam povsod SIGURNOST PANÈEVO :Hammer3:

www.keramika-genorio.si

janez

Ja seveda, sej imaš NAŠEGA Amija...

Zeko124

Je tako... Kaj praviš janez? Bo na cesti že avgusta??? :)))

www.keramika-genorio.si