Ami v garaži...

Začel/a Zeko124, November 22, 2009, 06:37:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bo Ami prvi Zekotov avto, ko izdela izpit, ali ne?

a zakaj pa ne?
2 (6.9%)
e, niti pod razno
6 (20.7%)
ogoèe
8 (27.6%)
e, ne oèetov Passat bo fural
13 (44.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 29

andraž

:emot112: Èestitke za mirne počitnice! Ni mi pa jasno, zakaj si potem že januarja cvilil, da šole itak ne boš naredil... Zdaj pa bo dober uspeh in to čisto dobro dober, skoraj brez dvojk, kar je vsekakor super.

dani77si

kako ceneje pridt do delov? mal pojambraš pa je ;)

Citroenovc

Ale Žan,

zdej pa zorganiziraj pri tebi eno manjše Citrosrečanje pa da se ti nekako pripelje dele ...
OK

LP
Primož

michoBX

Hja, dougcajt mi je ja...

Zeko124

Hehe hvala hvala :)! Dani, niti sam nevem, kako mi je to uspelo, če kdo dvomi v mojo iskrenost, mu lahko pokažem "izvide" iz prejšnje konference na gimnaziji. Svoje je naredila lažja šola, sem se pa uspel, še posebaj s pomočjo vaše dodatne motivacije v maju nekak sestavit skupaj in popravit oz. naredit tistih 8 predmetov... Sem zelo zadovoljen z izidom!

@Citroenovc, ja sem nekaj fotru omenjal danes, je rekel, naj kar povabim, menda vabi na peko:BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dani77si

Sej bo..sicer pa si videl smeškota na konc..bemu..mladina te stvari ponavadi opazi..
Sam da ne bo drugo leto spet isto..
Pa da ne bo Ami še bolj rjav ;)

Zeko124

Ja, ja sej nič ne zamerim, samo povem =)! Ne ne bo isto!

Ami pa (upam) da bo že obnovljen, nevem kaj pravi Keža, je kar nekam redkobeseden, semizdi da ni še čist siguren v to da sem jaz resno poprijel, ga bo treba še prepričat! ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

saxovts

čestitke zdaj pa še veliko uspeha v obnovi :emot112::emot112::BigThumbs::BigThumbs:

Citroenovc

Keža je že poprijel. Saj ti je lepo napisal - pokličite ga in se zmenite. MNenda ne boste javno na forumu debatiral o podrobnostih, ane ...
OK

LP
Primož

garac

Zeko zdi se mi, da je konec izgovorov in debat. Zdaj naj se oče zmeni z njim in.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Èestitke - sedaj bodo mirne počitnice in ti želim, da obnova amija uspe.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

sušo

No pa je. Svaka čast Žan. Smo več kot veseli da so te deli zmamli za knjige.
In zdej je treba to plehovje prepelat.
Kaj smo rekli? Hauba, vrata (a vsa štiri?), odbijači. Še kaj?
Aja ma pa lublanSKA še specialno darilo, ker si fejst fant in držiš besedo.
Oranžen voznikov zic... Sicer ni nov je pa za sedet v redu...

V soboto bo dež (verjetno) in nisem v službi tko da bi lohk kr spelal tole, a?

Zeko124

@sušo, žal, a tole soboto misliš?? Imajo naši že neke plane... :(.

No hvala lepa, glede na to, da se kot dijak ravno ne "valjam" v denarju, mi bo tole zelo prav prišlo. Ker foter je meni lepo povedal, tvoj avto, tvoj strošek. Zdaj poleti bom izgleda dobil eno dobro službo, in če bo Keža pripravljen vzet Amija enkrat avgusta bo to čisto fajn, in bo zapeljal na ceste najkasneje maja 2011! Avto, kot sem že rekel ne bo v "nulo" kar tudi ni moj namen, vendar pa rad vidim da ni nobene rje.

No vglavnem zaključuje se Zekijada 2010. Kaj pravite na naslednji vikend??

Zdaj verjetno razumete, da več kot enih 10-12 vas ne morem povabit, bi pa vseen nardil eno tako mini Ami srečanje...

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Èestitam, zdaj pa hitro poprijet za delo.

sušo

Hu težka bo naslednji vikend, ker smo od petka na poti - beri dopustu - štirinajst dni.
Dejva narest tkole. Jest tole natlačm v avto ti prpelem recmo v soboto popoldne zvečer  ti pa pol organiziraš mini srečanje enkrat ob priliki.
Ti povem da se zdele pred dopustom lovim samga sebe okol ovinkov in ni placa za balansiranje.
Moj telefon je 041 393 764 pa se slišva.