Ami v garaži...

Začel/a Zeko124, November 22, 2009, 06:37:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Bo Ami prvi Zekotov avto, ko izdela izpit, ali ne?

a zakaj pa ne?
2 (6.9%)
e, niti pod razno
6 (20.7%)
ogoèe
8 (27.6%)
e, ne oèetov Passat bo fural
13 (44.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 29

Citroenovc

Èe se ne motim, je danes Žan že bicikliral po Dolenjski (sicer je tako fokusiran na cesto, da bolj malo vidi ;-) ) ... in je prigonil (in to dobesedno ;-) ) tudi prek Višnje Gore ...

Škoda Žan ... si mel priliko se ustavit in končno videt BiXija ...
OK

LP
Primož

Zeko124

hehehehe, primož, ja mene si videl... Hja sej sm se spomnu nate sam kako si me pa videl? Sem samo na hitro ampak res na hitro prečekiral avte na dvorišču. Si pa verjetno opazil da sem bil polno naložen, sem se vračal z avtoodpada. Dobil sem pa marsikako še uporabno malenkost. Je bla tudi ena visa tam, že hudo boga... Hja nič, pa drugič, saj zdaj imam malo več časa. Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Ja kaj zdaj, si naredil letnik? Moram vedet da začnem pleh rezat in pigat...

Zeko124

ja čaki, čaki, janez, sej smo rekli da zvete naslednji petek. Letnik sem kakopak naredil, če brez popravnih bom pa še videl, kot sem rekel, vse zaključeno 3, samo kem 4 in ang 2. Za rešit mam samo še likovno (1 ocena) pa neki referat za oiv (keri idiot se je spomnil te jeb**e vsebine???). Sicer pa hvala vsem, se naslednji teden do konca zmenimo. Torej janez, kdaj lahko vzameš amija v garažo? Nebi rad pozno, prehitro pa tudi ne, moram še malo delati... Kako bi ga dobil do tebe bomo še vidli, zdj s takim podnom je kriz se vozit a bi zdržalo do konjic, če bi preizkušne vzel? Hja nekaj bi prišparal če ne pa avtovleka, nimaš kaj...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Hja, fantje petek se bliža, prav tako se bližajo tudi moje ocene (koncu). V bistvu imam narejeno vse, imel bom dober uspeh ( vse 3, razen 2x 4 in 1x 2). Manjkajo mi pa neke ure za OIV (obvezne izbirne vsebine). Èe tega nimaš imaš lahko tudi iz tega popravca ( keri kreten se jih je spomnil, da mu zalimam eno?????)... No upam da se bo vse srečno izteklo..
Smo na vezi.

Lp zeko

www.keramika-genorio.si

sušo

Hu tole je pa že čista končnica. Z zadnjimi atomi moči šprintaš proti cilju in vedno več ldi na tribunah stoje navija zate. Kera hudobija.

... pa tud tema se je zavlekla do zavidljive trinajste strani tko da je po moje že cajt da se zaključi...  ...sej veste trinajsto prase pa to...  
Mal oftopic a kdo ve iz kje izvira izraz trinajsto prase?

janez

Èunka ima samo 12 seskov... kam bo pa šlo trinajsto prase?

Zeko124

Ja tako tako, Sušo. Jutri me čaka še zadnji referat!

Torej janez, kako je kaj z tvojim časom? :)))))

www.keramika-genorio.si

janez

Zeko124

Ja to sigurno... No dobro , sej sm navajen, da od tebe se marsikaj da izvedet samo "po ovinkih" sam takole ovinkarit mi je že dolgočasno :)!

Torej kdaj (približno) bi lahko vzel Amija v delavnico?

Zeko

www.keramika-genorio.si

janez

Avgusta... Sam , vseen me naj fotr pokliče .

Zeko124

Citat od: janez;75579Avgusta... Sam , vseen me naj fotr pokliče .

Hja, meni ustreza, samo upam da je to bolj začetek avgusta?

Te lahko jaz pokličem, se večinoma jaz menim za vse tole, foter samo odobri ;). Lahko te tudi on pokliče no. Vsekakor računaj na kako povabilo v Stično v kratkem!:BigThumbs:

www.keramika-genorio.si

sušo

@janez   Ja to je to. Trinajsto prase je zmeri odpadnik, ker svija nima dost priklopnikov. Zato se tud reče da je nekdo bil nekje trinajsto prase.

bizi

Jest pa mislu da je trinajsto prase prase od desetega brata.
bizi

Zeko124

Hja fantje, čunke in prasci gor ali dol, itak smo že na 14. strani =)!!

Vglavnem šolo sem naredil (sicer še neuradno, uradno v četrtek dobim spričevalo)... TOre z dobrim uspehom, kot sem rekel.

upam da bom zdaj kmalu postal bogatejši za kak kos:BigThumbs:

@Sušo, ta tema se je komaj dobro začela! :BigThumbs::funny34d:

www.keramika-genorio.si